IRC-Galleria

_lintu_

_lintu_

https://myspace.com/havenforyou/music/songs

Selaa blogimerkintöjä

Pitkästä aikaa kotona!Perjantai 25.11.2005 20:46

Jaah, se on sitten perjantai ja viikonloppu. Tänää koulua klo 8-12 (kellään ei varmaan kiinnosta tietää monelta mulla alko ja loppu koulu, mut kerron silti.) Koulun jälkeen sitten tein sen orientointi tehtävän loppuun ja lähetin sen vihdoin opettajalle. Saas nähdä minkä arvosanan saan...

Tulin tänää käymään pitkästä aikaa kotona. Siitä onkin kuukausi aikaa ku viimeksi kävin kotosalla. Keimo oli alkanu syödä tällä viikolla huonosti ja muutenki näyttämään todella surkealta, kuulemma. Vähän aikaa se vei ennenku Keimo tajus et olin tullu käymään kotona. Siinä sitten ruokin sen reppanan ja tuossa se nyt viereisellä penkillä nukkuu... Keimo on siis kissani. =)

Tässä sitten aloittelen rentoa viikonloppua.. Kävin saunassa ja nyt istuskelen koneella. Ihanaa ku saa kunnolla "hengähtää". Ei oo yli viikkoon mitään tenttejä tai tehtäviä. Ihanaa mikä helpotus. :) Kaikki luulee, että tuo ammattikoulu, jossa olen olisi todella helppoa. Että istuisin siellä vaan päivät pitkät eikä siellä olisi mitään vaikeuksia. Jooh, terveisiä kaikille, että kyllä meilläki niitä koulujuttuja riittää!!

Minun mielestä on tyhmää että lukiota ja ammattikoulua verrataan toisiinsa, koska nehän ovat kaksi ihan eri asiaa! Toisessa luetaan ja valmistutaan ammattiin toinen on taasen.. Koulu, jossa saadaan lisäsivistystä. Ne eivät ole mielestäni verrattavissa. Pistää joskus ärsyttämään ku jotkut lukiolaiset alkaa niin lesottaa ku heillä on pitkät koulupäivät ja paljo vaikeampaa ku Sakk:ssa.. Lukiolaisilla voi olla ja onkin kokeita enemmän kuin meillä, mutta kyllä meilläkin on niitä tenttejä ja kokeita vaikkei niin usein kuin lukiossa. Ja kun ajattelee että minä tässä kolmen vuoden sisällä opettelen tärkeitä ja vaikeita asioita. Verenpaineenmittaus, hemoglobiinin otto, verikokeen ottaminen.. Saatika sitten ergonomisesti oikeat nosto- ja työskentelyasennot.. En nyt halua mitenkään alkaa mainostamaan yms että minun "koulussa" on vaikeempaa, mut kyllä siellä ehkä tehdään kuitenkin huomattavasti vaikeampia asioita ku et luetaan eri kouluaineita ja sit luetaan tenttiin ja suoritetaan se. En halua moittia tai aloittaa sotaa lukiolaisten kanssa, mutta sen haluan sanoa, että lopettakaan lukion ja ammattikoulun vertaaminen!!!

..Ei tässä sen kummempaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.