IRC-Galleria

Atmosphere iskee taas pitkästä aikaa niin kovaa ettei tee mieli kuunnella mitään muuta. Enkä oikeastaan taidakaan, mikäli on uskominen last.fm:n listauksia.
Eilen ei pitänyt ottaa, mutta yhtäkaikki - a story of my life - aamuneljältä huomasin naureskelevani melkoisen sekavassa tilassa melkoisen sekavan illan jälkeen Annin auton etupenkillä. Tämä saattoi johtua siitä Johannan Trendin suosittelemasta valkoviinistä, tai niistä parista gin tonicista tai niistä lonkeroista tai niistä smoothisti pöllityistä kaljoista tms. Kuka tietää! "Oli hauskaa" on vähän laimea ja käytössä kulunut fraasi, mutta minkäs voi kun oli perusteellisen hauskaa. Pidän ihmisistäni.

Auli muutti tänään Turkuun. Puhuttiin illalla miten ollaan ihan holy-fucking-shit scared about the future, mutta samalla enemmän innoissaan kuin koskaan. Tästä eteenpäin mikään ei ole varmaa, ja hyvä niin. Tarpeeksi pitkään ollut tasaista ja valmiiksi viitoitettua tietä.

Edit: rocking down the memory line: Kävin illan aikana pitkää saksankielistä keskustelua ihmisyyden perimmäisestä tarkoituksesta ja elämän sietämättömästä keveydestä erään itävaltalaisen vaihto-opiskelijan kanssa, ja todellakin niillä saksankielen taidoilla olisin kyllä ansainnut enemmän kuin C:n kirjoituksista. : (

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.