IRC-Galleria

lisää kyselyjä, osa IIIPerjantai 07.04.2006 17:02


Koska tänään Ässät pistää kärppiä trupaan oikein isolla kädellä, on aika tehdä lisää kyselyjä. TÄSTÄ LÄHTEE:

- Nimesi?
Pekka Hermanni Ruissalo

-Ikäsi?
26

- Syntymäkuukautesi?
Toukokuu

- Missä asut ja kenen kanssa?
Kerrostalossa. Anna asuu kans ja kissat Verneri & Julia.

- Kuunteletko nyt jotakin musiikkia, mitä?
En nyt. Äsken kuuntelin jopa Manboyn vanhan levyn matskuva netistä.

- Mitä sinulla on päälläsi?
Paita, housut, kengät. Ja tietysti "vain hymy" kuuluu vastata tähänkin, sillä porilaiset hymyilevät nyt. Jahka SM-liiga päättyy, alkaa arki.

- Poltatko kynttilöitä?
Enpä liiemmin.

- Milloin olet viimeksi heilunut imurin varressa?
Tällä viikolla.

- Oletko koskaan seurustellut?
Kolme kertaa voidaan laskea tämmöisen määritteen alle. Neljäs kerta on ihmisen henkilökohtainen seurustelu itsensä kanssa, jota tapahtuu valitettavan tiiviisti jopa nukkuessa.

- Mikä on suosikkilomasi?
Kaikki lomat! Erityisesti kesäloma.

- Minkä kirjan olet lukenut viimeksi? Piditkö siitä?
Janne Seppäsen Katseen voima. Tenttikirja.

- Mikä väri kuvastaa sinua ja miksi?
Punainen. Tiedättehän, mistä työn orjat nousevat.

- Mitä näet edessäsi (tietokoneen lisäksi)?
Seinä, muovipulloja ja faksi-tulostinyhdistelmä.

- Oletko ollut tänään ulkona? Mitä teit?
Kaikenlaista. Oon matkannut kuntosalille, konttoritarvikeliikkeeseen, makkaramyymälään hakemaan allekirjoituksia pöytäkirjoihin (!), käynyt syömässä sekä ostamassa viikon päästä työnsä aloittaville siivoojille puhelimen ja pre paid -liittymän. Viimeksi kävin ulkona marssiessani autolta Kaanaan asukastuvan ovesta sisään.

- Kuinka usein matkustat bussilla?
En lainkaan. Porin hinnoilla ei ns. perse kestä, ja toisaalta autolla matkustaminen on välttämätöntä jotta pysyy joku rytmi kiireisessä arjessa. Vapaammat matkat voi taittaa pyörälläkin, koska Porissa on helevetin laadukas pyörätieverkosto varsinkin keskustasta Länsi-Poriin.

- Mistä ostat yleensä vaatteesi?
Milloin mistäkin. Kun on alkanut tulla toimeen paremmin, on merkkiliikkeissäkin kiva käydä. Elämässä on kuitenkin ollut ihan riittävän monen vuoden ajan verkkariosaston poikia, joten jos edes joskus yrittää vähän pukeutua, niin ei siinä ole mitään pahaa.

- Onko sinulla lemmikkieläintä? Jos on, minkä niminen? Jos ei, haluaisitko?
Kissat Julia ja Verneri. Mummolassa kultainen noutaja Venla.

- Oletko neulonut koskaan mitään?
3. luokalla peruskoulussa. Ei siitä sen enempää. :)

- Millainen lompakko sinulla on?
Musta, nahkainen. Pikku hiljaa ränsistymään päin.

- Mitä odotat elämältä?
Kuulostanpa porvarilta: akateemista loppututkintoa ja työpaikkaa omalla alalla, joko av-median tai perinteisen printtimedian parissa. Sanoisin, että siellä sektorilla minulla on paljon annettavaa. Muuten toivon jossain vaiheessa vakiintuvani ns. virallisestikin, ostavani omakotitalon rauhalliselta paikalta ja toimivani 2-3 lapsen isänä, joka on rehti eikä koita siirtää omia pelkojaan saman tien omaan jälkikasvuunsa. Jos isä murehtii, ei lasten tartte.

- Minkälaisen auton haluaisit vai haluaisitko ollenkaan?
Vanha Astra alkaa kohta hajota. Jaa-a. Merkillä ei ole väliä eikä ulkonäöllä, tärkeintä on luotettavuus ja pitkäikäisyys.

- Mitä aiot tehdä vuonna 2006?
Pelottaakin että mitä kaikkea TÄYTYY tehdä... ainakin syksyllä muutan Tampereelle opiskelujen merkeissä pysyvämmin, että saadaan joskus siitä hommasta valmista. Toivottavasti saamme myös levyn valmiiksi, teemme keikkoja ja sen sellaista. Henkilökohtaisella tasolla suuri projekti on tänä vuonna opetella uimaan paremmin sekä mahdollisesti kehittyä yhden nimeltämainitsemattoman harrastuksen parissa syksyllä... no, se on salaisuus.

- Mitä ikimuistoista teit vuonna 2005?
Pääsin yliopistoon lukemaan tiedotusoppia. Olin lapsuudenystävän polttareissa kolmena kauniina kesäpäivänä pääkaupunkiseudulla. Kalevan Kisojen tunnelma oli hieno kokea paikan päällä. Myös lapsuudenystävän häät olivat liikuttava kokemus, joihin liittyvää tunnetilaa on vaikea yksinkertaisesti sanoin kuvaillakaan.

- Kuka on rehellisin tuntemasi ihminen?
Itseni lisäksi työnantaja Aki, Panu ja Anna.

- Miltä kyntesi näyttävät?
Kynsiltä.

- Millainen sää ulkona on?
Loskaa ja jotain lumisotkua. Huhtikuussa! Voi saatana.

-Tärkeimmät ihmiset elämässäsi?
Anna, vanhemmat, isoäiti, ystävät ja kaverit.

- Oletko menettänyt ketään läheistäsi?
Isovanhemmista 3 / 4:stä on kuollut sinä aikana, kun olen jotain ymmärtänyt kuolemasta. Kalle-papan poismeno kesällä 2002 toi tipan linssiin hautajaisissa. Siinä on jotain käsittämätöntä, sanoinkuvaamatonta, kun veteraanit saattavat toisen hautaan. Finlandia-hymni kahden vanhan ukon tehdessä kunniaa arkun vieressä oli semmoinen kokemus, että kyyneleet tulivat väkisinkin silmiin. Nuoret miehet tulivat aikoinaan ihmiskunnan ehkä julmimmasta kokemuksesta elävänä pois ja rakensivat oman elämänsä kunniakkaasti siitä huolimatta: kovan luokan suoritus.

-Asia joka saa sinut surulliseksi?
Nykyaika.

- Asia joka saa sinut iloiseksi?
Hyvin pieni siivu nykyajasta. Hyvät ystävät, mielekäs keskustelu ja rauhallinen tunnetila. Sekään ei ole mikään itsestäänselvyys tätä nykyä.

- Mitä harrastat?
Musiikkia, kirjoittamista, kuntosalia, lenkkeilyä, eläimiä, järjestötoimintaa, politiikkaa ja elämää siinä määrin kuin se on mahdollista. Nykyisin myös uintia, tai uinnin parempaa opettelua.

- Biisi joka saa sut surulliseks ja miks?
Johnny Cashin "Hurt". Sopii ihan mihin tahansa menetykseen kahden ihmisen välillä. Toisaalta kokemus on myös kovin puhdistava. John Fruscianten "Going inside" on taas raaka kertomus ihmisen painimisesta oman itsensä kanssa. John tietää mistä puhuu: monivuotinen ahdistus oli huipentua siihen, että kaveri oli tappaa itsensä kovien huumeiden kanssa. Nyt mies on taas elävien kirjoissa, ja se todella kuuluu myös Red Hot Chili Peppersien uusilta levyiltä.

-Mitä pelkäät?
Yksinäisyyttä. Sen lisäksi sitä, että jonain päivänä vain huomaan etten enää jaksa.

-Hirvein muisto?
Lapsuuteen menee. Varmasti kokonaisuutena yli 10 vuotta kestänyt koulukiusaaminen on vaikuttanut allekirjoittaneeseen kaikkein eniten, ja ylipäätään se asia että on huomannut kuuluvansa loppuelämänsä jonkinlaiseen marginaaliin. Enää se ei haittaa, joskus haittasi. Toisaalta jonain päivänä voisin kuvitella elämäni olevan hyvin tavallista. Mutta ehkä tavallisuus on nykymaailmassa suurinta erilaisuutta, varsinkin kun kaikki yrittävät olla väkisin erilaisia ja erottua massasta?

-Ihanin muisto?
Monta ihanaa muistoa. Naisiin liittyviä muistoja on paljonkin. Epilogin viikon demo-voitto keväältä 2004, Jarkon polttarit & häät kesältä 2005 sekä yliopistoon pääseminen viime heinäkuussa ovat varmasti viime vuosien keskeisiä ihania muistoja. Kaikki ovat varmasti vaikuttaneet minuun ihmisenä erittäin paljon, etenkin siihen kuvaan minkälaisena itse itseni näen.

-Onko sulla mesee?
On, mutta en jaksa käyttää sitä. :P

-Kesä vai talvi?
Kesä. Talvi on kestänyt jo ihan liian kauan.

Syksy vai kevät?
Kevät! Syksyn ihminen kokee muutenkin, ainakin meillä Suomessa.

-Lempiohjelmasi?
Urheiluruutu. :D Kestosuosikki jo niiltä ajoilta, kun Juha Jokinen ilmestyi ruutuun Leevi & The Leavingsin säestämänä kolme kertaa viikossa.

Juu, saapi tehdä testin ittekin se kuka haluaapi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.