IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me
Tein kirjoituskurssin tehtäviä ja kävin kirjakuulustelussa. Tuli kyllä ihan hienoja näkökantoja esille siinä jutellessa. Eilinen menikin siinä että luin ensin Ylpeys & Ennakkoluulon (Jane Austin, 1813) loppuun ja sitten katsoin BBC:n sarjan siitä. 6h tuli sitäkin vahdattua, aika hieno toteutus kyllä, täytyy myöntää!

Duh. Huomiseksi pitäis valmistaa filosofian essee aiheesta "Vallan perusta ja oikeutus" tai "Mitä on oikeudenmukaisuus?". Eikä mulla tosiaan sitä kirjaakaan vielä ole, toivon että tulee tänään postissa. Prkl viikko menee toimituksessa vaikka lupaavat sen muutamaan päivään ;p

Välillä pistää itkettämään tämä et hamstraan tekemistä näin paljon. Pitäis saada kolme kurssia nyt loppuun: kirjoituskurssi (n. 2/3 tehtävistä on nyt viel tekemättä), valokuvauskurssi ja toi filosofian itsenäinen. Plus pitäis jaksaa lukea kirjadiplomin kirjoja, että saisin nekin alta pois ennenkä kevään kirjoitukset on ohitse.. Sit ainakaan ei sitä aikaa ole kun pitää lukea historiaa (; Vähän pistäis väsyttämään, mutta onneks on kivoja aineita (kuvis, psyka, hissa) koulussa niin ei ihan kuolekaan. Ja paljon vapaatunteja - tällähetkellä jaksossa on 15 vapaatuntia viikossa :o Noh, ihan kivaa siihen nähden mitä jouduin viimeiset viis jaksoa kestämään... Että eiköhän tästäkin selvitä helposti.

Mitäs muuta mun päivään? Hammasta vihloo, mutta sain hammaslääkärin vasta kesäkuulle. Jos se nyt tästä pahenee, niin sitten tilaan särkyajan, mutta eiköhän sitä ainakin toukokuuhun kestä. Ainiin, ja kirjoitin eilen ruotsinaineen aiheesta "Annorlunda kärlek", jossa henkilö päätyi tarkastelemaan hurmaavia varpaitaan.

Sitä myös tarvitsisi hurmaavat varpaat, aye!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.