IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me
jees. tulin tänään ajatelleeksi autossa ku huristeltiin kohti pohjammaata (surrurhurrur, helsingistä), et kaikki oli ihan eri tolalla vuos sit. vaarin hautajaisistaki on jo vuos. ripari oli just käyty. olin just saanu kummilapsen. odotti kouluunmenoa hirmu innokkaasti ku alko ysiluokka ja näki kesän jälkeen taas kavereita.

nyt ne kaverit on taas häipyneet ku pieru saharaan melkein koko kesäksi ja jotkut niistä ei enää ees tuu samaan kouluun.

kai mä sen jossain vaiheessa hyväksyin itelleni. ku vietti 2 viikkoa kreikassa - ihanat maisemat ja ihan ok seurakin, mut ihan helvetin tylsää jos sanotaan rehellisesti - suomen ulkopuolella, ku kaikki kaverisuhteet paitsi ne jotka netis roikku ja jakso vastata mun tekstareihin, katkes vähäks aikaa, niin alko miettiin et hitto, tällästä se sit on seuraavat vuodet. sen hyväksy siel. mut nyt on eri juttu, tekis mieli vaan haistattaa paskat.

kreikassa oli nättiä. upeet ne maisemat, ku oltiin epiruksessa. opas sano et noin 4/5 maakunnan pinnasta eli 77,5 % oli vuoristoa. se kyl näky - ainoot tasaset kohdat tais olla merenpinta ja lentokentän kiitorata. mm, tosin merenpinta aaltoili. ekalla viikolla, ku pekka ja marjattaki oli mukana, lähdettiin ajeleen pitkin epirusta minibussin kokosella autolla - laskin et siihen meni istumatilaltaan 9 ihmistä ja ne lattiatilatki oli niin tilavat, et joku olis saanu nukuttua siin jalkotilas. käytiin nekromandeiassa, acheron-virralla glíkissä (siitä huhutaan, et se on joki, missä akilleus kastettiin), dodonissa amfiteatterilla ja afroditen temppelillä, tultiin ionninan ja igoumenitsan kautta pargaan. igoumenitsassa pysähdyttiin kahville ja lämpömittari näytti 37 astetta. sitäkään ei tajunnut ennenkä astu ilmastoidusta autosta ulos.

anyway. viikko meni aika tarkalleen rannalla lököttelemisessä, tosin mä istuin varjoissa koska en halunnu ruskettua. sit tutustuin parga.netissä (paikallinen nettipaikka) sen paikan kassavirkailijaan, oli ihan mukava tyttö :> muutama kreikkalainen poika siin sit jutteli mulle mut kaikkosivat melko äkkiä kun myönsin olevani suomesta. kyl ne mulle sit sano et "mina rakasta sinua". suloista.

tiistaina marjatta ja pekka lähti ja viereiseen huoneeseen sit tuli saapuvalla lennolla toinen mun tätini ja sen perhe :P viikko meni siinä, et lähettiin keskiviikkona meteoraan, tultiin torstai-illalla, käytiin syömässä, mentiin nukkumaan ja seuraavana päivänä löhöttiin rannalla. sit mentiin lauantaina paxos-antipaxos-blue caves- captain hook- laivareissulle ja nähtiin delfiinejä, sunnuntaina taas minijuna-ajelulle. maanantai vietettiin rannassa ja onnistuin polttamaan reiteni vaik istuin koko ajan varjossa >___o illalla mulla oli maha kipee enkä pystynyt syömään schnitzeliäni. harmitti. mut sain levyllisen inkamusiikkia <3

tiistaina piti herätä aikaisin. paskanmarjat ja muut sekahedelmät, herättiin kyl ihan tarpeeks aikasin jo muutenki viimeset kaks viikkoa. olin ihan nuutunut sit tainalla, mut piti vaan viel kävellä (kerranki tasasta maata, meinaan et kävely rannalle oli tyyliin /___\ - tollasta, ja ihan oikesti, ne ylämäet oli melkein yhtä kenoja ku noi kenoviivat) syömään johonki ravintolaan, ku isotäti halus tarjota meille ruoan. well, oli kyl hyvää lehtipihviä. jäi vähän toi kreikka päälle ja se tarjoilija kysy multa jotain vähän epäselvästi nii kysyin i'm sorry. onneks kukaa ei noteerannu.

vihdoinkin kotona <3 tai no, olishan siel kreikas ollu kiva olla jos olis oikesti ollu jtn tekemistä. muutakin siis ku rannas löhöömistä, inhosin sitä. jäin kaipaamaan cambridgeä. toiv päästään sinne uudelleenkin :>

nyt vituttaa vähemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.