IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Äyri-LintuKeskiviikko 14.02.2024 10:42

IHANIA NASSUKOITA



___________________________________________


Jäljitin höyhenten antajia. Luulin että vain artemia-äyriäinen voisi olla höyhen, ja niin se kyllä onkin kaikista eniten höyhenen näköinen.
(Löysin hyvän jutun: vesikirppujen musta selkä on, varsinkin jollakin lajilla erityisesti, sellainen otus, niinkuin ne vastakkain seisovat kiviset käärmeen päät Kuopion rannassa. 4 paria sukasia menee sivuilla yhteen kuin kalan eviksi, ja lisäksi niitä suppusarjoja jatkuu taempana selässä. Tai monisukaismatohan se on, sellaisten suppusarjojen omistaja. Kivikäärmeillä oli 2 isoa näyttävää paria "sukasia", jotka olivat ulospäin leveneviä kuin trumpetit. Sienimäisiä kasvieläimiä.) Vaaeleanpunainen kilpikonnan näköinen syvänmerenmato pitäisi liittää tuohon "moms"-ryhmään. Sillä muistaakseni on nokkakin. Ja sitten jotkut matelijat kai...Siitä on kauan, ja mikään näistä ei ollut olemassa. Nuo äyriäiset olivat.



Niillä on aina vauva kainalossa, noilla äyriäisillä. Jonkun vauva on kuin popcorn, toisen kuin valkea hapsuinen persikansiemen, ja kolmannen kuin mutkalla oleva pieni sulkapallomaila/pitkäkaulainen kuumavesipullo.

_______________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.