IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me

To do - list before deathKeskiviikko 01.03.2006 01:02

1. Tehdä närhi-ilmeen tv-lähetyksessä.
2. Tanssia sateessa jonkun kanssa.
3. Saada valokuvia myydyksi.
4. Saada kämppä pysymään siistinä enemmän ku kaks päivää.
5. Sisustaa oma asunto.

Kjäh kjäh.

jaksatko sä vielä valvoa...Keskiviikko 22.02.2006 23:58

Elikkäs tässä on viis asiaa mitä pelkään.

1. Tyhjää tunnetta.
2. Hämähäkkejä. Pitkäkoipisia, inhottavia.. hämähäkkejä.
3. Korkeita paikkoja. Ainakin jos kukaan ei oo pitämässä kiinni.
4. Hukkumiskuolemaa :f
5. Ööh. EMT :D

Heitän tämän kiusauksen seuraaville ihanille ihmisille...:
FrogFroggy
Unemito
dwight
[mea]
{aura

hällöö.Sunnuntai 12.02.2006 19:18

Vkonloppu meni hienosti, kiitos kysymästä x> Helsinki on sit ihana paikka. Ja sain uudet housutkin ja paidan <3 ja rannekorun, kolme pinssiä ja paaaaaaaljooon muuta.

Hei pian on ystävänpäivä KIVAA JEE JEE. Okei oon liian väsynyt. Mut joo."Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Hmm... Beiget housut, joissa on helmikuviointia vyössä, viininpunanen pitkähijainen paita, afrikkalaistyylinen kaulakoru, musta hiuspanta, turkoosi rannekoru. Alusvaatekerrasto jätetään sanomatta x>

Tämän haasteen heitän
FrogFroggy
Unemito
dwight
[mea]
{aura

:>Sunnuntai 05.02.2006 02:43

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

Kiitos <3

ei ole mitään sanottavaa?Sunnuntai 05.02.2006 00:12

np egotrippi - unihiekkaa

on taas jotenki hirveen haikee olo. hitto näitä mun biisivalintoja :D juon hartwallin fenix-piristysjuomaa ja vedän sipsejä. kohta tulee olo et tekis mieli tappaa itsensä ku on syönyt vähän taas liikaa.

dääm. pitäis varmaan vetää piriä ni piristyis x>> okei INSIDE.
jos meen vaan viiltelemään muovilusikalla ni maailma paranee \o

.__.Lauantai 04.02.2006 03:00

On vähän haikee olo. Johtuu siitä kai et ajattelen ens vuotta ja sit kun mietin viel kaks viikkoo taaksepäinki <3 Kauheeta. Ja kuuntelen Juha Tapion Ohikiitävää. Ihan liian kauheeta.

Itkettää. Ens vuonna meillä ei oo enää sitä samaa vanhaa, inhottavan ihanaa luokkaa mikä meillä nyt on ollut viimeset 9 vuotta. Sinänsä jännä. Ei tuu joitain ihmisiä ollenkaa ikävä, joitakuita tulee ihan hirvee ikävä, vaik jotkut on tuntenutki vähemmän aikaa kun ton 9 v. Emt sit. Mut tunnistaaks ne enää kadulla muutaman vuoden päästä. Moikkaaks ne sua. Jutteleeks ne sulle enää samalla lailla ku nytten, vai onks se vaan sellasta "mites sun päivä on mennyt" "ihan hyvin.. mites sun" "ihan hyvin..." "moi meen nyt" "moimoi"- tyylistä?

Toisaalta, mäkin haluaisin lähtee täältä pois. Mielummin Etelä-Suomeen, Hesaan tai Tampereelle. Siit on jo keskusteltu monta kertaa äitin ja isän kanssa - ne ei halua et otan viel 15-vuotiaana vastuun ittestäni täyspäiväisesti. Eikä ne luota varmaan muhun niin paljon et päästäis mua Hesaan soluasuntoon... Tai Tampereelle. Joten hakupaperit on täytetty ja jään - ilkeä tosiasia - tänne mätänemään.

Eniten mun on ehkä ikävä erästä henkilöä. Mut enää 15 päivää. <3 Me nähään sit.

tyttö naapurin, silmin palavin
suureen maailmaan, käytkö vieläkin?

mari joo. hirtän sut.Perjantai 03.02.2006 17:44

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.1. Kun meen nukkumaan, koneen pitää olla auki ;) Saan helpommin unta kun se on tuossa vieressä hyrisemässä... Minäkö addikti O__O'

2. En tykkää yskiä seurassa. Tuntuu kuin keskeyttäisin jonkun selostuksen ja muutenkin hävettää :D

3. Näppäilen päässäni kuvia hienoista tilanteista :D Esim jos jossain on ihana valaistus ni näppään siitä kuvan mun omaan päänsisäiseen valokuva-albumiin... Ja ne kuvat onnistuu aina ;)

4. Kun meen nukkumaan, ja jos en oo väsynyt, kirjoittelen laulunsanoja ~ mitä muistan ~ päiväkirjaan tai sellaseen mustakantiseen vihkoon. Yleensä ulkomuistista.

5. Aamulla saatan haastella peilikuvalleni, et etpä osaa meikata ja mietin päässäni pistäviä kommentteja sille minälleni, joka haluu laittaa mun hiukset ;) Mitä, jakomielitauti? Mistä te oikeen puhutta?


Haastan seuraavat henkilöt:
dwight
FrogFroggy
Unemito
{aura
Heaven

aamun siivinLauantai 21.01.2006 02:41

nyt tekee mieli kirjoittaa jotain kaunista <3 vielä kun osais niin olis ihanaa. mutta tää biisi.. äh, itkettää, tulee ikävä, sellanen kaihoisa olo. kuunnelkaapa jos löydätte - mikko goes to heavenin aamun siivin.

tekis mieli tehdä uudet modit ja muutenkin muokata vähän kaikkee, esim en haluis enää olla inkaprinsessa mutku en jaksa tehä uusia modeja. ehkä mä sit sunnuntaina jaksan. nyt pitäis ettiä jtn kivoja "romanttisia komedioita" joita vois kattoo huomenna. saas nähä löytyyks multa yhtään sellasta, kaikki vaan tollasia kauhukomedioita tai kauhuromanttisia leffoja :DD tai fantasiaa <3

mutta nyt sitä vois painua piirtämään. että nähdään. tai lueskellaan. tai jotain.

ainiin.Torstai 29.12.2005 01:09

tiedänhän. mä oon ylpeä.

np yuki kajiura - vanity (sanoja ei kuulemma saa tähän laittaa..)

mä en kestä. mä en halua näin nättiä musiikkia tähän tunnetilaan mut en pysty päästään irti >.<

kakkosvaihtoehtoKeskiviikko 28.12.2005 23:31

osaaks ihmiset oikesti olla näin paskamaisia...

"...voitko olla muuten huomenna tekstailematta? sit voin kyl tekstata kun * lähtee..."
"mulla oli hauskaa tänään. ensin me oltiin ihan noloina molemmat mut sit myöhemmin..."
"toivon että säkin löydät joskus jonkun kivan tyypin..."
"mä en kyllä varmaan saa hyvin unta kun ajattelen tätä päivää."
"mä olin tosi ujo ensin sen seurassa... mut sit vaan rohkaistuttiin."
"sä olisit ollut tosi ihana mulle mutkun välimatka... ja muutenkin, mä oon nyt varattu."


kiitti vaan taas. sen mä kestäisin jos se sanois päin naamaa et joo en tykkää susta sillä tavalla, ollaan vain kavereita, mutku se pitää mua kakkosvaihtoehtona. ja musta tuntuu et alan pian pitää itteenikin ja se ei tunnu ihan niin kivalta. joo jos ** ei nyt musta sit pidäkään niin ainahan mulla on sut! aivan. hienoa aivotyöskentelyä. mulle sanottiin päivällä et "tiedän ettet pidä ittees niin tyhmänä, et ansaitsisit tollasta kohtelua" mut jostain kumman syystä se nyt... tulee mieleen et miks mua sit kohdellaan niin jos mä en muka ansaitse?

mitähän mä oon tehnyt et musta on tullut tällänen.