IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 07.08.2020 00:38

Katsoin huuhaa- tv-sarjaa Muinaiset Avaruusoliot. (Siinä oli muuten virhe: kun olisi pitänyt olla "ufoja", niin luki että "avaruusolentoja".)
Japanin Masudassa nakotti muotoillun näköinen kivivene. Sitä sitten ihmeteltiin. Ja kutsuttiin nimellä IWAFUNE, "kivialus".
Päädyin siihen, että iwafune olisi "pää-vene" / iba-wune / ebaa-wune.
Niin, että pää = major = main = keskus = hjärta = heart = hart = hard = kova = kivi, ...
Kivivene Japanissa on aika pitkälle sydämen näköinen, kaksine kammioineen ja ääriviivoineen.) Nämä nyt ovat näitä horinoitani, en kauan miettinyt.

Mutta sitten löysin vielä paremman: VERKKO TUO, VENE VIE.

(5 WU = "viisi" kiinaksi)
5 WEB
5 TUOB

10 BOUT ( "wu-ne")
10 WIEB

( i-kirjaimen lisääminen sanan eteen, keskelle, tai loppuun, muuttaa sanan vastakkaiseen käteen, niinkuin tekee mm. t-kirjainkin (ainakin nämä kirjaimet tekevät sen. En tiedä k:sta. Vastakkaiseen, ja vastakkaiseksi, tai asiaksi, joka liittyy siihen toiseen, mutta on eri ...)

Ehkä 5 on myös uop, up, op, ja 10 on pou ... niinkuin tiketikepou (tikapuut Maoriksi). Ei ei, pou:n on pakko olla 5, jos boat on 10. Siinä on järkeä: tikkaat ovat sama kuin kiskot liis. Vastakohta seal. Niin palm 5 kämmen palmu saadaan samaksi kuin puu, pou. Onko 1 sitten down ... ajattelin 1:n myös "pohja" olevan... entäs town ... siitä päästäänkin ristiriitaan, joka on nyökkäämisen (nuod, nod), ja ei:n (not) välillä .... Eikös town:sta päässyt allah:iin jotenkin ... ja allah:lla oli jotain läheistä tekemistä "eritteiden" kanssa ... silkit ja eritteet ovat jossain 4 ja 9 paikkeille... tai niin ainakin luulin... mukaanlukien terva, tar. Ja silki sylki. Ja muutkin kuidut, niinkuin pellava ja juutti. Knot ja tong(ue).

Mitä kaikkea se sitten sisältääkin, vene ja kuolema. Laitettiinko veneellä ajelehtimaan, vai onko vene sama kuin TIN, sinetöity purkki ... ? Onhan se vaihtoehto, panna ruumis veneeseen ulapalle matkaamaan, kun vaihtoehdot ovat pyöritellä kotinurkilla tai haudata maan pimeään poveen hajottajien ruuaksi << ei voi tehdä rakkaalleen ikävän tuntuisia asioita. Ja viehän se vene muutenkin aivan eri paikkaan, vaikka ei matkaaja olisikaan kuollut.

Periaatteessa wuu, wu, ja wou ovat kaikki eri numeroita, vaikkapa 3, 4 ja 5. Wuoka olisi sitten wouka:sta väännetty 6, = "wou:sta vinoon". (= sapelauna sapluuna, valu-väline, ja "valu"-sana on siinä samassa, 6:ssa, akselista eli val:sta 1 taakse. Kun taas "valo"-sana hyppää o-kirjaimensa avulla numeroon 8.)
Akseli, 7, = val / vol, rakkauden eli lav:n ja lov:n, 2, vastakohta.

"Kyy menee", kymmenen. Jos se on ka-i-ra, niin 10 voi hyvin olla "kyy menee". Minkä takia kyy menee 10:ssä? Saa siitä lopun aikaiseksi, jos käärmeeseen koskee, varsinkin tarkoituksella. Mitä muuta... liittyykö se hautaankin? On paljon tiedetty, jos ovat tienneet dna:sta ... sitä ei kukaan usko, koska dna:n ulkomuoto selvitettiin suurella työllä meidän aikanamme hienoilla mikroskoopeilla. Entä jos he ovat olleet niin periksiantamattomia ja tarkkoja, että halusivat selvittää elämän salaisuudet? On asioita, jotka kiertyvät siten ... Ehkä he olivat mestaripäättelijöitä?
Tai ehkä se tarkoittaa vain kyytä, myrkkyä ja kuolemaa ... Tai ehkä sitä, että kovan läpi pääsee kairalla ja poralla? Se on kuin vahva 7. Mutkaa, säppiä ja koukkua vahvempi keino. :D
Nolla on pyöreä...hkö... toisessa kädessä on siinä paikassa 6. Se paremminkin olisi kyyn näköinen. Tai vieressä oleva 9. Egyptiläisissä maalauksissa pään päällä olevan pyörylän ympärillä on käärme. Auringon ympäri. Se olisi vuosi. Wuosi... was-i ...wisi wesi wasi .... Aika mataa... vesikin mataa... Matamatikas ... kalenteri ... vuoden viivotin ympyränä. Ma-ta-ma :lle paras selitys kyllä on MAa-TAivas-MAa, mittamadon mittaama. Eikös sellainen kirjoitusmerkki ole olemassa, joka näyttää mittamadolta, viiva-kaari-viivalta? Nyt tiedän, miksi nolla ei ole pyöreä: Sen kuva on maan radan kuva auringon ympäri! Ehkä? Silloin on radat jo tiedetty, kun numeroita on piirrelty, ja aikaisemminkin jo.

1-5 ovat meren altaita, laaksoja, ei oikeastaan vuoria mutta piikkejä, kulmioita 5-kulmioon asti, puoliympyröitä ja ympyröitä.
6-10 ovat taivutusta, kaartoa, väännettyä säppiä, 8, ja spiraaleita. Oval=8.

Voisi olla yhdistelmiä, niinkuin
1 & 8 maa
3 & 10 voisivat olla ...ööh... ainakin 3:ssa on hienommat rakeet ja jauhot, kuin 1:ssä ja 5:ssä ... olis niinkuin tarkkuutta ja hienoutta... niissä voisi olla ystävää ja tervehdystä... ja tarkoittaako "jumalainen yhteentulo" merkittävää sattumaa vai kohtaloa ?
7 ja 5 ovat katon ja vuoren muoto, ja omaa rauhaa niinkuin rukoileminen tai kotirauha. (Tai myös akseli, maan akseli, asetettu akseli, ja jumala?!)
1 & 6 voisivat olla aine, li-ha ja Lu(u).
7&8 voisivat kuvata verenkiertoa, jos 7 on sydän.
1 lävitse ja 4 jos olisi suu, niin sisäänmenoaukkohan se on yhteensä. Paitsi että jos suu johdetaan englannin oval-sanan kautta niin, että muna=8, niin ruotsalainen suu olisi 9. Tämä on sekava, olen pitänyt 4:ää sanana "mun".
Jos ajattelee, että 6 olisi labyrintti, läpi, ja utchi.... uksi... uxi.... niin olikohan uchi myös aisa.. se matchäisi, että a-isa 6, kun isä olisi 7 .... vaikka säännön mukaan i-sa kylläkin olisi 2 ....
Hmm... back, se ....se/sa tarkoittaa taaksepäin. Kab olisi 1, ja kabu 10.
Isä-ben ... isän sääri ... isän polvi ... vanha isä ... vanha isä 6 ? Luu? Ru, ro, Ra ?
("Ennen olivat miehet rautaa... ja veneet puuta..." :)
Pakko tämä on olla ratkaistavissa, että mikä on kuutosen kiekura! Sisään, suu, ajassa taaksepäin, aine, painovoima, ....asettaa asettua, ... Luu ... nopat, poppamiehen luut ... vois olla pirukin. < pi = itse. Be=pyytää. Piru/pilu = itse luu. Itse Ra. R ja S voivat olla sekoittuneetkin, ehkä, en tiedä... sitten ei tiedä voiko Ra olla ollut myös 7 ... mutta 6:een se yleensä asettuu. Löytää, jos jaksaa tutkia edelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.