IRC-Galleria

Mama didn't raise no foolLauantai 12.04.2008 16:50

Olipa ihan hyvä ilta Rytmikorjaamolla. Herra Ylppö & Ihmiset soittivat Doorsia, ja Saran Vielä muodostan varjoni oli yksi hienoimmista livevedoista pitkään aikaan.
Oli tosin myös kohtuullisen kuumottava matka takaisin kotiin. Kaikki oli ihan hyvin, vaikka ajaminen oli ihan mielenkiintoista kolmen aikaan aamuyöstä kauheissa kofeiinihorkissa ja Krista ja Eero molemmat lojaalisti syvässä unessa, kunnes Töysässä auton toinen takarengas alkaa hitaasti mutta varmasti irtoamaan. Kun opin vasta pari viikkoa sitten että auton rengasta vaihdettaessa käytetään tunkkia eikä trukkia ("No eikö se ole aika sama asia?"), en todellakaan tuntenut olevani kykeneväinen tekemään tilanteessa muuta kuin kiroilemaan, eikä Eero tekniikkatietoisen sukupuolen edustajanakaan osannut sen paremmin. Tietenkään kummallakaan ei ollut mitään tiepalvelun numeroa, ei edes tiedetty tarkalleen minne sitä voisi soittaa siihen aikaan aamuyöstä. Oli pisin matka Töysästä Ähtäriin ikinä, viimeiset kilometrit oli erittäin mielenkiintoiset, hoin ääneen mantraa "älä irtoa älä irtoa" joka ilmeisesti tehosi koska kuin ihmeen kaupalla pääsin kotiin asti.

Pitäisi mennä jonnekin amiksen autonhuolto-kurssille, vituttaa olla noin avuton tuollaisissa tilanteissa. Tiemykseni autoista rajoittuu lähinnä siihen että niihin pitää laittaa välillä bensaa ja sitten niillä ajellaan taas. Ja näin käy aina kun olen viikonloput yksin kotona.
...

Nekkusan sanoo:
mikä teitä nykynuoria vaivaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.