IRC-Galleria

Limping limping..Maanantai 15.10.2007 17:08

Eka paiva koulua loman jalkeen. Oli erilaista nyt, parempaa voisin sanoa. Sain kokeitakin pari jo takasin: jokainen tahan mennessa takaisin saaduista lapi ja enkussa opettaja ehdotti et vaihdan edistyneempien luokkaan! ja sehan tarkoittaaet paasen pois "aasialaisten luokasta". Maantieto yllatti iloisesti, sain 52/80 kun lapi paastakseen piti saaha 40. Ja kumminkin ku en ollu taalla kun jakson viimeisten kasiteltyjen asioiden aikana niin olen todella tyytyvainen (:

Oli kauhian kuuma tanaan, 31 viela 5 aikaa illalla. Pitas ostaa koulu-uniformun kesamekko mut se on ruma ja maksaa rahaa, blaah. Ei tuossa villasekoite hameessa kumminkaan ole kiva viipottaa helteessa. Huomenna kuulemma on viela kuumempi.

Jonkin sortin flunssa iski taas, ei mitaan tietoa miks. Ei onneks viela haittaa elamaa suuremmin.
Loman vietin lahinna rannalla ja ihmiset koulussa sano et oon ruskettunu paljon. Ei huolta kumminkaan, kaytin hirmusesti aurinkovoidetta enka palanu kertaakaan!
Varjasin tassa pari iltaa sitten hiukset takas tummanruskeiks, nyt ei ole enaa ongelmia tunnistaa itteani peilista. Vaalean tukan kanssa oli aina vahan shokki et kukas se sielta kurkistaakaan. Voipi kylla olla et aurinko vaalentaa savyn aika nopeaan. En menny ees kampaajalle ku se ois maksanu yli $100: ite siis kylpyhuoneessa vakersin samalla kun opossumit katto ihmeissaan.

Ja elaimista muuten!! mein takapihalla oli jattimainen timanttipython, yakh. Aamulla hostaiti tuli herattamaan etta Anni siun on pakko naha miten iso kaarme tuolla on. Tosi mukava heratys siis. Se oli semmonen kyynarvarren paksuinen ja veikkaisin et 2m pitka. Koskin jopa sita (ihan pikkasen vaan kiljahdin kun se alko kiemurrella..) mut se ei ollu yhtaan limainen. Silti ois voinu toivoa vahan kivempaa heratysta.. Samana iltana kun menin nukkumaan loputtoman mesetyksen jalkeen yoaikaan, loysin keskelta miun huoneen lattiaa semmosen ison karvasen hamahakin. Onneks veli ei ollu viela menny nukkumaan myoskaan ja sain hanet pyydystamaan sen. Seisoin vaa hanen huoneen ovella Raid-pullo kadessa selittaen epaselvasti tilannetta :D
Miulla on kylla maailman parhas hostveli ikina (: On oikeestaan vahan hassua et oon nyt saanu "veljen", mut koska miulla ei oikeeta semmosta ole niin haa paikkaa kylla sen aukon mainiosti.
Kylla silti oma sisko on parempi <3

Nellukkaa on ikava, mut taalla on sallittua pitaa koiranpentuja elainkaupoissa niinkun muitakin elukoita niin kayn aina valilla rapsuttelemassa bischonin pentuja siella (: suloisia otuksia. Tuntuu vaan pahalta kattoa kun ne on semmosissa lasilaatikoissa kaikkien pallisteltavina.. Eikos se olis Suomessa lainvastaistakin??
Mutta niin. Aika ja energia loppuu, nukkumaan meno aika! (kello taitaa teilla olla vahan yli 2 :D)

Til next time!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.