IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 15.01.2018 04:14

Katsoin mitä voisi tarkoittaa faaraon nimi Menkaure. Veikkaan että se on yksi tapa sanoa numero 7. Kun sanoo "Sinulta-hetki". Katso numero 7: "Nyt on se hetki, kun, saa pyytää sinun". Menk on olevinaan arabiaa, "sinulta", mutta se tulee siitä auringon nousuun/laskuun liittyvästä pyytämis-hetkestä, menka- eli mega-hetkestä, joka tarkoittaa varmaankin samaa kuin even egyen megyen puntit tasan Aurinko puolessa, MAA-QI eli painovoima nollassa, mee- kao/ka/kau ... voisi olla jotain sanaleikkiäkin rei'istä. Pyytää, ja menee mönkään.
Kaule, "löytävät tämän" (baski) kamara hauta haaka gau(suljettu)..lee löötää? leet leer lähellä
Kaona, "kuusipuu" (hawaiji). Kamara honoured vai Piilotettu-lähellä(na) ?
Pakko olla kosintahetki, kun myös asetti bendumin. Saatan horista... Menkaure voisi tarkoittaa yhtä hyvin myös men?-johtajatehtävä, koska havaijin kaule on "johtajatehtävän". Plaah... Faaraoilla on ollut eri kielisiä seitsikkoja niminä, niin veikkaan 7. Se voi olla monimerkityksellinen nimi. Menka-ure = alhainen tunti -o- (liett,slov).
Mankeloida... tasainen... maan ka --> manke --> menka --> mega --> megy --> megyen --> egyen --> even -o-
Pallo pudota kautta reiän - Kouli caure caur gaura

_________________________________________________

En tiedä mihin nuolella osoitin kalliossa. :) Mitä lie, möykkyjä. Mutta kun näyttävät olevan sammalen pihdin tai alkuelämän rihman kohdalla ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.