IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

-15 astetta ja kevät tulossa!Tiistai 06.03.2007 01:47

Ihmettelin eilen illal kuinka onkaan tosi levottomat jalat ja muutenki mega levoton olo.. Mittasin kuumeen ja sellasta 37,4 näytti. Pari tuntii siitä ja 38.8.. Viimesen kerran pommitti 39.2 ja olin parhaimmas kunnos koko perheestä. Klo joku 22 ja muut aiva kuolleina makoili, vaikka niil ei ollu about mtn... Menin nuq joskus puolenyön jälkeen ja heräsin keskel yötä enkä saanu millää unta. Kattelin pari tuntia Narutoo ja näin taas kunnon kuume/huumeunia..
Olin jossain Hopeanuoli-videopelis Hopeanuoli ja piti keräillä niitä Sonicin kultarenkaita avaruudesta. Olin niinku Tähtiportti-madonreiäs ja pystyin liikuu ihan normaalisti. Sit se muuttuki isoks luolaks ja Bullomaksen legendaarinen Mazda oli saanu uudet kajarit. Iskä popitti niillä Hard Clania täysil. Lähin juoksee sinne päin ja kompastuin maahan ilmestyneeseen laivaan. Heräsin sellasee ihanaan nytkähdykseen.
Uudestaa nukahdettuani olin koululla ja jotku ihmekirjotukset menos. Klo varmaan 11 ja koputtelin siihe auditorion ovelle.. Sen avas mun ala-asteen luokkakaveri, jolla on proteesi. Mulle laitettiin side silmille ja vietiin jonneki. Sit annettiin paperi ja kynä ja käskettiin alottaa. Ne laitto jotain puhetta tulee keskusradiosta mis oli vastaukset kaikkiin kysymyksiin mut en nähny sitä paperii nii en voinu kirjottaa. Haistoin vaan Markun partaveden. Rupesin kuulee siskon vikinää jostain ja heräsin, ku se yritti kuristaa mua (siis for real, ei unessa).
Mistähän johtuu, et tää Soilworkin Distance tuo koko ajan mieleen abi-risteilyn? Varmaan, ku R2:lta kysyin penkkaripäivänä, et miten tää kertosäkeistö menee.. Eikä se nyt niin *puff* ollu.. Kyl se imo aika *PUUUUFF* oli, vaikka tiiviste muuta väittääkin.. Sä et kokenu sitä darraa ;)
Huomenna olis matikan tentti ja vois vaikka kävästäki. Näkis taas kaikki ihkut, ollu teitä NIIIN ikävä <3 Tällä kertaa loppuun Taitopelit (tj)-telkkariohjelmassa heitetty läppä:
Tytär kysyi isältään: "Mikä on transu?"
Isä vastasi: "En tiedä mutta kysy Hannu-tädiltäsi."
Hyvät yöt teilleki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.