IRC-Galleria

malesia 20.7 Sunnuntai 20.07.2008 12:42

okei..
oon taalla siis edelleen..
paivat koostuu suurimmaks osaks siit et shoppaillaan, siks oonki nahny jo lahes kaikki Kuala Lumpurin alueen kauppakeskukset. Rahaa on menny varmaan mm.. oisko jotain 350e siis taal malesias..voisinki listata jotain ostoksiani..
- kengat, sellaset mis minikorko (makso 18rm ja 1e on edelleen se noin 5rm, eli laskekaa siita..)
- keltanen armani-toppi
- musta cK- toppi( se on semne janna mis on selas sellane niinku aukko)
- espritilt sininen toppi, valkone toppi/paita ja musta sellanen pitka t-paita mis on taskut
- Agatha-koru (eli siin on semmone koira ku Nappi,<3 aaaw.. Nappii :<)
- korvakoruja oikeesti varmaan 20kpl(osa tuliaisia : DD)
- pantoja,klipsuja yms
- banana republicin kirkaanvihree toppi: DD
- pikkumusta forever 21'sta, sellanen pitsinen vahan..
- legginssit
- tuliaisia, en paljasta mita noiden korvisten lisaks..
- kaikkea mita en nyt just muista..
ja sit toi hostaitikin on ostanu mulle jotain..
paasin tos eilen vai edellispva yksin sinne klubille mis on saunat ja altaat.. uida lollyin siel sit noin 2h..ei siel ollu paljon ketaan, ma ja kaks muuta ihmista. aasialaista. en muuten oo nahny koko aikana mita taal nyt oon ollu ni yhden ainuttakaan lajitoveria, eli blondia. Muutaman lansimaalasen oon nahny. Alkaa jo tottuu siihen et kaikki sivusilmalla kyylaa ja on tommosia aasialaisia.. tosi vahan naa muuten huutelee mitaan peraan tai tulee juttelee sillai ku esim italias.. :< nyyh,,italia. Oon ollu taal tosi hiljaa ku ei taal siis tuu puhuttuu mutko vaa jos noi kysyy jotain, vaik ei niihinkaa oo tarvis vastata mita ne kysyy.. Ku siis toi host-aiti kysyy usein et haluutko maistaa tata ja tota ja tuota, no sit sanon et en haluu tota mut tota haluisin. Sit se sanoo et et sa tota halua ja antaa niita mita en halua..... ja sit ku syodaan ni se lykkaa mun lautaselle vaan kaikkee.. nyt noin host-siskotki on alkanu tekee sita.. ne sanoo vaan et juu taa on kalaa, taa on sikaa, taa on hyvaa syo se :S
ei ton aasia-aksentin tunnistus suju viel paljoo paremmi, pahempaa, se alkaa tarttuu, aannan kaikki sanat muutenki suomalaisesti ni kuvitelkaa nyt, nyt niihin tulee sellanen pien aasia-vivahde! aar jy siirous.. phoook..
pelastyn aina ku toi aiti alkaa huutaa, siis ei kiukkusesti,, (kai, en tie ku en ymmarra kiinaa,viel) Ja toi isakin on oikeesti tosi pelottava, se nayttaa lepposalta mut se on jotenki ahdistava.. ja se puhuu paljon mut siit ei ikin tie millon se puhuu mulle, en tie pitasko mun tuntee jotain suurta kunnioitusta sita kohtaan ja kuunnella kokoajan sen juttuja vaik milla kielel ne sit oliskin, et tietaisin millo se puhuu mulle.. ja sillon ku se puhuu mulle ni ne sen kysymykset on kyl superoutoja, siit eilenki se kysy et kui kauan suomes leffat kestaa! wtf.. sit sanoin et riippuu elokuvasta ni kysyttiin vaa et nii mut kui kauan.. sit se aiti sentaa kysy et kahdest kolmeen tuntia, eiko. sit sanoin et juu jotain sellasta.
ruoka ei oo yhtaan parantunu, oon vaa tottunu siihen.. kaks kertaa oon paassy paikkaan mist sai itseasias pastaa!! eli vahan edes lansimaista ruokaa. eka kerta oli siks ku oli kauhee kiire ja eka mika loydettiin oli joku italialainen(semmoseks se itteas mainosti mut silti 3/4 oli aasialaist ruokaa). Toinen kerta oli ku menin ton host-siskon ja sen kaverin Samanthan kans shoppailee ja sit mentii syomaanki, ja mult luojan kiitos kysyttii ( se kaveri kysy) et haluanko jotain aasialaista vai haluanko vaihteeks vahan jotain tutumpaa..<3 halusin! mut ei ne sita italialaista taal kyl osaaa valmistaa... Ja alkaa pliis ajatelko et loydan vaa negatiivisii juttui naist mun kokemuksista! Ei, loydan toki positiivistakin, paljonkin. Ja kerron niista teille ihan pian.
En ikin taal illal tie et voiko menna nukkuu tai suihkuun ku joskus naa haluaa menna viel 11 aikaan johonki syomaan, niinku eilen mentiin.. oltiin jo tulos tanne kotiin ku ne paattikin et niil on nalka (iik naiden palvelija lakasee lattiaa enka tie pitaisko nousta tuolilta et se saa paremmi pyyhittyy lattiat..)
no meinasin sanoo et haluan vaa juotavaa, kokista tai vetta, ku yhtakkia sainki eteeni kulhon. Se naytti jaatelolta ja hetken olinkin ihan seitsemanneks taivaas, sit tipuin johonki miinus seittemaanteen ku mulle kerrottiin et se on jaata! ja ruskeeta sokeria! ja maitoa! ja sit se mita siel pohjalla oli, oli aika pohjanoteeraus: kidney-papuja, maissia, paprikaa, ja jotain jellyja,eli siis sellasia lollyvia nelioita. soin vaan sen jaan. herkullinen iltapala siis.
Taa naiden aika on hyvin erikoinen juttu, ekana paivana mulle kerrottiin et seuraavana paivana mut viedaan sellaseen temppeliin mis on paljon apinoita. ja niista apinoista puhuttiinki sit vaikka kuinka kauan ja mua opastettiin et ala syota tai koske niihin.. no oon ollu taal noin 9 paivaa vissiinki ja se seuraava paiva ei oo viel tullu. Toi ei oo eka kerta ku mulle sanotaan et mennaan sinne ja tonne tanaa tai huome, mut sit ei mennakkaan.. Sit toi aiti selitti eilen mulle jotain et ne vie mun Panangiinki(sinne ajaa noin 5tuntii) ja Thaimaaseen, mut ei tuu tapahtuu, katotaan vaa :D Sit se kai tokana paivana sano etta en paase Singaporeen ku se on nii kaukana, et ehka ens kerralla ku tuun tanne, jos tuun viel takas joskus. Mut no, sinne kuitenkin ollaan menossa. Ton host-siskon ja sen Samin ja sen siskon kans, vissii ja sit toisen suomalaisen tyton. Ollaan siel 2.-4.paiva elokuuta, lento 2.pva ja takas 4.paiva, yovytaan hotellis ja sit mennaan Singfestiin. Siel on Pussycat dolls, One republic, alicia keys,simple plan,jason mraz, panic at the disco!.. ( http://www.singfest.sg/ ) Viime torstai tai perjantai oltiin Kuala Lumpuris klubilla, siis ei sellasella mis on sauna ja altaat vaa dj ja baaritiski. Eka mentiin Samin kartanolle( siis hui saakeli mika paikka!!!!!) ja sit mentiin syomaan korealaista ja sit klubille. Tanssittiin koko ilta..ja juomat saatiin ilmaseks:P oli ilmanen sisaanpaasy ja drinkki naisille mut sit saatiin muutkin juomat ilmaseks ku tanssittiin kokoajan ja oltiin ekoja tanssilattialla ja kuulemma rohkastiin muitakin tulemaan tanssimaan.. Mukana oli ton host-siskon joku toinenki kaveri, tosi mukavaia tyyppeja kyl. Niiden kans sai sentaa vahan puhuttua ku siis tolla Samilla on tosi pieni aasialais-aksentti.Luojan kiitos. Oli siis hauska ilta. Naiden vanhemmat on melko konservatiivisia, ja naa tytot taalla ei sais menna klubeille ja nahda poikia. Toinen noista kavereista sano etta sen aiti oli sanonu etta poikaystava tarkottaa sita et menee kihloihin ja naimisiin ja hankkii perheen sen miehen kans. Et jokasella voi olla elamansa aikana vaan yks poikaystava.. ja naa jopa tuntee muutaman ketka joutuu OIKEESTI jarjestettyyn avioliittoon! :O
Toi palvelija, servantti, maid on aika tapaus. Kun se haluaa sanoo et anteeksi, tai siis et excuse me, se kuullostaa tush mii'lta, ja listaa vois jatkaa loputtomiin. Hyvin harvoin saan sen puheesta selvaa viel tokallakaan kerralla, tuurilla mennaan useimmiten siis. Sit ku se vissiin kokkaa ja siivoo ja pesee pyykit ja muutenkin on siis, no, palvelija, niin et oikeen tie mita pitais tehda aina sen kans. Oon tottunu nostaa omat tiskini poydalta mut se alkaa suurinpiirtein kiljua jos aion ite nostaa ne poydalta.. ja jos istun lattialla niin se tuo akkia tyynyn..
Tarviin muuten todellakin jonku hoitosuihkeen, no kai niita sentaan voi tuolt Kuala Lipiksest ostaa.. Taa aiti tosiaan hokee etta sielt en voi ostaa mitaan ja siel on pelkkaa viidakkoo ja moskiittoi.. ehka. mut toivottavasti se on vaarassa.. Ja toivottavasti toi seuraava perhe vie mut siis rannalle.. RANNALLE.. BEACH!! VETTA JA AURNKOA YOU KNOW! Taalla noita kahta ei oo saatavilla..taino vetta kyl, suihkusta tulee klooripitoista vetta ja keittiosta saa varmaan 40asteista vetta juomaksi. Naa ei oo huonoja puolia, hyvat mahdolliset lukijat, vaan kulttuurieroja. Askenkin se palvelija toi jonku tyynyn mulle vaik istun jo yhden tyynyn paal mika on siis tuolilla..kai se ajatteli et oon istunu tas jo niin kauan et tarviin lisaa tyynyja,.. :I
Telkkarissa on varmaan 1000 kanavaa, yleens katon meinaa kanavia 712 ja 714, toinen on vissii E! ja toinen joku tahtikanava mist tulee esim Taydellisii naisii, frendei, ugly bettya yms.. Usein ku mulla on aikaa vahan edes istua niin katon noita kanavia ku ei taal siis kauheen usein tahan koneelle paase, voi olla hyvakin juttu tosin.. sit luen myos alakerras reader' digestia..
On niin eksoottista kun noi puhuu jotain malajia ja kiinaa ja englantia sekasin.
Edellispva paasin tavalliseen kauppaan mukaan ja ah, sain vaahtokarkkeja ja pipareita! AH. Olin melko taivaassa. Aika jarkytys vaan oli et ne piparit oli kaikki yksittaispakattu! mita haaskausta..
Jos joku tata lukeva odottaa korttia taalta, niin huonolta nayttaa:D ei meinaa oo nakyny.. ehka Singporesta ainaki saa korttei..
Vaihdan tosiaan muuten tanaa perhetta, tos joskus 3-4 aikaa, eli oho, aika pian..
En voi vaittaa et oon nauttinu joka hetkesta taal, se ei todelline valhe ja koitan valtella niita..mut en todellakaan oo vihannutkaan hetkeakaan,,oon vaa ollut todella hammentyny ja vahan eksyny valilla.. myonnettakoon etta oon myos vahan tylsistyny valil..vaikka niin hienoo kun toi ainainen shoppailua onkin, niin kyl tassa jotain ns. toimintaakin kaipaa! No, jos tuol Kuala Lipikses vaik paasis juoksee jotain villielaimii karkuun tai jotain.. tai edes tekee ei mitaan, eli makaa vaan biitsilla, ja vaik nakee jotain ihmisii kenen kans voi vaan jutella ilman suurempia paineita tai pakkoa patea kirjaviisaudella yms..
mut hei vaan nyt..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.