IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me
Tämän suuren totuuden päästi suustaan Hannu Pulkkinen.

Huomenna olisi historiankoe. Opettelen aforismeja, jos en muuta osaa niin voin ainakin viisastella siihen kokeeseen jotain elämää suurempaa ;)

Välillä väsyttää tämäkin elämä. Varsinkin kun mikään ei onnistu. Ruotsin kappalekokeesta 7, kielioppikokeesta luult. 5-6, tiedä sitä - uskonnosta 8+. Uh, sitä ihan pelottaa millaista tulee huominen olemaan kun pelkään historiantunteja koko päivän. Varmasti makoisaa.

Enkä vieläkään tiedä mihin lanssikurssille oikeen oon menossa. Keskiviikkona alkais. Jotenkin tietenkin on hyväkin että on tuollainen "välijakso" ennen seuraavaa tappojaksoa mutta en sitten tiedä paljonko siitäkään meille on hyötyä. Maria on onnekas et pääsee Egyptiin. Ellei kuole auringonpistokseen. Hyvää matkaa! :D

Jaa-a. Oon kyllä aika hyvin eristäytynyt siitä maailmasta mikä mun ympärillä vielä ysillä oli. Ehkä näin on parempikin. Ne päiväkirjamerkinnät on edelleen onneks tallessa, joten voi vertailla sitä elämää ja tätä elämää. Tuntuu ihan eri ihmiseltäkin välillä kun niitä lueskelee. Huvittavaa, kuinka ihminen voi muuttua niin paljon kahdessa vuodessa! Minkäs sille tosin mahtaa.




Kortti kertoo kohtalosi. Älä unohda tunnuslukua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.