IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me

Blogi

- Vanhemmat »

astioitaTiistai 22.11.2005 00:55

mä en haluu enää elää saanko viiltää ranteet auki ja vaan olla.
äiti lupas et saan rikkoa koko astiakaapin kalustuksen.
mä en pysty.

oon vaan hysteerinen ja kirjotan jotain helvetin paskaa tänne teidän luettavaksenne ku mulla ei oo päiväkirjaa. tai on mut en tiedä missä se on, oon kirjottanu siihen viimes vuonna nakkimakkara.

mä en haluu enää elää jos se on tällästä.

VITTU SAATANA PERKELE JUMALAUTATiistai 22.11.2005 00:53

se tapahtu varmasti aikasemmin päivällä. sillon kun mun huono tuuleni alko.
mut mä en huomannu sitä vasta kun nyt ja nyt on karsee olo.
voi helkkari inhoon tälläsiä päiviä. ensin on ihan BLING ja naurattaa ihan vääränä kaikki ja sit yhtäkkiä tajuaa jotain mikä on ihan perseelleen mennyttä ja sit itkettää ;__;

mulla on karsee olo. on liian kylmä ja mun sormet on jäässä, mut silti kun koskettaa mun poskea tuntuu niinku olisin kuumeessa. itkettää ihan hirveesti ja en oo vieläkään saanut selville miks, on vaan sellanen itkunen olo. pms !

sit kun äiti viel näytti kaverilleen vaarin hautajaiskuvia ni mun oli pakko häipätä paikalta, etten olis oikesti ruvennut pillittämään ;__; sitä se on se elämä. äh haluun vaarin takas. miks sen piti lähteä.

syön jotain äitin tekemää kiisselintapasta mössöä (ei oo vaahtoo ja pullaa joukossa, älkää pelätkö xP) ja yritän olla yökkäämättä. ei tee mitään mieli mut pitää sitä kohtelijaisuudesta syödä. on se ihan ok kumminki.

ja tuntuu tosi pahalta kun ei ite pääse opiskelemaan mihinkään vaan joutuu kattomaan kun kaverit lähtee uusille teille, hankkii uusia frendejä ja sä jäät tänne käpykylään kasvamaan ja käymään lukion. sit sä näet sen joskus kaupungilla ja sanot ehkä moi niin se ei ees tunnista sua. mä oon menettänyt jo liikaa ystäviä passiivisella tavalla, kiitos vaan.

haluu takas turkuun. siel oli hauskaa vaik itkettikin. mut silleen hyvällä tavalla.


on aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa
nyt meidän yhteen liittää vain muistojemme maa
jää jälki sydämiimme, jälki unelmiin
teille laulamme nyt näkemiin..

turvallista matkaa, me toivotamme näin
on aika purjeet nostaa ylöspäin
turvallista matkaa
aalloilla elämän
kanssa hyvän ystävän

tahtoisin näyttää sulle auringonTiistai 15.11.2005 19:11

kantaa sut pois taakse mustan verhon
sun täytyy vaan irrottaa..
viedä sut sut pois tahtoisin

kaipa sitten niin. ihme kun tää päivä on muuten mennyt näin hyvin..
kuuntelen apista ja itken. miks elämän oikesti pitää olla näin vaikeeta, et eka on ihanaa ja mukavaa ja kaikkee muuta ja sit seinät kaatuu päälle ?
tohon ei varmaan löydy muuta vastausta ku 'elämä on'.

sato lunta. nuoskalunta, mut maa on valkonen. sen takia itkettää vielä enemmän. älkää kysykö miks ku en kumminkaa osaa vastata. aamulla tuli räntää ja kastuin ku pyöräilin kouluun.

jos joku repii siivet pois
miten silloin enää lentää voi
pakotettu tänne jäämään

toi kuvaa mua niin hyvin. harmi ettei mulla oo sitä levyllä.
mä tuun vihaamaan tätä päivää.

kerpele. aamua.Perjantai 28.10.2005 12:04

ATK- tunti. kerpele täs menee hermot. mun lihakset on muusina, olin pitkästä aikaa hevosen selässä, ja tuntuu etten oo nukkunu yhtään vaik heti aliaksen jälkeen kuorsasin.

toisekseen, mua vituttaa ihan rakkahasti ettei siinä mitään. tekis niin oikesti tappaa joku tai muuten hajottaa astioita tai tavaroita. hirvee tuhoamisvimma. ehkä mä otan kotona ja tuhoan äitin astiastoa, se kun on aina haaveillut et se ostais uusia mut mikään ei sovi sen kaappiin, joten..

kuolen. kurnahdan - mulla on korvatkin kipeet. ihan tyhmää, inhoan kun mulla on tää korvakäytävän tulehdus ja se on krooninen, ei oo saatu vieläkään parannettua joten JEES. mär ja haluun kiharat <3 tosin mulle just sanottiin et permanentillä ei välttämättä just tollasia saa. hemmetti.

voi <3 löysin agatha christien kymmenen pientä neekeripoikaa (nyk. eikä yksikään pelastunut) runon netistä <3 suomeksi, siis, enkuksi mulla se jo on. ihana \o/

'söi yhden ankka punainen'

moro poro.Torstai 27.10.2005 18:23

jee jee jee meil oli tänään köksää ! ja jostain kumman syystä oltiin taas ihan hysteerisiä. tai ruokailus eka oltiin hullunhysteerisiä ja paljastin olevani sarjamurhaaja, plus sit köksässä oltiin sellasia hihityshysteerisiä. ja raatelin yhden appelsiinin. mitäs vittuili mulle.

ni ja sit sain hikanki.


mutniin pitäisköhän mun löytää jotain asiaakin kirjoitettavaks. aivan, niin joo ! mä sain enkunkokeesta 8 ½. ahih <3 kivaa. olisin kyl ollu tyytyväisempi ysistä mut minkäs sille mahtaa et kolme pistettä uupuu, mä luin niihin kokeisiin kyl.. vähän oudolla tavalla mut silti.

sit meil oli äikänkokeet. voi härregyyyyyd. mä olin kyl niihinki lukenu ja kaikkee mut jostain kumman syystä se ei varmaan siinä mun koepaperissa tule näkymään x> ömm kenenkähän syyksi sen laittaisin. tonttujen ? jouluun on hei enää kaks kuukautta !!

lisäsin btw eilen uuden oletuskuvan. nyt pitäis viel jaksaa muokata noita muitakin ja uusia toi kuva, se on nii huonolaatunen et huhhuhuh.

mut moi. hetkeks x>

hei ! tääl on tämmönenki !Keskiviikko 26.10.2005 18:42

huomasin just et hemmetti täältähän löytyy tämmönenki ;>

ei mut arvatkaas mitä meil oli just liikunnas latinalaista aerobikkiä. oli hauskaa, varsinkin kun persettään piti heiluttaa aika paljon :D tosi hauskaa olla ns eturivissä ja yrittää heiluttaa persettään kun kaverit on takana.. yleensä sitä kato niille ei tuu heilutettua sitä.

dah tääl on 10 senttiä lunta <3 ja lisää tulee <3 tosin vissii lauantana pitäis sataa lisää. pikkusen oikesti ihanaa ku koko maisema, joka oli niinku viikkoa aikasemmin vielä vihreenharmaa, nyt on tollanen valkonen. otin kuviaki vaik kuin paljon taas x> pitäiski laittaa kameran akku lataukseen.

aww. no tesmailen tätä viel joskus uudestaanki.
ainii. KALMA ONNEA <333
- Vanhemmat »