IRC-Galleria

california^

california^

* forever yours *

[Ei aihetta]Lauantai 08.03.2008 10:47

Rock rock rock around the clock ;) YAY!

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 19:01

Huoh, tänään se alkaa..! :)

The one who got away...Perjantai 18.01.2008 19:51

Tänään aamulla ku heräsin ni yks vuosia sitten ollut läheinen henkilö oli mun mielessä...En oo nähnyt sitä vuosiin enkä oikeestaan kuullutkaan siitä mitään vähään aikaan. Näin siitä unta viimeyönä ja oon nähny joskus aikasemminki...Se uni tai ne unet on ollu tosi hassui ja outoja silleen koska niissä me oltiin rakastuneita (joo siis kyse on nyt miespuolisesta henkilöstä). Me kyllä oikeesti seurusteltiin sillon joskus tai jos sitä nyt seurusteluks voi edes sanoa ku jotain 13-vuotiaita oltiin. Mut siis homman pointti on se et mä jätin sen sillon joskus koska en kokenut tykkääväni siitä ihan tarpeeks.

Nyt siis näissä unissa me ollaan oltu aina aivan rakastuneita toisiimme ja joku on ns. uhannu meijän onnea. Me ollaan kuitenki taisteltu sen puolesta ja sit kaikki päättyy siihen eli siis herään siihen ku me halataan toisiamme tosi tiukasti ja päätetään mennä naimisiin ja perustaa perhe.

Viime yönä se uni oli kuitenki pikkusen erilainen. Me tavattiin sellasen korkean kerrostalon ulko-ovilla ja vaihdettiin kuulumisia vuosien jälkeen. Huomattiin viihtyvämme toistemme seurassa hyvin ja juttu luisti kivasti. Mä olin kuitenki menossa sinne kerrostaloon sisälle ja se oli just tullu sieltä. Sit ku mä menin hissiin sinne yhtäkkii ilmesty sellanen hissipoika joka kysy mihin kerrokseen oon matkalla. Mä vastasin et tarkotus olis mennä 99kerrokseen. Se hissipoika kuitenki kysy mult et oonks mä ihan varma et haluun sinne ja mä vakuutin et oon. Sit se sano mul et siin talos ei oo oikeesti hissipoikaa ja kerroksiaki on 179 vaikka nappeja hississä oli vaan 99. Se selitti et hissipojan ja ne muut napit näkee vaan ihminen joka on oikeesti rakastunut ja että mä selkeesti olin rakastunut. Mä olin ihan ihmeissäni et miten se voi väittää niin ku en itekkään tiedä sitä. Sit se kerto vielä että Sitä oli käsketty hakemaan mut 179 kerrokseen joka on tosi rakkauden kerros. Siellä kuulemma odottais mun elämäni rakkaus jos mä vaan haluan niin. No sit mä sanoin et joo mennää sit vaan ku kerta niin oli käsketty ja sit me lähettiin liikkeelle. Matka kesti ehkä sekunnin ja sit ku ne hissin ovet aukes ni tää mun exä seiso siinä ovella ja suuteli mua. Sit mä heräsin ja eka ajatus mitä mieleen tuli oli et miks mä päästin sen sillon mun elämästä.

Voiks olla mahdollista että on rakastanut jotain ihmistä tietämättään koko tän ajan? Voiks olla mahdollista et just se poika jonka mä ite työnsin mun luota poijes oliski se jonka kans mun oikeesti pitäis olla eli voiks se ollakki the one who got away? Voiks noi unet tarkottaa sitä et oli virhe päästää se menemään mut jos me joskus vielä tavataan ni mulla on mahdollisuus korjata se mun tekemä moka?

Mä oon niin hämmentyny niistä unista. Miten mä voin nähä unta ihmisestä jota mä en oikeestaan edes enää tunne ja jota en oo nähny moneen vuoteen?

Siitä on 7-vuotta ku me oltiin yhdessä ja suunnilleen 3 tai 4 ku mä viimeks näin sen. Seki oli hassua koska se asuu melkeen toisella puolella suomea ja mä törmäsin siihen pasilassa. Se ei nähny mua koska mä vähä panikoin ja menin piiloon mut laitoin kuitenki sille tekstarin ja se vastas ja juteltii sillee vähäse vaa tekstaten...Jokatapauksessa mua oikeesti häiritsee tää koska nyt mä en oo saanu sitä mun mielestä pois ollenkaan! Ajattelen kokoajan vaan et miks päästin sen menemään ja et haluun sen takas...

Oonks mä ihan hullu??? Auttakaa mua jooko kaverit??? <3

[Ei aihetta]Tiistai 08.01.2008 17:18

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
'Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah you bleed just to know you're alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

[Ei aihetta]Perjantai 04.01.2008 20:06

Hyvää Uutta Vuotta 2008 kaikille! :)

Voi että kun mun elämässä on nyt jännittävät hetket meneillään! Haluaisin vaan tietää mahdollisimman pian et mitä tulee tapahtumaan ja millon ni tää stressi vähä helpottais.

Oon niin kauan ku muistan toivonu just näitä tuulia mun elämääni ja nyt ku ne saattais oikeesti puhaltaa ni on vaa semmonen olo kokoajan et jotain menee viel pieleen koska kyseessä on mun elämä! Ei mulle nimittäin tapahdu ikinä mitään kivaa...tai ainakaan mitään näin kivaa!

Nyt sit vaan odotetaan ja odotetaan että jotain ees varmistuis...ihan mihin suuntaan tahansa vaik mieluiten tietty mun oman tahdon mukaan :D

Pliis pitäkää peukkui et kaikessa kävis nyt parhain päin! :) <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2007 23:45

"Some day I just keep pretending
That you'll stay dreaming of a diffrent ending
I wanna hold on but it hurts so bad
And I can't keep something that I never had
Do you dream me while your sleeping after all
You dont see me, you dont feel me like I feel you"...

"Live like it's the last moon rising
Scream just like no one's there
Lose all of my defenses
Hold you touch you love, you like it's
A very last moment in time"

"I'm beautifully broken and I don't mind if you know it
I'm beautifully broken and I don't care if I show it"

"A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me"

[Ei aihetta]Lauantai 22.12.2007 23:17

Siis ihan oikeesti, I can't compete with that..! Ei mitää saumaa!

ÄääÄääÄäää...tulee rankkaa..!

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 22:03

“I began to realize that being beautiful is like having a rent-controlled apartment overlooking the park: completely unfair and usually bestowed upon those who deserve it least”.
-Carrie Bradshaw

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 21:15

Nyt se alkaa...pitäkää peukkuja et onnistun!! :)

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 17:38

why me?