IRC-Galleria

Beautiful morning hunLauantai 18.08.2007 06:48

Jumitan koneella opossumi olkapaalla ja on hyva paiva. Viikot menee taalla tosi nopeesti! Kevatkin alkaa vihdoin nostaa paataan ja mikas sen parempaa (:
Toivottavasti teilla on asiat siel hyvin ja koulukin maittaa nain aluksi ainakin ^^ miul on tosi hauskaa kun junassa yksinaa istuessani koulun jalkeen tykkaan ajatella mita mei taukotuvassa puhutaan ja keksin aina mita ihmeellisimpia keskusteluja ja sit hihttelen yksinani aussien keskella. Oikeestaan on aika hullua et naa ei tiija mitaan Suomesta. Normaalisti ei edes sita missa se on. Naa tykkaa ajatella et Norja on pohjoisemmassa ku Suomi. Ja heista on vaikee tajuta et meillakin voi olla kesa, joka on lahes yhta lammin kun heijan. Kuulin et teilla oli siella ollu lampoennatys, vahanko olen kateellinen! Taalla saa villasukat jalassa viipottaa ku on aika hyytava ilma. Iltaisin varsinkin kaupungilla on kaveltava rivakasti et pysyy lampimana. Olen kaupunkilaistunu aika hyvin, Hornsby tuntuu jo ihan kotoisalta paikalta vaikka se on tosi iso. Nautin niin paljon tasta!
10kk tulee menemaan liian nopeesti, jo nyt tuntuu vaikeelta ajatukselta et pitaa jattaa kaikki nama ihmiset tanne... tai sit vaan tuon koneellisen ausseja mukanani kattomaa meijan metsia ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.