IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Keskiviikko 10.03.2021 13:29



Jos tuo syöttää pusseistaan kurkkivia poikasiaan, niin ei ole meille mitään kerrottu tästä! IHAN kuin sillä olisi poikasia tuossa. Pieniä nokkasuita. Miksi ne näyttävät aivan pieniltä päiltä...?

En ole nyt näihin viime päivinä/viikkoina syventynyt, satuin vaan katsomaan tuota kuvaa. Tosi tosi muinainen otus. Mutta elää. Tai yhtä vanhojahan mekin olemme, enemmän vaan muuttuneet.
Ei se ole niin inhottava, vaikka ensin voi vaikuttaa olevan. Se on karvanenä-rapu. Saattaa olla jokin monisukaismato, mutta sokeakin näkee että äyriäisten sukulainen.

Poikas-, jalka- tai siipirivi, whatever: itse moniosainen rivi, SEKÄ aina yhden "siiven" kulma ... ONKO kysymyksessä sama, ihmisjalan näköinen kulma, joka on Alpeilla, näkyy vuoren sisästä? Sieltä näkyy vaalean violetti lasittunut, ikäänkuin elävän limainen alue, jota aluetta mitataan kilometreissä. Rapumaailmaan sopiva valtava osien rivi näkyy, niissä repsottaa 1 rötkylä jonka pää on kuin ihmisjalka. Ei se ehkä sama kulma ole kysymyksessä?

Alppien sisälle ei muuten monia ikkunoita ole. Ne ovat aika visusti suljettu. Paitsi se kunnon "repeämä" erään vuoren laella.
Ihan takuulla ne olivat jotain elävää, ja enemmän kuin sammalta tai levää. Jos Himalaja näyttää jättikokoiselta punaisen sammalmaisen poriferan oksalta, niin poriferahan on eläin. Ei se tarkoittamani laji kyllä eläimeltä näyttänyt, vaan punaiselta hauraalta jäkälältä.


____________________________________

Eikö tuliliemet läpikäyneessä Io-kuussa ole hönkäillyt suuri vihreä "lohikäärme", jonka "pää" oli kuin tuon keskellä näkyvän 1 "oksa", tässä kuvassa? Eli putki-rivi, siis.
(En ole etsimässä nyt Io:sta elämää, vaan katson viimein elämän sukupuu -kuvia. Jokainen putkirivi soittaa aina io-kelloja.)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/Haeckel_Flagellata.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.