IRC-Galleria

eeeh

eeeh

Elämäonkovaa,muttailmankovaaeioleelämää.

Eilen rakenneultrassaLauantai 08.11.2008 17:53

Eilen oli rakenneultra, kaikki hyvin. Normi kokoinen pikku veijari masussa potki ja huitoi. Oli todella hankalissa asennoissa niin että mittoja oli vaikea ottaa ja sukupuolen tutkimista oli vaikea tehdä. 100% varmuutta ei sukupuolelle saatu, joten asiasta keskustellaan sitten vaan tuttujen kanssa ;)
Viikkoja on siis tänään 20+1.
Töissä käyn edelleen, mutta olen jättänyt "hurjimmat" hepat taluttamatta ihan vaan turvallisuus syistä, työporukassa tämä onneksi hyväksytään ja ymmärretään todella hyvin. Vielä ei ainakaan työnteko tunnu liian raskaalta, vaikka paskaa saakin lappaa ihan huolella päivän aikana :)

Omat hepat: Nuka lomailee ja lomailee luultavasti kevääseen asti, kun en raskaana uskalla 3v:n selkään kavuta. Manta lomailee, tekee töitä sen minkä mamma jaksaa ja pystyy, maastoiltu ollaan nyt muutaman kerran ja ihan mukavaa on ollut. Mantalle kun löytyisi joku kiva ihminen vähän liikuttelemaan niin olisin tosi tyytyväinen. Emppu treenaa, treenaa ja treenaa :D Laihdutus on lähtenyt hienosti liikkeelle ja poni liikkuu 5-6 kertaa viikossa tästä kiitos kuuluu Katille, Inkalle ja Pikku-Inkalle :) Toivottavasti poni on ensi kesään mennessä taas sporttikunnossa, jotta tytöt pääsevät ponia kisauttamaan agilityssä ja esteradoilla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.