IRC-Galleria

*Holiday*Torstai 27.09.2007 07:13

Tanaan on eka paiva lomaa, kokeet takana vaihtelevalla menestyksella. No paa-asia etta edes tein ne (muut vaihtarit siis eivat tehneet kokeita ollenkaan jostain kumman syysta).
Ulkona paistaa aurinko ja laaksosta kuuluu papukaijojen laulua; hyva paiva siis. No hostveli kylla kohii alakerrassa.. oma tauti on jo alkanu lievittaa, enaa on vaa vahan nena tukossa.

Tanaan olis tarkotus paasta itsekseni Sydneyyn valokuvaamaan silla aikaa kun perhe menee kattomaan jotain naytelmaa missa paa-aiheena on Australian politiikan satiiri.. pyysivat miutakin, mutta mieluummin koen tata maata kameran lapi.

Taalla tulee telkkarista aikas paljon suomalaisia juttuja: Aideista Parhain on tullu kaks kertaa WorldMoviesChannelilta ja tiistaina tuli yks jakso Dudesoneita! Kaverit sano etta ne ei voi ymmartaa suomalaisia ollenkaan, ne on kaikki ihan outoja :D Yritan parhaani mukaan lievittaa sita kasitysta, mut kuten arvaatte, ei paljoa tapahu ^^

Hamahakkeja ei ole tullu enempaa vastaan, ainoastaan yks tosi viheliaisen nakoinen. Viikon alussa menin kavelylle "puskaan" ja luulin tietavani reitin mutta eksyin ja sitten haahuilin ympariinsa kaks tuntia. Kun paasin asutusalueelle tajusin et olin yli kahen kilsan paassa kotoa. Pitanee tasta lahin kayttaa vaan leveita polkuja kun kayn kavelyilla.

Ja ihan yleisesti tiedoksi: EN ole varjanny hiuksia tai tehny niille mitaan, ne vaan vaalenee koko aika ja muuttuu punaseks ja harvenee kanssa. Voipi olla et kun tulen kotiin niin olen taysin blondino, kuka tietaa ;) no ei vaineskaan. Miusta ei saa vaaleaverikkoa leipomallakaan!

Ensikertaan, cu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.