IRC-Galleria

3.51 suomen aikaan NYissäTorstai 28.08.2008 06:51

Tääl ollaan. Nykissä.
Lennot meni hyvin. Laukku tuli ehjänä JFK:n lentokentälle ja itsekin melko ehjänä(vaan mustelmat molemmis ranteis ku kannoin läppäriä laukkuineen, isoa mustaa käsimatkatavaralaukkua ja cK-laukkua plus LV.tä käsissäni.-)
Tavaraa tuli sitte loppujen lopuks kuitenkin ihan mukavasti.. varmaan jotain 35kg. Joo, ei se paljoo sinäns oo, mutta olin eka ajatellu et otan vaa vähän tavaraa(eli ehkä 10kg)..
Tää koulu on ihan jees. Toiset vaa sai oikee kivat huoneet ja kivat suihkut ja toiset sai semmoset suihkukopit ja huoneen mis lamppu vilkkuu:I
Tunnit ollu tähän mennes kivoja (mut asiat ollu sellasii mitä luulis kaikkien jo tietävän)..
Ihmisetkin kivoja. Suurin osa on saksalaisia(yli 60 varmasti..) ja voin kertoo, et myönnän olleeni väärässä: oletin joskus, että japanilaiset on kivempia kuin saksalaiset. EI. Kyl mä mielummin otan 60 saksalaista ku japanilaista. Mutta en siis vihaa japanilaisia. Yleensä oon tääl hengannu yhden saksalaisen tytön kans, joka tulee asuu aika lähellä mua. Sit oon myös jutellu jonku verrran slovakialaisen, ruotsalaisen ja parin muun saksalaisen kanssa.
Ruoka ollu amerikkalaista: sateenkaarimuroja, hodareita,pipareita,suklaata,kakkuja,ranskalaisia ja hampurilaisia.. ja pastaa ( amerikkalaisittain).
Kiva kun tääl on kyl netti (WLAN) mut tääl on mun lisäks muutama muuki kuka käyttää tätä yhteyttä :I ja hieman ongelmii noiden sähköjohtojen ja töpselien kanssa :I 18minuuttia akkua jäljellä XD
Huome muuten NYCiin.. ihan viralliseen NYCiin. Vapaudenpatsasta, Empire State Buildingia yms kattomaan,, ja shoppaa. Lentokentäl näinki aika pian muute ne keltaset taksit, ne on siis ihan OIKEITA. Tavallaan hurjaa. Kai. Ainakin kivaa. KAI!
Ah, Kalifornia odottaa<3 ja NYC.. elämä.
En ois ihan vuos sitte uskonu, et pääsen tänne. Havian enkun tunnit yms on takanapäin, ihanaa. (Kaikella ..kunnioituksella Haviaa kohtaan : DDOnnea vaan.)
Tarvii viel muuttaa tota rahaaki.. vaik kyl tääl vissii, ainaki NYCis, eurojakin otetaan vastaan. No nähtäillään taas : DD tai siis. kirjotellaan. tai siis minä kirjottelen ainakin. koitan ainaki.
ps. 14minutes ; <

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.