IRC-Galleria

Muutosten alla pilvet väistyvätMaanantai 16.01.2006 15:06

Scorpions:n hitti takavuosilta oli Winds of Change. En ole perehtynyt kyseisen biisin lyriikkaan kertosäettä lukuunottamatta, mutta jos kyseinen biisi minulta nyt löytyisi, voisin hyvinkin soittaa sen. Koen näkökenttääni varjostavien pilvien hälventyvän muutosten tuulen (klise!!) edellä. Parinkin viikon päästä saatan asua keskustakämpässä ja käydä töissä oman alan firmassa. Jää nähtäväksi toteutuuko tämä kaikki mitä tavoittelen.

Tiedän joitakin ihmisiä jotka jumittavat itseään epäedullisessa ellei huonossa elämäntilanteessa. Itsekin joskus sellaisessa märehtineenä jätän turhat pohdiskelut vähemmälle vaan pikemminkin totean, että jossain vaiheessa elämää vaan pitää oppia jouduttamaan oman elämänsä muutosprosseja. Kutsutaanpa niitä sitten vaikka klisenomaisella termillä "Muutosten Tuulet".

Jos edellä mainittuja asioita linkittää jotenkin itsenäisyyteen, niin satunnainen lukija saattaa tulla ajatelleeksi, että ehkä se itsenäisyys ei ole pelkästään kykyä tulla taloudellisesti toimeen erossa vanhemmistaan. Kykyä pestä pyykkejä ja laittaa ruokaa. Mielestäni suurempaa itsenäisyyttää osoittaa kyky huolehtia omasta henkisestä "toimeentulostaan" suhteellisen itsenäisesti. Moni nuori selittää pois kotoa muuttaessaan noin 18-vuotiaana, että "haluun itsenäistyy".

Elämällä on tapana opettaa seurakuntaansa kantapään kautta. Juuri se hihku-meininki millä itsekin joskus muutin pois kotoa on ehkä ihan oiva tapa kohdata kaikenlaiset vaikeudet ja onnen hetket itse. Se kasvattaa, jos luonnetta riittää.

Ei kai tässä mitään. Tänään menen katsomaan mahdollisesti tulevaa kämppääni. Saa nähdä miten jätkän käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.