IRC-Galleria

VeriarvojaMaanantai 30.01.2006 17:49

Aloitan tosiaan ylihuomenna uudessa työpaikassa. Nyt hieman kyllä jännittää jo, mutta eiköhän se siitä. Uudessa työpaikassa on uudet haasteet ja tässä vaiheessa uumoilen, että joudun tai pikemminkin pääsen oppimaan huomattavan paljon kaikkea uutta ja haasteellista. Toisaalta pidänkin sellaisesta. Onhan tässä tullut jo levättyäkin ja pidettyä hauskaa kaikennäköisillä tavoilla.

Työpaikka laittoi minut työhöntuloterveystarkastukseen ja siihen liittyviin verikokeisiin. Hieman etukäteen stressasin, että kuinka pahat maksa-arvot saan, sillä olenhan joka viikonloppu viettänyt aika paljon aikaa "viikonloppuporukoissa". ALAT -arvo oli 10-70 ollessa normaali miehille 18, eli todella hyvä. Samaten Gamma-GT oli 9 vaikka normaalisti se on jotain 10-70 välissä tai jotain. En nyt muista noita rajoja tarkkaa.

Minähän en edes koske kevytruokiin, ne ovat mielestäni todella suuri huijaus. Ensinnäkään ne eivät edistä laihtumista (tosin en kyllä ole laihduttamasakaan), sillä niitä syödessä ihminen ei tule kylläiseksi vaan haluaa lisää ruokaa mikä taas nostaa monesti veren sokeritasoa ylöspäin (jos ruoka-annos sisältää paljon "nopeita" hiilihydraatteja. Lisäksi ne ovat hyvin pitkälle prosessoituja tuotteita mikä tuskin on edes terveellistä. Ihmisen pitäisi syödä mahdollisemman luonnollista ruokaa. No, minun kolesteroli- ja muut rasva-arvot olivat työterveyshoitajan mukaan "harvinaisen hyvät". Eli voinen siis sanoa, että syön terveellisesti.

Ei kai tässä muuta. Kohta elokuviin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.