IRC-Galleria

blue mondayMaanantai 28.11.2005 17:29


No ei sinänsä ollenkaan otsikon mukainen maanantai, vaan hieno alkutalven päivä. Avoimen yliopiston opinnot saatiin tänään vihdoin pulkkaan: valtsikan viimeisestä tentistä tuli 4 kun maksimihan on vitonen näissä laitoksissa. Sartorin Comparative Constitutional Engineering oli opuksena, meni kyllä hyvin ja kirjakin oli ja on mielenkiintoinen. Voisi lukea joskus ajatuksella ajan kanssa uudestaankin ihan ilman mitään tenttinäkökulmia.

Sitten Epilogilla oli lauantaina keikkakin. Mehän onnistuimme rokuilemaan siellä vallan kiitettävästi: itsekin meinasin tippua innostuksissani lavalta. Tai no, kunhan liioittelen: jossain vaiheessa tuli vain katsottua, että nyt on meinaa tuo jalka melkoisen lähellä lavan reunaa. Soitettiin sellaiset n. 40 minuuttia välispiikkien ja muiden sekoiluiden kanssa ja yleisökin taisi viihtyä. Vapaaehtoistyöntekijät iskivät vieläpä sellaisen valoshow`n meidän keikalle, että meinasi ihan innostua - tosin myöskin pelotti, että tuleekohan sitä valoa nyt sen verran että näkee soittaakin oikeasta kohdasta. Kyllähän sitä sitten. Muut esiintyjät olivat Vesku & HIV Desperados, joka oli odotetusti itseäänsäälimätön ja hauska sekä Vastalause, jolla oli vireongelmia mutta jonka biisit ovat ainakin nykyään parempia kuin vanhat. Tietysti me kaikki tullaan isommiksi ja vanhemmiksi: harvemminpa sitä tietää 15-vuotiaana ihan kauheasti mistään mitään. Tosin eräs porilaismuusikko on suunnilleen siinä iässä tehnyt aivan hyvin murrosikää paketoivan "Tiedän liikaa elämästä" -värssyn. Missään nimessä en Hakulisen Jussia halua sen enempää disauttaa tässä yhteydessä, koska herrahan on vallan suuri persoona ja vaikuttaa mieheltä, jolla pysyy mittakaava ja sydän paikallaan. Ihan oikeasti. Toivotaan, ettei Jussilla satu selän kanssa nyt pahempaa.

Lisää keikkaa on sitten 9.12., kuten pienet nassikat ovatkin voineet tuolta aiemmin lukea. Sitten näytetäänkin Tullipubissa jälleen kunnon ihan inan verran progressiivisessa suolaliemessä uiskennelleen voimapopin mallia pikku nassikoille. Sinne kannustamaan, liput on 3 euroa. Nyt takaisin luennolle --->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.