IRC-Galleria

vaikeita muistoja..Tiistai 27.10.2009 00:11

Mä olen hyvin kyllästynyt katselemaan tiettyjä asioita kuin filminä mun silmien edessä, vaikka oikeesti en haluaisi muistaa ollenkaan kun se tekee vaan pahan olon.
Jos ne kuvat mun päässä jättäis mut rauhaan niin mun olis paljon helpompi olla, muutenkin on ihan tarpeeksi vaikeaa.
Miksi ihmeessä on pakko muistaa asioita jotka ois hyvin terveellistä vaan unohtaa.
Joojoo tää on taas just se aika vuodesta kun mä alan muistelemaan vanhoja, mut voisko se joskus helpottaa? Ei monta monta vuotta vanhoja kipeitä asioita tarttis enää muistaa. Eihän?
Jotenkin tekis mieli vaan kääntää aivot pois päältä ja koittaa elää tätä päivää ja tulevaa eikä niitä perkeleen vanhoja surullisia juttuja.
Paljon on tapahtunu ja siltikin tuntuu ettei tarpeeksi et pysyisin tässä päivässä enkä palais jatkuvasti monen vuoden taakse...
Apua?

...juuri se mikä merkitsee...Torstai 08.10.2009 03:26

Ja mä tiedän, että kaikki
alkaa juuri nyt. Että mä
olen valmiina lähtöön,
vaikka tiedän, että
pelkään elämää, ja itseäni vielä enemmän.
Enkä ehkä koskaan löydä sitä, mitä lähden etsimään.
Silti mä haluan lähteä, etsiä ja kadottaa,
kadota ja unohtaa ja muistaa taas, palata.
Mä olen valmis kadottamaan
kaiken mihin uskoin,
enkä tiedä enää mitään.
MUA PELOTTAA. MÄ ELÄN.
-Kira Poutanen, Ihana meri-

[Ei aihetta]Lauantai 02.05.2009 02:47

Aina kun mä kuulen sen äänen niin mun sisään ilmaantuu se sama puristava ahdistuksen tunne. Miksi? Vai onko se vaan itku, joka ei pääse ulos...
Tää voi muuttua vielä vaikeaksi.

Kuka mä oon?Maanantai 13.04.2009 05:01

Tahtoisin kamalasti palata entiseen ja silti tahtoisin kamalasti että asiat muuttuis. Mitä mä siis oikeesti haluankaan? Toisaalta entiseen ei oikein voi palata, niin eipä se sitten paljoa vaihtoehtoja jätä...
Haluan siis että asiat muuttuu, mutta miten? Tai oikeastaan se kysymys kuuluukin että miten sen muutoksen toteuttaisi.
Mä jaksan jo paljon enemmän kun ennen, ja olen oppinut taistelemaan sitä loputonta väsymystä vastaan. Oon oppinu potkimaan sen nurkkaan ja nauramaan sille. Mua ei yksi pieni mielenterveysongelma enää lannista. Musta tulee vielä vahva, sekä henkisesti että fyysisesti. Mä niin tiedän että mä pystyn siihen, ja sitten mä voin näyttää kaikille niille jotka ei usko että mä pystyn mihin vaan.

Mut edelleen mä tahtoisin rakastua. Ja se sopis tähän mielentilaan paremmin kun mikään. En tahtois enää miettiä vanhoja juttuja. Vanhoja epäreiluja juttuja.

Aurinko on alkanut paistaa ja näin eilen kaksi perhosta. Kevät! Rakastan kevättä, se saa mun olon tuntumaan niin hyvältä. Jos en olisi näin yksinäinen niin kaikki olis täydellistä.


Kevätbiisinä PMMP:n Lautturi <3

i can see myself the way you look at me...Maanantai 16.03.2009 02:04

They say time heals everything
But I'm still waiting...

jotkut pienet hetket ei vaan suostu katoamaan. on hetkiä joita mä tahtoisin elää uudestaan ja uudestaan niin että ne ei koskaan menis pois.
ja se katse, joka hetkeksi tekee susta kokonaisen ihmisen kun sä näät itsesi sen toisen silmin ja vähän aikaa olet jotain.
mä en itse itseäni osaa hyväksyä, joten ne pienet hetket kun joku katsoo niin että nään itseni toisen silmin....
mutta ne on vaan pieniä hetkiä. mä tiedän että mun pitäisi oppia hyväksymään itseni ihan itsekin, mutta se on vaan niin kamalan vaikeaa, kun aina tuntee olevansa ikuinen kakkonen. se joka aina saapuu maaliin sekunnin sadasosan liian myöhässä.

apua.

Kuka lohduttaisi Nyytiä?

2009 alkoi...Tiistai 24.02.2009 01:01

ja se alkoi paremmin kun vuodet on alkanu pitkään aikaan. viimeiset hyvin monta vuotta olen aina aloittanut vuoteni sairaslomalla. nyt en. nyt oon ollu vaan onnellinen.
alotin vuoden työharjottelulla jossa mulla oli niin kivaa että ei oo pitkään aikaan ollu. nyt surettaa et en oo siellä enää. ne kaikki ihmisiset keihin tutustuin ja ne kokemukset oli aivan mahtavia. KIITOS kaikille niistä!
mä taistelen edelleen joa päivä sen kanssa et miten selviän itsestäni ja omasta päästäni, mut alan olla onneks suurimman osan ajasta voiton puolella.
välillä olen tosin hirmu surullinen sellaisten asioiden vuoksi joiden takia en haluaisi surullinen olla. lupasin itselleni että en olisi. mut ei kaikelle aina voi mitään. ei omille tunteilleen, eikä fiiliksille jotka vaan tulee vaikka niitä kuinka yrittäisi estää.
mä olen välillä ihan hurjan yksin itseni kanssa ja kaipaisin sitä olkapäätä jota vasten voisin itkeä ja ja kainaloa johon voisin nukahtaa.
nyt on sellanen hetki kun itkettää. mutta tavallaan nautin siitäkin. se puhdistaa.
mä tiedän mikä se asia on mikä niin itkettää, mutta en oikeestaan ymmärrä että miksi. mä lupasin kuitenkin itselleni että en antaisi sen vaikuttaa. miksi itselleen annettuja lupauksia on aina kaikista vaikein pitää?

mä kaipaan reissuun ja matkalle ja pois tästä paikaltani miettimästä liikaa. en myönnä että haluaisin itseäni karkuun, mutta kai se osaksi on sitäkin. mutta mitäpä sitä ei tekisi onnellissutensa eteen. joskus kun vielä löytäisi sen onnen omasta itsestä ja voisi olla itsensä kanssa ilman että se aiheuttaisi kamalasti surua ja kyyneleitä. ikävöin aina jotain muuta.

mutta tän vuoden alun hienoin biisi. Rachael Cantu - Devil's Thunder. Sitä minä kuuntelen ja itken, onnesta tai jostain muusta, mutta itken kuitenkin.

<3 S

Lisätty matkaviestimestäTiistai 03.02.2009 01:05

Aina mä onnistun jättää käteni vääriin väleihin :D

vuosi alkoi hyvin. <3Perjantai 02.01.2009 05:20

oli mahtavimmat kolme päivää pitkään aikaan <3 varsinkin tänään. tai siis eilen jos tarkkoja ollaan :) ei siihen mitään niin ihmeitä tarvita. nauroin pitkästä aikaa. kiitos.

seuraavaan rakastuin.

Pink - Sober

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

the sun is blinding
I stayed up again
I'm finding
That's not the way I want my story to end

I'm safe up high,
Nothing can touch me
Why do I feel this party's over?
No pain inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?

I don't wanna be the girl that has to fill the silence...
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation
'Cause I won't remember, save your breath 'cause what's the use?

the night is calling
And it whispers to me softly, "come play"
I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

Comin' down, comin' down, comin' down,
Spinnin' round, spinnin' round, spinnin' round
Looking for myself,
Sober
Comin' down, comin' down, comin' down,
Spinnin' round, spinnin' round, spinnin' round
Looking for myself,
Sober

When it's good, then it's good
It's all good 'till it goes bad
'Till you try to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again!
Broken down in agony
Just trying to find a friend

I'm safe up high,
Nothing can touch me
Why do I feel this party's over?
No pain inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

Will I ever feel this good sober?

a long december...Perjantai 26.12.2008 03:40

...ja vielä pidempi vuosi.
taas kerran mä muutin elämäni tänä vuonna. ensimmäinen vuosi pitkään aikaan kun en ollut sen takia kertaakaan sairaslomalla, vaikka välillä tuntuikin pahalta niin mä olen jotenkin taistellu sen kanssa.
olen oikeestaan aika ylpee itsestäni.
ja mä alotin koulun, nyt mä teen jotain mitä mä rakastan yli kaiken ja haluun tehdä.
tässä vuodessa on ollu hienoja hetkiä. paljon. ja paljon myös niitä ei niin hienoja. menneisyyden haamuja on tullu vastaan mutta osa niistäkään ei oo niin haamuja enää.
Oon tavalliseen tapaan ollu näin loppuvuodesta ihan tuhannen väsynyt ja vähän itkuinenkin. ja ollut taas siinä pisteessä et tarvitsen apua. no. mä olen saanut sitä tukea vähän yllättäviltä suunnilta sen sijaan että se tuki olis tullu niiltä joita oon pitäny lähimpinä. paitsi tietenkin perhe, joilta oon tukea saanut tietenkin kyllä. on ollu vähän hylätty olo tässä vuoden loppumetreillä, mutta onneks ne muutamat yllättävät yhteydenotot on kirkastanu paljon. kiitos.

vuoden voisi tiivistää siihen että monia rakastan ja monia on hirvee ikävä. selvitty on ja halu selvitä jatkossakin on vieläkin kovempi. mä niin pystyn siihen kyllä. kiitos niille jotka jaksaa mun rinnalla kulkea vaikka mä olenkin välillä yhtä myrskyä. ja te jotka ette jaksa niin mä pyydän että koittakaa edes yrittää ymmärtää.

välillä tarvitsee vaan jonkun jota halata. minä tarvitsen vähän useemminkin.

kiitos vuodesta 2008.

<3 Soile Iris Talvikki
Tarinoita Muumilaaksosta...

Eräänä harmaana aamuna ensilumi laskeutui Muumilaaksoon. Se hipsi maahan hiljaa ja tiheänä, ja muutamassa tunnissa kaikki oli valkoisena.
Muumipeikko seisoi portailla ja katseli miten laakso veti talvilakanan päälleen. Hän ajatteli itsekseen: Tänä iltana painumme pehkuihin. Niinhän näet kaikkien muumipeikkojen on tapana tehdä joskus marraskuussa (ja siinä he tekevät viisaasti, koska he eivät rakasta pimeää ja pakkasta.)

-Tove Jansson-

Olisinpa muumi.