IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Keskiviikko 17.02.2021 06:13

Pärkkele. Ei vain merisulka irrotellut "remora-oksiaan", eikä vain Borneolainen puu tehnyt niin, lisääntyäkseen! Nyt minä taidan tajuta, että
kanakin irrotteli !

Huom, se ei ollut silloin lintu, eikä edes maaeläin. Mutta saman otuksen esi-isä.
Sen takia kanan sulat ovat sulan muotoiset, koska se itsekin oli joskus sellainen. Locaris-merisulka-syvänmerenmato. Irronnut uloke oli pieni kopio, toukka, omasta itsestä. Voisin kuvitella, että käärmetähdet ovat tehneet samaa (elleivät enää tee?) Niillähän suorastaan on kaksoishaara-piikki päissä, joilla voi tarttua pohjaan kuin eräät merihevoset istuvat 2 piikillä pohjassa kiinni olevassa kartio-tupessa, tai kuin söpön sulkamaisen artemia-äyriäisen esi-isät.

Syvänmeren madon sulat menevät ryhmiin, kai liikkuessa. Niin menevät lintujenkin sulkien sulat ryhmiin. Siitä saa ylhäältä paksut karhukaisjalat helposti. Astetta vaikeampi valmistaa niistä leveneviä räpylöitä. Mutta ei temppu eikä mikään. :)

Kuulostaa varmaan hullulta kaikki, mutta enpä ollut minä etkä sinä näkemässä sitä kanankaan historiaa. Lintujen ja nisäkkäiden. Että miten se alkoi. Mistä tietää, kuinka kauan niillä on ollut sulkia ihossaan? Ettei vaan ole tosiaan olemassa ollut linkki syvänmeren madoista kilpikonniin, ja alku-lintuihin ja alku-nisäkkäisiin?
Liskojen ruumiinrakenne on peräisin sellaisilta niinkuin hepokateilta (mutta tässä sekamelskassa ei enää tiedä, voiko sekin asia olla jopa päinvastoinkin tai puolin ja toisin).

Hmm... se idea sopii sulkaan... mutta entä piikkeihin ... se on sama asia. Piikki on pieni osa 1:stä emo-"sulasta". Tai yksinkertaistettu kovennettu 1 sulka emon pinnassa.

On niin paljon näytettävää, ettei tiedä mistä aloittaisi. Että mikä kaikki on keskenään samanlaista.

Nyt pitäisi jo tietää jo (syvänmeren) matojen sisäelimistä. Ne hiton torvimaiset viukulat niiden sisällä .... se on sitä. Leppävirran rannalla olevan ison viheriään putken sisällä olevia viukuloita. Eivätkö olekin ... ihan samanlaisia. Ne ovat varmaan samaa kuin Marsissa litteän putken sisällä oleva köynnös, Samaa kuin 3 väliä kortteen vartta? Samaa kuin... kuin... kurvikkaasti poseeraavan sarvipäisen sarvisammalen 3-osainen varsi? Ehkä jopa samaa kuin herneet palon sisällä? Jatkumon 1 yksikön sisällä olevat pökäleet.

_____________________________________________

Mulla on näitä huippujuttuja, ja tämä on kanssa yksi parhaista.
Kysymys kuuluu:
ONKO KUVAN VASEMMASSA YLÄNURKASSA OLEVALLA MADOLLA MUSTA KOIRAN PÄÄ?

Otukset ovat erittäin lähellä nisäkkäitä, minun eliö-kartassani. Katsoin, että sijainti tulee aivan lähelle, lähemmäs kuin kalat tai hyönteiset tai melkein mikään. En nyt väitä, että se todella kuuluu lähelle, tai vaikka kuuluisikin, niin onko se juuri tällä tavalla sukua meille, mutta tällä hetkellä suunnittelen rakentavani sellaisen kartan. Entinen järjestys. Minä täällä vähän "säädän"...

Tässä on erittäin mielenkiintoinen juttu .... maailman vanhimman löydetyn eliön, 4 miljardia vuotta vanhan bakteeriputken sisältä kurkistaa saman muotoinen osa, kuin on oikean alakulman madon sisällä tuo keltainen. Ei pelkkä keltainen, vaan kun sen yläpuolella olevan mustan alin osa liitetään keltaisen "nokaksi".
Se sama muoto on siellä Helsinkiläisen kallion niissä ... näyttävät jopa rakentuvan sellaisista. Ehkä se ilmiö, josta minä puhuin, että muuttuu pieniksi kopioikseen...

https://images.ctfassets.net/cnu0m8re1exe/4i8Thb2M5daRnup0r4AWQX/795b3c173633d869ecbe5752127edb46/Annelids.jpg?w=650&h=433&fit=fill

_____________________________________________



Täytyy mennä karttaan. Sivuttain olevien lentokoneenhylkyjen karttaan. Jos löytäisin sen. Laitoin joskus (vuosi sitten?) karttalinkin siitä... On sitä kyllä siellä, kartoissa.
Kartta ei näyttäisi siltä kuin näyttää, jos elämä ei ole pienentynyt. Se on täynnä isoa elämää.

Sivuttain olevat lentokoneet -elämä on, ajattelen tällä hetkellä, askel taaksepäin nyt elävistä ... Minulta jäi aikaisemmin sarvisammal kokonaan katsomatta. Sarvisammal on hyvä linkki, kartan lentokoneisiin ja kartan origameihin. Se "lentokone-elämä" on sivuttain, näyttää olevan sivuttain. Ei tiennyt vielä mikä on alas tai ylös, tai en osaa sanoa, eikö "tiennyt" vai oliko sen pakko vain käydä läpi se kaikki... oliko pakko, vai mikä oli... oliko kaikki sattumaa, vai kaavaa toteuttavaa? Kummasti kaikenlaiset veneet ja kiekot kohta olivatkin KEEL, terhakasti pystyssä oikein päin.
Sarvisammalella on suora vinopäinen putki, niinkuin ensimmäisillä bakteereiksi tunnistetuilla, + alfapariksi sopivat "lankojen langat" jotka

muistuttavat Madagaskarin labradoriittikiekkojen ympärillä kiertävää kasvieläin-selkärankaa, muistuttavat hieman mustekalojen pyyntilonkeroita, ja muistuttavat hieman vaaleanpunaista matkaajaa, joka kurvaili, kasvoi, länteen Pirunpesälle ja rakensi sinne pinkin palatsin. Ihminen rakensi sen ohuen "matkaajan" päälle maantien. (Oletan tien olevan pinkin mutkeltajan päällä. Kartassa tie ONNEKSI on piirretty sen viereen, eikä peitetty sitä.)

Tämä vaaleanpunainen "matkaaja", kasvia muistuttavaa torvi-/ putkijatkumoa, puolestaan muistutti niine torvineen sarvisammalen "putkiviljelmiä", joissa putki pystyy paloittumaan ja kääntymään selällään olevaksi sienimäiseksi rugosa-korallia muistuttavaksi torveksi. Muistuttaa myös miljardeja vuosia vanhoja bakteeriputkia: "mekossa on kaula-aukossa halkio hakasineen". :D

Sarvisammalella näkyy olevan muutakin erikoista. Pienenpieni tarttumajuuri, linnantorni väärinpäin. Tartutaan, lähdetään ensin suoraan sivulle siitä, ei ylös. Niin tekee se yks kulmaolento, tai jotkut niistä, ho-ho-ho partasuita nivelmatojen sukua. Ai niin, se on karhukaisen suuta vastaava, sen kulmaolennon tarttuma-juttu...

Kauhea soppa: vihreällä, viherlevän näköisellä sarvisammal-säkillä on nokka... sieltä tulee ulos "mustekalan pyyntilonkerot"... mustekala on punaisena, alkeellisena ja säkkimäisenä mielestäni Turkish Towelin sukuinen "merisulka", joita charnioiksi kutsutaan... viimeksi mainittu on mielestäni kiepiksi kiertyneenä Madagaskarilaisen labradoriitti-kiekon sisällä. Sitten syvänmeren mato on myös litteä säkkimäinen (kilpikonnamainen), sillä myös on nokka. Ja koska syvänmeren kultareunaisella sulan näköisellä madolla myös on samanlainen nokka, niin tästä voisi päätellä, että se madon nokka on kalmarin nokka, mato on charnian ja sulan muotoinen ja niille sukua, ja, että kalmari, mainitut nokalliset oudot madot, ja muinainen pitkä litteä sulkamainen "maila" jota charniaksi kutsutaan, ovat sukua keskenään, ja sukua kasvin näköiselle, pohjassa kasvavalle tummanpunaiselle punalevälle, Turkish Towelille, jolla on rouheapintaiset paksut lehdet.

Punaleväsäkki on sukua mustekalalle ja sen nokalle... no onko sarvisammalen viherlevä-paketti, jolla on nokka, myös sukua äsken mainituille....? Ja sarvisammalen torvet sukua torvi-nilviäisille ... Torvea vääntämättä se on oikosarvi tai bakteeri. Taivutettu torvi, leveä pää alaspäin on helmivene. Taivutettu torvi leveä pää ylöspäin on rugosa ja putkimato. Taivutettu torvi makaamassa ilman kalkkikuorta olisi poriferan sukuinen vihreä kulmaputki (joka sitten näyttää rugosa-koralli -sarvelta sekä tässä ideassa, että limasienien maailmassa. Siellä limasieni-maailmassa on samanlaiset olennot: radiolariamainen rugosa, jolla on porifera-kulmaputki serkkuna sekä 2-reikämäinen yhtäläisyys merituppi-kannujen kanssa.)
(Muuten, limasieni-"maailmassa" on mielestäni myös hämis-hyönteis-locaris -salmiakkipesiä muistuttava asia, symmetrisiä hämähäkin näköisiä naamioitujia [jollaisilta näyttävät puut ainakin Borneossa], ja syvyyksiin piilotetun sirkka-äyriäisen näköistä ... eli ikäänkuin pienennettyjä punalevä-äyriäis-locaris -sammalpesiä. Tai jotain sellaista. Liisa Ihmemaassa.)


kas, spriggina. Sulan näköinen, trilobiitti-päinen. Sinnehän minä olenkin sulan näköistä syvänmeren kultareunaista matoa ollutkin laittamassa, juuri trilobiitin viereen! Kilpikonnan näköisen kera, kilpikonna-tarinoineen.

Kartta, jonka tein, ja jonka vasta huonosti olen esitellyt nappien peittämänä, ei saata varsinaisesti olla väärin tehty. Elämän alkupiste vain ei ole sijoitettu keskikohtaan. Länttäsin vain Himalajan vuoret mielestäni keskustaan, ja tein siihen sen kartan. Karttaan saattaa ilmestyä symmetrioita, laittoipa keskelle minkä vain? (veikkaus)
Elämän ensimmäisiä muotoja saattaa olla tekemäni kartan oikeassa ylä-neljänneksessä.
Karttaani on pamahtanut 2 punalevä-keskittymää. Mielestäni ne kuuluvat olla niin. En tiedä, voiko olla ollut 2 limasienikeskittymääkin, ja 2 bakteerimaista keskittymää. Sirkka-äyriäis -nurkassa on limaSIENIÄ ja yorgia-nurkassa lima-SUONIA. (Mahtaako limasuonia olla enää olemassa ollenkaan? Luulen että sellaisia oli, ehkä jopa niin suuria kuin Grönlannissa se ... vanhaakin vanhemmalla Yorgialla oli kiinnitysjuuri niihin.)

UUSIN LÖYTÖNI on mahdollinen bakteeri-ekskavaatti -kaulus lajeilla
Psilotum = toinen haarusaniaisten ryhmistä. Nämä kasvit muistuttavat puita ja lumpeitten juuria sekä Himalajan vuoria.
Sukua saniaisille ja kortteille. Ja varren pallukoista päätellen myös näkinpartaisleville, jotka kuulemma ovat puoliksi viherleviä.
EN TIEDÄ, ONKO PSILOTUMILLA "BAKTEERIN KAULUS", TAI SAMA KUIN EKSKAVAATIN NAURAVA SUU, MUTTA TÄLLAINEN IDEA OLISI NYT TÄSSÄ. Siitä V-aukosta kasvaa niitä pallukoita ulos.

Äkkiä surffailin, mutta silmät auki.

____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.