IRC-Galleria

Xbox 360Keskiviikko 06.09.2006 02:06

En oikeastaan muista mitä minun piti kirjoittaa tähän. Ei kai tässä mitään oleellista ole tapahtunutkaan. No, ilmoittauduin Pirkan hölkkään. 33km olisi 1.10 edessä taivalta Valkeakoskelta Hervantaan. Pitää koittaa juosta koko matka, mutta hankalaa se tulee olemaan. Onneksi työkaveri tietää kaiken urheilijoiden ravitsemuksesta niin ehkä minulla on hiilareita ainakin ensimmäiselle tunnille.

Kauankohan tuossa matkassa menee? Jos budjetoi, että kaksi ensimmäistä 10km menee yhteensä kahdessa tunnissa ja viimeiseen menee 1h10min niin matka kestäisi siis 3h10min. Totta tosiaan, ravitsemuspuoli pitää olla hoidettu oikein.

Xbox360. Haluan sen. Haluan pelata konsolipelejä. Ei mitään järkeä...

Laura aloitti opiskelut ja minulle ainakin on tärkeää (kuten L:lle), ettei tarvitse tavata aina yöllä. Kivaa!

RMJMaanantai 26.06.2006 00:08

+ Suhteellisen vähän tappeluita
+ Alex Sandunga
+ Dance Factory Mecano Beachilla
+ sää
+ Irina
+ frendit iii
+ laura!
+ punkkaaminen heidin luona

- tuli juotua liikaa
- en muistanut entisen deittikaverin nimeä ja olin jokseenkin epäkohtelias muutenkin
- koettelin turhaan ulkomaalaistaustaisen poken huumorintajua aamuyön tunteina vitsillä mikä lähinnä raivostutti häntä
- Heidin kolmiossa ei ollut "rauhaa" riittävästi kun 9 bilehilettä nukkui siellä

ViikinsaariSunnuntai 18.06.2006 15:31

Olen todella sydämistynyt. Tänään oli tarkoitus lähteä Lauran kanssa kesäisen kauniiseen Viikinsaareen viettämään leppoista kesäpäivää - tuloksetta! Joku oli nimittäin keksinyt, että sunnuntaisin viimeinen laiva Viikinsaaresta lähtee kohti kaupunkia jo 17:30!

Kuka nuori ihminen sunnuntaisin pystyy aamutuimaan lähtemään Viikinsaareen, että kerkiäisi siellä olemaan säällisen ajan? Ehei, meidän nuorten ei tarvitse vaan voimme itse asiassa vaatia palveluita oman elämäntyylimme mukaan.

Noh, lähdemme sitten pasaamaan pitkin Pyynikin rantoja. Onhan sekin ihan mukava tapa viettää sunnuntaita. Elämä on kesäistä ja auringonpaistetta.

LokkiLauantai 17.06.2006 19:24

Eilen oli työpaikan pippalot. Oli lihaa ja juomaa. Tänään emuiri teki safkaa, osallistuin syömällä. Illalla ii__tii taikoo wräppejä. Olen lokki. Krää krää.

RavintoasiaaKeskiviikko 14.06.2006 01:07

En nyt jaksa kirjoittaa kovin perustellusti, oli töissä aika intensiivinen päivä eikä nyt jaksaisi roikkua koneen ääressä. Onneksi kävelin ja rentoilin hieman tuolla Tammerkosken niskalla. Erittäin terapeuttinen paikka.

Ravintoasiaa. Olen tässä jonkin aikaa noudattanut linjaa, että en syö mitään mitä en tunnista. Esimerkiksi leivoksia on turha syödä. Rinnastan ranskanleivän leivokseen. Teoriani mukaan mitä enemmän esimerkiksi viljaa muutetaan alkuperäisestä muodostaan, sitä haitallisempi se on ihmiselle. Esimeriksi leivokset ovat pahaksi ihmiselle, sillä vehnä on ensin jauhettu moneen kertaan jolloin siitä poistuu kaikki alkioiden sisältämä hyvä. Sokeri on kaukana sokerijuurikkaasta saatavasta sokerista. Sitä on muokattu ja valkaistu. Kaiken lisäksi teollisesti valmistetuissa elintarvikkeissa on käytetty transrasvoja joka on tyydyttyneitä rasvahappojakin vaarallisempaa.

Periaatteni: kaikkea voi syödä kunhan se on mahdollisimman lähellä alkuperäistä olomuotoaan. Tämä periaate poissulkee lähes kaikki teolliset herkut, makkarat yms. Esimerkiksi pyrin olemaan syömättä kastikeruokia. Niistä ei todellakaan tiedä mitä ne sisältää ja lihan laatu jää myös verhoilluksi vehnäjauhomössöllä. Poikkeus vahvistaa säännön. Syön suklaata ja ryynimakkaraa.

Esimerkiksi ateriani koostuu kunnon lihasta, kalasta tai kanasta ilman, että sitä on valmiiksi maustettu (=pilattu). Toinen tärkeä osa-alue on laadukkaat kasvikset joita on syytä olla riittävästi eri sorttia ja mahdollisimman paljon. Riisiä tai perunaa laitan hillitysti, ne eivät sovi yhteen lihan kanssa, tulee vain ähky olo kun elimistö joutuu hanskaamaan pitkäketjuisia hiilihydraatteja proteiinimöykyn kanssa yhtä aikaa.

Tavoitteeni on,että noin 50-60 vuotiaana en paina yli 90kg.


Haasteeseen vastataan!!!Maanantai 12.06.2006 02:35


Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Tosin en jaksa haastaa ketään.

1) Aloitin kuuntelemaan musiikkia noin 19-vuotiaana. Tätä ennen musiikki oli turhaa.
2) Syön leipäni margariinin sijaan oliiviöljyllä siveltynä.
3) Kourin tyttöä ensi kerran 19-vuotiaana. En ollut muistaakseni kovinkaan romanttinen.
4) Ollessani jalankulkija, kävelen päällikkönä suojateiden ylitse. Autot pysähtyvät. Ollessani kuski, en juuri ajattele jalankulkijoita.
5) Kun jonnekin pitää lähteä, en kärsi odottaa lainkaan. Haluan lähteä heti matkaan.
Joskus pienenä isäni sanoi minulle, että "opettele poika tanssimaan niin saat haluamasi naisen". Hän oli sinänsä oikeassa. Tanssitaitoista miestä ei helpolla dissata yöhyppylöissä tai päivätansseissa. Sitä hän ei vielä osannut opastaa, että espanjankielentaitoinen mies pääsee vähintään hyvään keskusteluyhteyteen naisten kanssa. Tämän olen huomannut sattumalta, jonka huomasin saavuttuani ulkomaanvaihdon jälkeen Suomeen.

Ollessani vaihdossa velipoika sai hyvät jutut aikaan sillä, että hänen veljensä on Espanjassa ERASMUS -vaihto-opiskelijana. Itse taas huomasin, että monet naiset ovat minua vaatineet suorastaan puhumaan espanjaa heille. Joskus yökerho Ilveksessä olen selittänyt joillekin espanjaa ja he ovat olleet fiilareissa. Huoh, masentavaa. Mistä espanja-intoilu johtuu sitten? Ehkä lengua española:n kuuleminen räntäsateessa vie heidät Fuengirolan rannoille sangria-fiiliksissä?

Toisaalta Espanjaan liittyy ajatus levollisuudesta ja rauhasta. Ymmärän kyllä, että oliiviöljymaissa osataan pitää hauskaa, mutta toisaalta elää arkeakin. Siellä ei ole sellaisia kuumotuksia kuin kalvinistisessa Suomessa. Aurinko kasvattaa hedelmiä ja toisaalta pakottaa ihmiset ottamaan ainakin kuumimman siestan ajan rennommin. Suoritusajattelulla ei pitkälle pötki.

Nojoo. Taidan tietää mistä tämä intoilu johtuu. Pako harmaasta arjesta tunteisiin ja tuoksuihin. Taidan lopettaa ihmettelyni ja suoda elovena-tytöille ripauksen tuota eskapismia. Tuleehan itsellekin vesi kielelle kun muistelee Amelian tekemää ensaladilla rusaa....

Olin tänään juokseeTorstai 01.06.2006 00:19

Että minua ärsyttää suunnattomasti eräs kielenkäytön outo, selkeästi ulkomaankielistä peräisin oleva piirre. Nimittäin jostakin syystä verbien yksikön kolmatta persoonaa käytetään turhan monen persoonapronominin kanssa. Erityisesti tämä piirre tuntuu olevan nuorten pääkaupunkiseudun asukkaiden kielenkäytön yleinen piirre.

"Joo hei siis kelaa kun olin tänään juoksee sen pitkän lenkin niin tuli vastaa sellainen bitch".

Ohhoijaa.

Cindarella ManKeskiviikko 31.05.2006 23:33

Katselin juuri kyseisen leffan. Paljon testosteronia, hikeä, verta ja tunteita. Tekee mieli hakata nyrkkeilysäkkiä.

MiksiTiistai 30.05.2006 02:57

- ei ole normaalirasvaisia hyla-jugurtteja
- minulle yritetään kaupitella kaiken maailman lehtiä
- mikään ei riitä (paitsi minun mielestäni)
- alkoholi on ongelma valtaapitävälle kansanosalle
- en nuorempana tajunnut, että opintoja on turha venyttää
- TV:stä tulee sontaa
- kelikin on huono
- jengi dyykkaa roskiksia ja silti heille ei kelpaa tarjoamani LIHA
- nuoret pissaliisahenkiset naiset eivät tajua, että minua etoo katsella heidän siiderikahvojaan (napapaitaa ei ole pakko pitää)
- noin 50v miehet pitävät perholiivejä vaikka eivät ole kalastamassa eivätkä edes aio mennä
- tasaverotus nähdään ongelmana Suomessa, vaikka mieletön veronpalautusverkko subventoi progressiivisen verotuksen lähemmäksi tasaveroa
- ihmiset ovat niin kateellisia
- panettelevia
- kaupoista on vaikea löytää maustamatonta kunnon lihaa
- en päässyt metsäsavotoille nuorena vaikka halusin
- DI:n palkka riittää hädin tuskin aktiiviseen elämään
- Suomessa ei saa näkyä värejä

JA SILTI OLEN NIIN ONNELLINEN