IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

UtuistaMaanantai 13.08.2007 21:11

Olipas siinä mukavan sekava vkl. Perjantaina palattiin DB:n kanssa juurille ja Aittapuiston spugekatos kutsuu. Rupes olee nousua päällä ja heräs kysymys: Mitenhän tollane viinipullo menis Dikin perseesee? No eihän siinä muuta ku kokeilemaan. Ja herranjumala ku meni pelottavan helposti... Koko kaula.. Niin nopeesti, ettei kukaan ehtiny oikee ees tajuta. Ku tähän pisteesee päästiin, niin pitihän sitä Dikin munakarvatki trimmata. Sytkä esiin ja eiq palamaan. Lockhammeril on kännykameramatskuu, täytyy pyytää joskus. Sen verran hyvin roihahti yks satsi. Sillä olis Konalan spuget lämmitelly koko talven edestä. Mut mun muna muuttu iha valkoseks.. Kelatkaa ny, valkoseks.
Matka jatku meiän ikiomaan räkälään, Konalan Keitaaseen. Tuomas tilas jonku ihmeellisen shotin meille... Kuuleman neljää eri viinaa. Sit katkeetki nätisti muisti. Mentiin kuulema lauleskelee karaokee. Varmasti kaunista. Heräsin lauantaiaamuna Bullon vanhempien kellarista. Ja matka jatkuu..
Aksun, Terzin ja muiden epämääräisten eliöiden kans suunta kohti Luukkia. Mut eihän DB-aikataulut toimi, ei todellakaan.. Ensin hirvee häslinki viinaksien kans. Myyrmannin Alkossa yhteisvoimin Aksun kans yritettii saada DB:n iso poika Lockhammer juomaan mut eihän se lämmenny ku yhelle helvetin banaanikaljalle. Sit Tomin piti lähtee heittää systeriään jonneki Teuvalle, nii Aksu päätti lähtee mukaan. Pääsin KOLMEN tytön kans samaan taloon. Se oli ihanaa. Tomi sano etaks 1,5 tuntii. Loppujen lopuks niil meni ainaki 3 h. DB-aikataulut tosiaan pitää.
Luukissa nautittii arskasta, hullusta koirasta ja jumalien juomista. Ostin Diesel-pullonki teiniaikojen kunniaks <3
Hyvinhän se meni.. Kävin ekaa kertaa uimas tänä kesänä, sain kokee sissipaskat ja 80% oli liikaa. Laatta lens ja rupesin avautuu jostain painostamisesta ymym. (kuulema). Eilinen meniki sit urheillessa: Tuomas osti 3 twixii ja 2 snickersii ja sai footbagin kaupan päälle. 20 min potkittii ja se rupes jo hajoilee. Melko laadukasta. Ens vkl Teuvalle viettää pikku-Mikon 18v. syndei ja sillon viina virtaa (taas). \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.