IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me

mukavasti alkoiLauantai 18.07.2009 16:06


Ensin jonotettiin lentokentalla se 2h drop-in jonoon, kun kerran tehtiin check-in jo edeltavana iltana netissa, jotta homma NOPEUTUIS ja HELPOTTUIS.. Lentokentalla oli suurinpiirtein kaaos sen vuoksi, etta Finnairilla oli mennyt joku systeemi down, joten kaikki hommat hoidettiin manuaalisesti.

Tastahan seuras se et koneet oli myohassa, tai niin me luultiin. Oltiin ärrallä ja katottiin matkalukemista, niin meidan lento kuulutettiin melkein ajallaan. Juosten siis koneeseen. Kerittiin hyvin, ja meidan jalkeenkin tuli viela porukkaa. Sitten kapteeni totes etta tama on lento Nizzaan. WAAT---

No ei, kylla me sitten Venetsiaan kuitenkin lahdettiin. Seuraavaksi todettiin etta noniin, odottelemme tunnin. Viidentoista minuutin paasta kuitenkin paastiin lahtemaan, kun lennonjohto antoi meidan lahtea. Kaikki meni oikein hyvin, nukuin 2:55 h lentokoneessa ja paastiin kentalle, oli kuuma. Matkatavarahihna etsittiin ja loydettiin, mutta laukkuja ei vaan kuulunut.

No siina sitten yritettiin kovasti niita etsia, ja lopulta siina oli muutama muukin jonka laukku oli mystisesti kadonnut. Joten eikun tekemaan Lost&Found-tiskille selvitysta. Tyton puheesta oli vaikea saada selvaa kun se oli lasin takana ja puhui vahan huonoa englantia, mutta kumminkin molemmat laukut on nyt ilmoitettu kadonneeksi nimella ALAHULLKO ja kummassakaan ei ole mun nimea, vaan Tainan nimet....... Nain.

Nyt sitten toista paivaa ilman matkatavaroita. Ensin odoteltiin hotellia yli tunti, kun huonetta puunattiin niin maan perusteellisesti, kun se sitten saatiin niin ruvettiin kartoittamaan etta mita mahdollisesti sitten tarvitaan.. Nyt on Finnairin laskuun ostettu kaks paitaa, housut ja hame, plus joitain paivittaistavaroita ja puhelimen akkulaturi..

Venetsia on kyl hienon nakoinen 8) Taalla on vaikka mita! Harmi vaan, etta se opaskirja on tosiaan siella matkalaukussa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.