IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

LappajärviMaanantai 22.08.2016 08:02

En puhu mielikuvitusasioista. Laitan myöhemmin tähän vielä erittäin selviä kuvia Venäjän Yorgian reunalankojen ristiinkasvusta (ja y-levyjen muodoista). Minä olen tähdännyt tähän, elämän alun löytämiseen, ja nyt minä sinne pääsin. Onhan se melkein ihme. Osasin etsiä oikeita asioita. Äitini kutoi kauan sitten vinoneliö-kuultokudoksen ja nimesi sen Luottamukseksi. Se oli aika täsmälleen kuin Yorgian kasvu. Useampi rinnakkain, limittäin kasvattavat vinoneliölehtiä (pohjoiseen). P.S. - ellei etelään.




Sinä näet tässä ensimmäisenä maailmassa ja ensimmäisenä myös maailman ulkopuolelta: ALKUELÄMÄN LEHTIEN REUNALANKOJEN RISTIINKASVAMIS-KUVA, (toisen, kolmannen ja jopa neljännen peräkkäisen lehden luomisessa). Jos vaivautuvat katsomaan, huomaavat, että tosi on. (Punaisen lehden ääriviiva oikealla saattaa heittää, mutta se ei muuta asiaa. Ulkoreuna ei jatku seuraavaan lehteen, vaan sisäreuna.) Violetti on tosiaan nega: risteävät tummat syvänteet ovat todellisuudessa vaaleampia kohoumia: lankoja. Tarkalla silmällä VOI löytää asioita. P.S. Toisaalta... läpinäkyvän lätkän ei ehkä kuulu irrota kauluksistaan niin ohuena. KATSO MYÖS ALEMPI KUVA. :)


Läpinäkyvän lehden sisäsoikion korkeus on sama kuin Lappajärven leveys, vaikka on näitä vaikka minkä kokoisia olemassa.

Noiden reunalankojen välissä olevat isot pyöreät litteät vaaleat levyt vastaavat maapallon yorgioita. Sinun täytyy hahmottaa: teräväpäisen ellipsin () muotoiselle levylle on tila lankojen välissä.


_____________________________________________________
Vaikka minä saatan ollakin JOSKUS väärässä, niin se ei tarkoita, että aina tai edes usein niin olisi. ÄKKIÄ KATSOTTUNA NÄYTTÄISI, ETTÄ LAPPAJÄRVI EI SAATA OLLA METEORIN TEKEMÄ. Suomi on nimittäin täynnä niitä... Molemmin puolin järveä on järven kokoiset punaiset Yorgiat. Järvi ei ole erikoinen muulla tapaa, kuin sisään romahtamisella tai alaspäin painumisella. Veikkaan. Kartoilla voidaan todistaa se, jos niin on. (Voin todistaa.)
https://www.google.fi/maps/@63.1778931,23.6659324,20701m/data=!3m1!1e3?hl=fi
Myös järvessä on pienempiä Yorgioita. Siinä vasemmalla näkyy yksi.

Tässä on samanlainen järvi. Ainakin näin äkkiä katsottuna. Sen musta "nenä" koskettaa toista, itsensä kokoista pystykiekkoa, ja luoteessa on vaaleanpunasisuksinen munanmuotoinen puoli-pystykiekko. Melko varmasti järveä ympäröi pohjoisessa - sanonpa - sammalen pihdit. Ne ovat mielestäni samat, kuin sammalella, kun se kaartaa ne yhteen, ja kasvattaa pyöreän kammion niiden väliin (ellei ympärillekin, sen suojapussin). Eivätkö olekin juuri samat pihdit... pakko olla. Niiden sisäpuolelle kasvatetaan kapeammat "reunapihdit", ja sitten keskelle kasvatetaan kiekko. Jäljempänä lukee, mitä sen jälkeen tapahtuu.
https://www.google.fi/maps/@62.011249,30.8700833,41457m/data=!3m1!1e3?hl=fi


Yorgiat ovat nauravia - tai ainakin hassuja - litteitä kiekkoja, lahnan näköisiä, joilla voi olla (etelä?-) reunoillaan "kerroksittais-halkioita", jokin sivu on kuin torvinenäinen teekannu. Se on jokin kasvin alkukotelo, mikä lie. Sillä on ollut kai kaunis rypytys pintakalvossa, (ja sen serkkua, litteää Dickinsoniaa, jolla on samanlainen pintakuvio, pidetään ensimmäisenä liikkuvana eläimenä). Kiekko on kiinni sieltä täältä ympäristössään, emolehdestään muodostuneissa kauluksissa, joiden ulkoreunassa on kasvusuuntaan kuin toisensa kohtaavat pihtien kärjet. MAASTA TÖRRÖTTÄÄ JÄTTIKIEKKOJA, JOLLAISIA SANOIN KIEKKOVENEIKSI ÄSKETTÄIN - KAI NE OVAT NIITÄ SAMOJA?, MUTTA PYSTYSSÄ. Näitä ei ole vaikeaa löytää vihreältä kartalta, sillä kiekon ylöspäin avautuneesta reiästä näkyvä sisus on oranssin-vaaleanpunainen.

Oho, löysin lisää... Yorgia, se 20-senttinen kiekko, jollaisia niiden tähän mennessä on tiedetty olevan (tiesivät että on litteä, mutta eivät tienneet kasvimaiseksi eivätkä oikeastaan kiekoksikaan, eivätkä tienneet kuinka suuria niitä on ympäri maailmaa), niin... se tekee ainakin 3 kiekkoa, 3-5.
Iso kiekko - (ensimmäisen lehden päässä)
sen ympärillä olevat sisemmät reunalangat kasvavat ristiin
ulos kiekosta, tulevat ulommiksi reunapihdeiksi
keskikokoiseen kiekkoon, jonka kasvattavat sisäpiiriinsä.
Keskikiekon sisemmät reunalangat kasvavat ristiin ulos, ja tulevat ulommiksi reunalangoiksi,
pieneen kiekkoon, jonka kasvattavat sisäpiiriinsä.
Kasvien asiantuntijaa tarvitaan siinä. Tunnistamaan.
Että mitä se eniten muistuttaa. Tosin se saattaa olla puoliksi eläin.
On kai niillä jotain juurivarsiakin.
Kai elinvoimaisen yhdyskunnan kiekot päätyivät vieri viereen pystyyn kuin
simpukat, ja työnsivät lehtiä ja lehden päähän tuli aina uusi.
Yhdyskunnalla Saattoi olla jokin ravintosuonisto.
Kiekko kasvatti oksan ravintosuonistoon, kun se lakkasi olemasta lehti?
Näin on täytynyt olla. Kiinnittymisestä on olemassa kuva.
(Ellei niitä kasvanut SEKÄ suoraan suonista, ETTÄ lehtien kärkiin! Tuskin...)
Tai se irtosi lehdestä... joo... tyhjät kaulukset...!!! Tuttu näky: 3 kiekon tyhjät kaulukset peräkkäin! Se irtosi siitä lehdestä ja kiinnittyi maahan ja... siellä saattoi olla jotain ihmeen limasuonia.
Nyt huomasin, että maahan uponneena oleva paksu kiekko... sisällä on pienempiä veneitä... Miten tämä oikein on... onko se toinen laji, vai ... Ne lehdestä lisääntymiset... sellaista tapahtuu (tässä universumissa), että lehteen kasvaa kammio sitten kun toinen luikerolehti on mennyt toisen lehden päälle... kun kiekko pääsee kasvamaan kiinni (joko maahan tai limasuoneen?), sen sisällä olevat pienet kiekot (=siemenet?) kasvattavat lehtiä... Jotenkin noin se menee.

Löysin pihtilankojen ristiin kasvamisen Yorgioitten fossiilikivestä eilen, 21.8., ja saman Venuksesta 10.8. <-- mitä se sitten lieneekin. Venustutkimukseni on aivan alkumetreillä. (Ensin se pelotti. Sittemmin ei ole ollut aikaa, ja ehkä ei hirveästi uskoakaan.)

Kuopion lentoasema näyttäisi olevan puoli-pystyn kiekon harjalla.

_______________________________________________________
(Mitä automaattinen kielenkääntäjä tekee tekstilleni: 'iso kiekko' on kuulemma 'great hockey', vaikka kaikissa muissa tekstin kohdissa kiekot ovat jotain muun nimisiä...)

________________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.