IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 26.09.2005 08:54

ai että mä niin vihaan tämmösiä aamuja kun sä heräät kello 5.13 ja et saa enää nukuttua vaikka sua väsyttää ihan kamalasti. se tuntuu jotenkin niin epäreilulta, varsinkin kun on maanatai ja mä tiedän oikein hyvin et sit mua taas väsyttää koko viikon. ...tiedäthän, syksy ja kaikkee. yritän tässä nyt sit istua kirkasvalolampun loisteessa ja herätä edes kunnolla kun en nukutuksi saa kuitenkaan enää.
ai että mua inhottaa. toi herätyskellokin, mikä mun tosiaan piti ostaa mun heräämisvaikeuksien takia (!), tikittää niin kovaa et tuntuu että hajoo pää.
taidan etsiä nyt tuolta hyllystä jotain vitutuksenpoistomusiikkia ja kokeilla jos tästä vielä tulisi ihan kelpo päivä.


onneksi creedin one last breath on pelastanut pahempiakin päiviä.

[Ei aihetta]Lauantai 24.09.2005 22:54

on ollu vähän hidas päivä. en oo saanu yhtään mitään aikaan ja oon vaan uponnu johonkin haavemaailmaan koko päiväksi. kun kaikki voiskin olla niinkun haavemaailmassa. ...tai no ei kaikki, mut edes tietyt asiat :) oishan se vähän tylsää jos kaikki ois niiiiiin hyvin.
mut se on inhottava olo kun odottaa koko ajan et jotain tapahtuis. tai yleensä se on inhottavaa, joskus se on hirveen inspiroivaa. mut nyt mä kaipaisin niin jotain juttua joka kääntäis mun maailman ihan ylösalaisin.
ja kuutamolla leffan sanoin: kunpa joku rakastaisi minua jossakin....
:) palaan takaisin haaveisiin.
...ainii, ostin kirkkaanpunaiset kumisaappaat. nyt voin hypellä syksylätäköissä ilman että jalat kastuu :)

vai tämmöstä :)Lauantai 24.09.2005 01:17

ihan uus juttu tää minulle. en oo oikein koskaan osannu kirjotella päiväkirjaa.
tänään on ollu vähän huono päivä, väsyttäny ja kiukuttanu ihan hirveesti. mut nyt onneks viikonloppu vapaata niin jaksaa sitte taas :) ajattelin niin nukkua koko viikonlopun, saa sit nähdä miten käy. kokeillaan.
- Vanhemmat »