IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me
He had it coming
He had it coming
He took a flower
In its prime
And then he used it
And he abused it
It was a murder
But not a crime!

They had it coming all along
I didn't do it
But if I done it


How could you tell me that I was wrong?
Tein kirjoituskurssin tehtäviä ja kävin kirjakuulustelussa. Tuli kyllä ihan hienoja näkökantoja esille siinä jutellessa. Eilinen menikin siinä että luin ensin Ylpeys & Ennakkoluulon (Jane Austin, 1813) loppuun ja sitten katsoin BBC:n sarjan siitä. 6h tuli sitäkin vahdattua, aika hieno toteutus kyllä, täytyy myöntää!

Duh. Huomiseksi pitäis valmistaa filosofian essee aiheesta "Vallan perusta ja oikeutus" tai "Mitä on oikeudenmukaisuus?". Eikä mulla tosiaan sitä kirjaakaan vielä ole, toivon että tulee tänään postissa. Prkl viikko menee toimituksessa vaikka lupaavat sen muutamaan päivään ;p

Välillä pistää itkettämään tämä et hamstraan tekemistä näin paljon. Pitäis saada kolme kurssia nyt loppuun: kirjoituskurssi (n. 2/3 tehtävistä on nyt viel tekemättä), valokuvauskurssi ja toi filosofian itsenäinen. Plus pitäis jaksaa lukea kirjadiplomin kirjoja, että saisin nekin alta pois ennenkä kevään kirjoitukset on ohitse.. Sit ainakaan ei sitä aikaa ole kun pitää lukea historiaa (; Vähän pistäis väsyttämään, mutta onneks on kivoja aineita (kuvis, psyka, hissa) koulussa niin ei ihan kuolekaan. Ja paljon vapaatunteja - tällähetkellä jaksossa on 15 vapaatuntia viikossa :o Noh, ihan kivaa siihen nähden mitä jouduin viimeiset viis jaksoa kestämään... Että eiköhän tästäkin selvitä helposti.

Mitäs muuta mun päivään? Hammasta vihloo, mutta sain hammaslääkärin vasta kesäkuulle. Jos se nyt tästä pahenee, niin sitten tilaan särkyajan, mutta eiköhän sitä ainakin toukokuuhun kestä. Ainiin, ja kirjoitin eilen ruotsinaineen aiheesta "Annorlunda kärlek", jossa henkilö päätyi tarkastelemaan hurmaavia varpaitaan.

Sitä myös tarvitsisi hurmaavat varpaat, aye!

Hodiaŭ estas bela aero :)Tiistai 22.04.2008 19:13

Otsikko on esperantoa in the meaning of "kaunis ilma tänään".

Uusin ruotsinkokeen. Eilen oli 4H-vuosikokous, jossa sitten istuttiin se 1½ h. Sain stipendinkin aktiivisesta 4H-nuorisotyöstä :) Kyllä mä nyt olen ylpeä! Tein myös eilen kirjeen sille ruotsalaiselle tytölle, jonka tapasin Interpalsissa. Se kirje varmaankin vilisi kielioppi- ja sanastovirheitä mutta eiköhän se ymmärrä :)

Tänään on rästitöiden päivä: hamstereiden purut, ruotsin aine, siivousta ja ehkä jotain kivan kirjan lukemista. Ja valokuvakurssin töiden listausta, mulla onkin ihan niitä nyt kiitettävästi tekemättä (10 tehtävää). Jossain vaiheessa pitäis myös selvittää tuon kirjoituskurssin tehtäviä, mut niitä oonkin onneksi tehnyt.

Oli hauska päivä :) Istuttiin koulun aulassa 2½h ja käväistiin siinä kaupassakin.. Näin Sannankin, pitkästä aikaa. Oli ihan mukava vähän vaihtaa kuulumisia, vaik juttuhetki lyhkäseksi jäikin ;) Miehet! Aina hoputtamassa.

Duh, mitäpä sitten enää satuilisin. Ihme että ylipäätään innostuin kirjoittamaan tännekin päivästäni.
Ĝis! <3
Oli muuten hyvä biisi ;)

Duh, kaks tuntia vapaata kun en sitten ottanut matikan seiskakurssia. Yritän tässä saada Internet Exploreria toimimaan et pääsisin Moodleen kirjoittelemaan luovan kirjoituksen kurssin juttuja, pitäis kaks nettikurssia saada kuukauden sisään valmiiksi. Viikonloppuna varmaan harjoittelen valokuvauskurssia varten, Salla saa olla (siltä ei kysytä!) mallina (:

Innostuin taas tekemään koruja. Valhalla on nähtävilä Works-kansiossa. Tarkoitus olis tehdä tänäänkin jotain ruotsin kertaamisen, yhden layout-suunnitelman ja nukkumisen lisäksi. Saa nähdä mitä syntyy. Kaikista saa muuten tarjota, olen köyhä opiskelija enkä tee noilla koruilla mitään! Duh.

Kettu tätä IEtä. Nyyhky vinku vanku vonku, et voi asentaa ActiveX-komponenttia, enkä pääse käyttämään sjoen Moodlea. KIITTI HITOSTI. On se kiva kun koulun koneet ei anna mun opiskella :( Aattelin et vois ens vuonna taas suorittaa näitä nettikursseja. Nää on melko kivoja tehdä aina sillon kun on tylsää.

Ainiin! Ahhahaha. Mulla on hyvä koulupäivä huomenna, kun historian tuplatunti peruttiin. Tunti kuvista 10-11 \o

SAIMPAS SEN MOODLEN TOIMIMAAN! Noni. Nyt siis tekemään tehtäviä. Have fun!
Tämän suuren totuuden päästi suustaan Hannu Pulkkinen.

Huomenna olisi historiankoe. Opettelen aforismeja, jos en muuta osaa niin voin ainakin viisastella siihen kokeeseen jotain elämää suurempaa ;)

Välillä väsyttää tämäkin elämä. Varsinkin kun mikään ei onnistu. Ruotsin kappalekokeesta 7, kielioppikokeesta luult. 5-6, tiedä sitä - uskonnosta 8+. Uh, sitä ihan pelottaa millaista tulee huominen olemaan kun pelkään historiantunteja koko päivän. Varmasti makoisaa.

Enkä vieläkään tiedä mihin lanssikurssille oikeen oon menossa. Keskiviikkona alkais. Jotenkin tietenkin on hyväkin että on tuollainen "välijakso" ennen seuraavaa tappojaksoa mutta en sitten tiedä paljonko siitäkään meille on hyötyä. Maria on onnekas et pääsee Egyptiin. Ellei kuole auringonpistokseen. Hyvää matkaa! :D

Jaa-a. Oon kyllä aika hyvin eristäytynyt siitä maailmasta mikä mun ympärillä vielä ysillä oli. Ehkä näin on parempikin. Ne päiväkirjamerkinnät on edelleen onneks tallessa, joten voi vertailla sitä elämää ja tätä elämää. Tuntuu ihan eri ihmiseltäkin välillä kun niitä lueskelee. Huvittavaa, kuinka ihminen voi muuttua niin paljon kahdessa vuodessa! Minkäs sille tosin mahtaa.
Kortti kertoo kohtalosi. Älä unohda tunnuslukua.

varastin (:Perjantai 04.04.2008 01:58

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Kuvaile minua yhdellä sanalla
07. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
08. Oletko edelleen samaa mieltä?
09. Mikä muistuttaa sinua minusta?
10. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
11. Miten hyvin tunnet minut?
12. Koska näimme viimeksi?
13. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
14. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

valoisa tulevaisuusTorstai 27.03.2008 23:33

riksu sanoo:
mä tässä just mietin et jos en huomenna oikeesti pääse kouluun ni tuun hulluksi.

Kalms sanoo:
Onnee sulle työelämään... viiden vuoden päästä burn out ja sairaalassa tipassa... ohhoh, mites tässä näin kävi ;)

Kalms sanoo:
Ollaan sit vierekkäin siellä, mulla roikkuu käsi katosta ja sä oot puolikoomassa ja tipassa.

Kalms sanoo:
"Kato... Riikka? Ootpas sä laihtunu." "Joo... tuli joku syömishäiriö kai, en tajuu tätä... en mä voi tässä maata, mulla on töitä tehtävänä!" "Elä muuta sano... mulla just operoitiin toi ranne eilen, pamahti kuukaus sitte töissä. Saa nähä palaanko alalle."

[Ei aihetta]Maanantai 24.03.2008 21:52

38 astetta lämpöä. migreeni. oksettaa.

pääsiäinen <3

[Ei aihetta]Maanantai 10.03.2008 20:24

sain webdesign-töitä \o/

kuin moni tajuaa ;)Maanantai 10.03.2008 01:55

#845468 +(1666)- [X]

<piercings> A programmer started to cuss
<piercings> Because getting to sleep was a fuss
<piercings> As he lay there in bed
<piercings> Looping 'round in his head
<piercings> was: while(!asleep()) sheep++;

<3 bash.org <3