IRC-Galleria

Malesia 28.7Maanantai 28.07.2008 14:34

jee, hyvia uutisia vihdoin: Nappi oli koiranayttelys nayttelyn paras pentu! Eli Nappi voitti! Ma sen sijaan oon vielakin taal kuala lipikses Leen perhees, eli en voittanu lions- tyyppeja...idiootit. Tan perheen kone ei taas vaihteeks toimi joten oon tal ipod touchil netis.. Vahan hidast kyl ku tarvii jokanen kirjain erikseen napyttaa..
no jotain kuulumisia tarvinee lyhyesti kertoa..
Viime paivat on ollu ihan ok. Eilen oltiin paiva yhden intialaismiehen ja sen perheen kans. Eka mein piti ol niiden kans vaan se hetki ku ne vei meit kattoo jotain isoi kaloi yhteen kansallispuistoon, mut sit juteltiin niiden kans tast perheest ja paadyttiin niille yoks. Oli ihan hauskaa ja kerron siit joskus lisaa. Intialaismies kerto myos et taa perhe on paikan rikkaimpia ja vihatuimpia( sillee salaa, kaikki esittaa sen ystavia mut oikeest kaikki vihaa tota isaa ku se kohtelee kuulemma kaikkia paskamaisesti ja sen ego on valtava..
iilimatojen( minikaarmeiden)puremahaavat nakyy edelleen mut eivat ainakaan vuoda enaa verta..
Tanaa vapaa ohjelma eli tehdaan mita voidaan ja halutaan( lahinna mita voidaan)..noin klo 8 oltiin kotona sielt intialaismiehen kotoota ja sit mentiin takas nukkuu.. Mies ite lahti KLaan viemaa sen koiraa leikkaukseen.. Oltais paasty mukaan mut se ois sit ollu vaa 6tuntii autos istumist ja sit jonku tunnin tai kaks siel sairaalas. Lahimmal kuntosalille saatais menna mut kavellen.. Ja sinne on puol kilsaa ja taal on lamminta tanaa ni en kyl jaks lahtee kavelee sin ku sit en jaks enaa tehd siel salil mitaa.
Lehmii , kissoi, koirii, otokoita, lintuja, alligaattoreits, iguaaneja,gekkoja yms on nakyny.
yks paiva oltiin paikalluses koulus ja kyylaysprosentti oli varma sata ellei enemmanki..... Sit ne kilju ha nauro.. Toki me myos juteltiin joidenkin kanssa ja se oli sentaan mukavaa. Sit jutelriin koulukuraattoein kans.. Ja se oli hiemam freakish. " i love this song.." ja sit se soitti meil one republicin apologize-biisin. Sit tapasin upean miehen ja ristittiin se michael jacksoniks<3
eilen soin jtn isoa monnia..
postikortteja ei oo vielkaan nakyny...eika huomattavaa rusketusta..eika mitaan 20kg pudotusta.. Taal nimittain karkitkin on halvempia:s
ja kokis ja muut.
meen kattoo telkkaria ja jotain ohjelmaa. Nahdaan taas joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.