IRC-Galleria

Musulmaanimeininkiä ristiretkimaassaTiistai 01.11.2005 01:55

Ramadan on vissiin loppumassa, huomenna kaiketi. Tänään autoin yhtä syyrialaista jätkää, kanniskeltiin pöytiä ja sänkyjä kun se muutti solusta kaksioon. Jätkä toivoo, että saisi vaimonsa tänne Suomeen. Ramadan on tosiaan lopuillaan, mutta tuo jätkä oli aivan rikki kun ei ollut voinut syödä koko päivänä. Aamupalan voi syödä vasta kun tulee pimeä, mikä täällä Suomessa onneksi tulee aika nopeasti. Sitten hän rupesi vauhkoamaan jostain Raamatun kohdasta missä kehoitetaan kuulemma rasismiin. En jaksa ihmisiä, jotka tulkitsevat sanatarkasti ihmisten kirjoittamia teoksia. Koraani on kuulemma suoraan Allahin tekstiä. Noh, maailma on ihmeellinen paikka kieltämättä :)

Siellä se Jumalan valittu kansa sotii. Tarkoitan siis Israelia. Ei millään kansalla ole oikeutta taistelemalla, tappamalla tai väkivallalla ottaa muilta kansoilta maata ja olla siellä väkisin käyttäen sotilaallista voimaa. Koston kierre toteutuu jälleen kerran. Muutenkin tuon Lähi-Idän tilanne on hieman huolestuttava. Niin paljon sotia ja ristiriitoja. Noh, eiköhän jokin sota taas tässä syty kohta. Ihmisillä on niin lyhyt pinna selvittää asiat diplomatian keinoin, lisäksi ihmisten ylpeys estää antamasta periksi tilanteissa jossa se olisi jopa oman edun mukaista.

Oli ihan kiva päivä sinänsä. En tehnyt tänään juuri mitään. Erääseen potentiaaliseen työpaikkaan soitin ja pääsen haastatteluun. Pitäisi lisätä tätä työnhakuaktivismia. Vai terrorismia? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.