IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

onke onkelia - numerot yhdessäLauantai 01.09.2018 05:59

Sama puina. Yhtä horinaa = hurinaa = nirr. Eben:ssä olisi valmis ben(-dum) pajun tilalle. Aspi on kiinnitin ja käärme, jonka kuvioissa on tuplatikit... puu on ommeltu haawa eli haaba. Haavan hoito. Suomen tikapuut= maorin tiketikepou, suomen haava ("haapa")= maorin hoito ("haapa"). Ommellun haavan hoito ajalta, kun me olimme Maorien kanssa yhtä, tai, kun molemmat saivat saman tiedon jostain: laitetaan "haavanlehdet" haavan päälle. (Swahilin hapa puolestaan viittaa sijaintiin jossa nyt ollaan: "täällä". Sama haapa-ruutu keskellä.) Jatkoksi voidaan katsoa, että sama tarkoittaa myös hapanta. Teotihuacanilaisten saviastian kyljessä on kuin tikkejä, oikein päin ja väärin päin olevien kuusten lisäksi. Pirtua, viinietikkaa, männynhavu-uutetta... Uskomatonta, että pytyn kuvat alkavat avautua, laittamalla numerot ruudukkoon ja katsomalla sanoja tam sakkis. Voinhan minä puhua puuta heinää. Tässä tulee se heinä-osuus: Siinä oli neliapilan kuva, myös, siinä saviastiassa. Dzuksa? Haavavoide... Tai kuvat ovat vain perinteikkäitä koristeita, (johon en usko). Astian kyljessä oli samassa muutakin, jotain tosi outoa, joka näytti kuin luolan kaivulta.

KURISTAJA¨¨¨NÄRE ¨¨ KUMI .......................näre=6nor ner mer. Kumi kimpo
PAJU TMS ¨¨¨ ASP ¨¨¨¨KATAJA ....................asp:haavan hoito. Kataja: ajatak
TAMMI/KOIVU PALMU ¨ EUCALYPTUS .............palmu 5. Kuumepuu February



Oli pakko turata tämäkin vielä. (Kuutoseen sopisi tässä myös sinivalas, koska se on suurin.)
Kelpie-nurkka jäi luonnosasteelle, mutta maa kyllä "hylkii" ilmaa (2) veden lailla, ja nenän nyrpistely kelpuuttamisen sijasta on hylkimistä.
Maitovalas on toinen sarvivalaiden heimon 2 lajista. https://www.youtube.com/watch?v=ZS_6-IwMPjM
Ai niin, unohdin kiri-asiat kokonaan, ehkä lisään löydöksiä siitä vielä kuvaan.

Vaakasuora ei ole vaakasuora, meri taipuu kaarelle. On se tiedetty kauan sitten, katsottu vuorelta, haastatettu merenkulkijoita, purjehdittu ympäri, käytetty aivoja ja pidetty silmät auki, ja ehkä lopulta noustu pallolla. Mutta on saatettu päätyä väärille reiteille, jos on luultu, että tähdet ovat vuorten haijastumia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.