IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Työviikko on kohta ohitsePerjantai 05.10.2007 17:29


Täällä sitä ollaan taas maaseudulla etsimässä kummelihuumorin ydintä. Osa sitä voisi löytyä paikallisesta rallikulttuurista. Jos Porissa palikkaosasto on liikenteessä, niin täällä se on aivan oma lukunsa. Eilen kävin kuvaamassa tapausta, jossa musta kostaja oli kaartanut läheisessä kolmostien risteyksessä vastakkaisen kaistan puolelle ja siitä nokka edellä kaiteeseen. Ilmeisesti isäntä oli yrittänyt tehdä käsijarrukäännöksellä kurvia sivutielle siinä kuitenkaan onnistumatta. Hyvä ettei henki lähtenyt, sillä kolmostiellä liikkuu puoli neljän aikaan autoja niin perkeleesti. Aika vakavaa poikaa ja tyttöä siinä sitten oltiin, eikä ihmekään. Samainen kostaja oli pelotellut työkaveriani Katria läheisellä huoltoasemalla Katrin lähtiessä töistä - taas käsijarrukäännös ja melkein suoraan kylkeen. Reaktiot eivät olleet sentään perusporilaista keskisormen näyttöä, vaan lähinnä lippistä syvälle päähän ja aika vauhdikkaasti kolmostielle... ralli se on minun rattoni ja ralli se on minun työni!

Tänään menemme töiden jälkeen Ikaalisiin. Siellä on luvassa mättöä aka ruokaa ja hevosratsastusta. Saunaankin pääsisi, saas nähdä että jaksaako. Täältä pitäisi ajella iltamyöhällä Poriinkin, jonne legendaarinen #50 on jo näihin aikoihin hyvinkin päässyt. Kello 18 on fanitilaisuus jäähallilla. Toimintasuunnitelma: ensin Masa vetää koko ässäjengiä pataan, erityisesti puolustajakollegoja, sitten KalPa-peli ja sen jälkeen Winstoniin heittämään oikein kunnon persekännit. Ehkä se siitä lähtisi. Porilainen joukkue on kuitenkin aina pärjännyt asenteella, ja oikein korostetusti, sillä taitoniekkoja tänne ei ainakaan nykyisin saa järjettömiä määriä. Hyvä, kun edes Kivenmäki on tuossa kiukuttelemassa ja veivaamassa.

Epilogin musiikkivideo ei päässyt jatkoon YleX:n skabassa. Se on kieltämättä vähän tympäissyt. Seli seli, mutta monetkin jatkoonpäässeistä eivät varmaankaan videon perusteella ole paikkaansa lunastaneet. Kai niissä on nähty sitten ihan erilaista potentiaalia noin muuten kuin episoodissa. Seitsemän ja puolen vuoden harrastustoiminnan jälkeen bändihommat kiinnostavat tänä päivänä muuten ehkä vähemmän kuin koskaan, ja siihen on olemassa kieltämättä muitakin syitä kuin pelkkä muu tekeminen. Onneksi on muuta tekemistä, voi vaan kuvitella kuinka paljon sellaisia kokopäiväisiä elämäntaiteilijoita tympii vastaava tilanne... saas nähdä miten jatkossa, mutta eipä tämä tässä muodossa tosiaan miltään innostavalta toiminnalta näytä. Eikä tympiminen pelkän tympimisen vuoksi varsinaisesti käy harrastuksesta.

Huomenna lähden käymään Turun kirjamessuilla. Saas nähdä, keitä siellä tulee vastaan. Tuttuja varmaan, toivottavasti kaikki vielä sanovat morjensta, heh. Viikonloppuja!
ettäs tiedätte. Jos joku on joskus sattunut katsomaan Twin Peaksia, niin Viljakkala on justiinsa sitä. Koko kylällä ei liikkunut päivällä ristin sielua, tosin pelottava mummu kulki hiljalleen kelkan kanssa kylänraittia. Ohitin tämän mummelin neljä tai viisi kertaa. Joka kerralla mummeli mulkaisi. Viljakkalaan menen taas ensi viikolla. Mahtaisikohan The Giant olla kirjaston avajaisissa? "It is happening again, it is happening again"... hrrrr. Jos joku haluaa joskus tehdä suomalaista horroria, niin tänne vaan kuvaamaan. Syksyinen sää kruunaa koko ankeuden. Maaseudun autioitumisesta puhutaan paljon, mutta täällä sen näkee oikein konkreettisesti. No, nykyisellä esimiehelläni lienee ainakin rauhallinen asuinseutu, mutta Leena-Maija onkin senikäinen että varmaan arvostaakin rauhaa. Toivotaan.

Maanantaina kävin Tampereella katsastamassa Ganes-leffan. Se on ihan oivallinen ja uskottavakin pläjäys, vaikkakin tietysti monia asioita on dramatisoitu ja karrikoitukin. "Elokuva elokuvana. Kun elokuvaa tehdään, se on elokuvaa", kuten elävä legenda Nykäsen Mattikin totesi. Matin ja Mervin tukikohta, jossain Ylöjärven ja Tampereen rajamaastoissa, ei liene kovin kaukana työmatkani varrelta. Olli Lindholmkin kuulemma asuu siellä jossain lähellä. Jutta Jussilakin, ja Petteri, asuivat, silloin kuin asuivat ja Petteri vielä eli. Semmoista... murteesta ei pääse eroon edes Tampereen esikaupunkialueella: kummelia puhutaan ehkä vielä rajummin rouhien täällä korpimaisemassa. Ensimmäisenä työpäivänä meinasi kahvi mennä väärään kurkkuun kun niin nauratti naisten puheenparsi kahvihuoneessa. Tosin ei se helppoa ole tällaisella dingopertinkään perillisellä... täällä muualla tosin poria tulee puhuttua aika epäuskottavasti: lähinnä puhekieli on omituinen sekoitus kirjakieltä ja omaa murretta. Lieneekö sitten puheviestinnän opinnoilla ollut jotain osuutta asiaan? No, Porissa puhutaan taas poria, se on ihan selvä peli se. :D

Tänään kävin työterveystarkastuksessakin. Olin terve ja se on hyvä se. Syksyn suunnitelma on saada alavartalon lihakset sillai kuntoon, ettei ryhti ole ihan niin köyry kuin mitä se nyt on ollut. Lenkillä pitää muistaa myös käydä, ja salilla. Kieltämättä alavartalon treenaus on joskus tuntunut ylijäämän omaiselta tekemiseltä. Paha paha.

Joo. Lisäksi työpäivänä on ollut aikaa tehdä kaikkea hyvin olennaista, kuten tätä päiväkirjamerkintää... lisäksi ehdin lukaista muutaman päiväkirjamerkinnän satunnaisilta ihmisiltä. Jos joskus tuntuu siltä, ettei paljon asiaa ole, niin eipä sitä mahdottomasti taida monilla muillakaan ihmisillä olla. "Miksi suomalaisten pitäisi puhua enemmän?", on pohdinnan arvoinen ajatus Viivi ja Wagner-sarjakuvasta. Ei vaiskaan: puhukaa vaan. Mutta miettiäkin saa, ja lukea kirjoja, kuten eräs vanha kouluihminen sanoi.

Kiitos vaan, Hiski (ei Salomaa).
Täällä sitä ollaan kotosalla Porissa. On aika taas vaihteeksi päivittää, mitä kuuluu.

Kesä kului täällä Porissa - yllätys - Satakunnan Kansan palkollisena. Uutistoimittajana pääasiassa kahta vuoroa, kesän saldo yhteensä neljää vuoroa. Kivaa oli, jatkotyöllistymiseen ei vaan tällä erää ollut mahdollisuuksia. Työ oli kuitenkin lähtökohta syksyyn, vaikkakin opiskelut ovat vielä hieman kesken. Erinäisten käänteiden jälkeen päädyin Hämeenkyrön Sanomiin, josta otettiin sattumalta yhteyttä elokuun aikana. Ilmoittelin, että mikäs siinä ja lopulta päädyin paikalle kuluneella viikolla. Niinsanotun tryout-päivän aikana tein juttua heijastimista, kävimme syömässä ja jutustelimme, ja päivän päätteeksi ilmoittivat että nyt tehdään soppari. Tehtiin, ensi vuoden helmikuun ensimmäiseen päivään asti. Työpuolella oli ensimmäistä kertaa elämässä muitakin vaihtoehtoja, mutta erilaisen leipomisen jälkeen oli lopulta helppo päätyä Hämeenkyröön. Eihän se kotiseutua ole, mutta toisaalta: jos työntekijältä vaaditaan selvää sapluunaa, sitä voisi olettaa myös muilta ravintoketjun osilta. Tällaista ei tällä kertaa tarjonnut muuta kuin Hämeenkyrö, ja siitä täytyy olla kiitollinen.
No mutta, ensi kesänä taas Satakunnan Kansaan.

Kesä meni siis vauhdikkaasti ilman sen kummempia lomia. Syyskuussa oli hetki aikaa pelata manageripeliä ja rapsuttaa poskea. Aika tylsää oli. Ässien peleissä on tullut käytyä. Lukko-peli oli hyvää meininkiä, HIFK-peli vähemmän. Vieraspeleissä ei ole ollutkaan sitten mitään nähtävää, joten rahat ovat siinä mielessä säästyneet. Nähtäväksi jää, päätyykö Porin Matti jälleen ruotuun tässä lähiviikkoina. Vakavat huhut ovat liikenteessä, ja faktaa on jo se, että Matti Suomessa nähdään vielä syksyn aikana. Suhde (ex-)pesäkarhuun on sittenkin tainnut kukoistaa keväästä 2006 lähtien, joten tässä jälleen yksi syy #50:lle valita Se Oikea Kotikaupunkinsa, eli Pori. :D

Työt alkavat ensi maanantaina 8:30. Vähän jännittää. Hämeenkyrö on kuitenkin entuudestaan varsin vierasta maaperää: en ole nimittäin kertaakaan siellä aiemmin käynyt. Kaksi kertaa olen ajanut kolmostietä Hämeenkyrön ohi, matkalla Ikaalisten kylpylästä Tampereelle. Se varmaan kertoo jotain. Toisaalta on myös kiehtovaa työskennellä jossain muualla kuin Porissa. Tämäkin paikka voi lopulta käydä aika pieneksi, ja oma kuvio pyörii täällä aivan yhtä helposti kuin pienemmälläkin paikkakunnalla. Uskoisin, että ensi vuonna Ruissaloa nähdään täällä päin kovemmassa ammatillisessa iskussa kuin koskaan. Ja viikonloppuisinhan olen maisemissa. Joulun pyhätkin ajoittuvat hyvin, eikä sillä ajanjaksolla pahemmin työpäiviä ole. Kyllä tämä tästä varmasti lutviutuu.

Olen jälleen myös alkanut tehdä kunnollisempia juoksulenkkejä. Tätä aion jatkaa punttiksen ohella Tampereella varsinkin iltoina, jolloin aika voi tuntua pitkältä. Ei se elämä tähän lopu, ja talven yli eletään varmasti pipo päässä.

Palaillaan asialle taas jatkossa! Olkoon päiväkirja jatkossa aktiivisempi, vaikka sitä kukaan ei lukisikaan. :D

P.S.: Epilogin musiikkivideo äänestettävissä ensi viikon alusta lähtien YleX:n kilpailussa. Käykäähän äänestämässä!

Täällä sitä ollaan taasKeskiviikko 13.06.2007 20:22

... mutta ei sentään Satakunnan Työssä. Satakunnan Kansassa kyllä kuun alusta saakka. Täällä on kauhean kivaa ja mielenkiintoista. Ainakin toistaiseksi on ollut. Ja hyvä niin.

Eläminen on muuten kohtuullisen samanlaista kuin aina ennenkin. Yksi vuosi lähempänä valmistumista, kissat ovat edelleen taloudessa, samoin avovaimo. Saas nähdä, koska uskalletaan mennä kihloihin. Viisi vuotta ja hieman ylikin ollaan seurusteltu. Tänäkin kesänä on taas kahdet tuttavapariskuntien häät. Pitäisikö sen sitten luoda paineita? Eihän tässä mistään kilpajuoksusta ole kyse, vaan elämästä. Jos elämän ajattelee kilpajuoksuna, on maalissa niin nopeasti kuin mahdollista. Eikä se käy laatuun. Itse olen asettanut tavoitteeksi olla hengissä vielä silloin, kun Pori täyttää 500 vuotta. Silloin olisi komeaa istua Raatihuoneenpuistossa ja todeta, että tämähän meni hyvin, elämä nimittäin ja todeta myös se, että loppua ei ole vieläkään näkyvissä.

Epilogi julkaisi cd:n. Se tuli kuunneltua jokin aika sitten läpi pienessä kankkusessa. Vaikkakin levyyn voi kauttaaltaan olla tyytyväinen, on päätösraita, Eihän ikinä muututa pahoiksi, ollut kovin läheinen jo sen tekemisestä asti. Touko-kesäkuussa 2003 olin mukana erilaisissa sosiaalisissa tapahtumissa, jossa sain seurata tietynlaisia ihmissuhdekuvioita sivusta. Tästä heräsi ajatus saada aikaan lakoninen, ymmärtävä kappale siitä, mitä ihmiset ovat tänä päivänä ja mikä ihminen on kenties aina ollut. Ei kauhean vaatimaton teema, mutta biisihän syntyi. Sävelpuoli lähti alulle sattumalta: eräänä sunnuntai-iltana olimme Antin ja Tommin kanssa Epilogin treenikämpillä, ja ilmoille tuli biisin intro, joka silloin toi mieliin kultaisen 1980-luvun, Cindy Lauperin Time after Timen ja tietty Policen. :D Oli selvää, että tässä olisi se värssy johon tuo tarina yksinäisyydestä, inhimillisyydestä ja ihmissuhteisiin liittyvistä toiveista sopisi. Muistin kahvilassa aiemmin samalla viikolla kuulemani juopon pariskunnan äänekkään sanailun. "Mut san ny Reiska ettet sää o paha, sää et o paha!". Tästä tuli lopulta biisille nimi, Eihän ikinä muututa pahoiksi. Fraasissa kiteytyvät samalla uuteen ihmiseen ja ihmissuhteeseen liittyvät massiiviset odotukset, pelot ja nykyaikana yhä useammin epätoivo. Tällaisen asetelman löytää helpoiten parisuhteesta, mutta samasta meiningistä on kyse myös missä tahansa muussa ihmissuhteessa. Taustalta keskeisenä löytyy myös yksinäisyyden pelko. Tämä leimaa maailmaa nykypäivänä enemmän kuin mikään.

Sittemmin biisiä on rukattu jonkin verran. Tosin perusrakenne on aika lailla sama. Nyt ralli on uuden äänitteen päätösraitana, sillä paikalla johon vähän tunnelmallisemmat kappaleet perinteisesti parhaiten sopivat. Lopputulos on kokonaisvaltaisesti täysi näkemys siitä tunteesta, jota on pyritty välittämääkin ja josta on pyritty kertomaan. Olen ylpeä, että saimme juuri tuon biisin valmiiksi siinä muodossa kuin se on. Samaa voi toki sanoa kaikista muistakin värssyistä, mutta itselleni juuri tuo kappale on hirmuisen tärkeä, vaikkakaan itsetekemät tekeleet eivät yleensä kuunneltuna paljon tunnu missään. Eiväthän ne ole yksityisomaisuutta, vaan yleiseen käyttöön luotuja.

Yleisestä käytöstä puheen ollen, olin työvuoroni alkaessa liikuttunut huomatessani täältä galleriasta ihkuboksin, johon oli siteerattu Eihän ikinä muututa pahoiksin avainsäettä sen kertosäkeestä. Olen toivonut ja uskonut koko biisin olemassaoloajan, että se voisi olla jollekin tärkeä kappale. Itseasiassa luulen, että varsin monet voisivat löytää siitä jotain lohduttavaakin. Olen iloinen siitä, että laulu on muodostunut jollekin tärkeäksi. Niin sen pitikin.
Jatkossa samaan teemaan palataan ehkä laajemminkin, jahka nyt tekstejä ja biisejä töiltä saadaan poikain kans aikaiseksi.

Mutta, tämmöistä se on. Nyt on aika palata sorvin ääreen. Jos tämä päiväkirjamerkintä poikii keskustelua tai kysymyksiä, niin se on mahtavaa. Palaillaan.

kyselyyTorstai 27.07.2006 16:51


1. Kuvaile itseäsi yhdellä sanalla.
- Tavallinen

2. Kerro kaksi asiaa perheestäsi.
- Olemassa omanlaisenaan

3. Kolme asiaa, mitä olet tehnyt tänään.
- Juonut kahvia, ajanut autolla ja syönyt

4. Neljä lempiväriäsi.
- Punainen, sininen, oranssi, violetti

5. Jokin viisikirjaiminen sana.
- Jermu

6. Biisi, jonka kuuntelit viimeksi.
- Rem - Orange Crush

7. Kaksi asiaa, mitä teet seuraavaksi.
- Juon varmaankin kahvia ja käyn kjüsella

8. Kolme asiaa, jotka ärsyttävät sinua
- Susanna Haaviston tms. soololevyt, viemärin ylimääräinen mylvintä yöllä ja kissojen kipitys huonoilla hetkillä (esim. yöllä)

9. Neljä asiaa, joista olet onnellinen
- Anna, ystävät, perhe ja viime aikoina tuntuvasti parantuneet sukukontaktit. Itsessäkin olisi ollut korjattavaa aiemmin, mutta näillä mennään.

10. Mainitse 5 kaveriasi nimeltä.
- Panu, Jarkko, Teppo, Antti, Aki.

11. Viimeinen sana, jonka sanoit.
- Osaa.

12. Viikon kaksi parasta päivää.
- Perjantai ja sunnuntai.

13. Jotain, mitä sinulla on kolme.
- Tv-kanavaa.

14. Neljäs sana, joka tulee mieleesi.
- Siellä.

15. Mitä näet nyt yli viisi?
- Muistilapputarraa.

16. Yksi vaatekappale päälläsi.
- Sukat.

17. Jotain, mitä on kiva tehdä kaksin.
- Dokata. :D

18. Kolme turhaa asiaa elämässäsi
- Yliajattelu, ajoittainen neuroottisuus ja stressaus.

19. Mitä teet neljän päivän päästä?
- Olen ainakin töissä ja hengissä - toivottavasti. :D

lisää kyselyyyyyyKeskiviikko 07.06.2006 17:21


Saa suorittaa jos kiinnostaa. Toivottavasti ei tullut paljon lyäääntivirheitä.

Tämmöstä tänään...

[ ] Olen blondi.
[x] Tiedän ainakin yhden kaimani.
[] Tiedän, missä on Kälviä.
[ ] Olen kaksikielinen.
[x] Olen riippuvainen netistä.
[ ] Olen riippuvainen huulirasvasta.
[ ] Olen riippuvainen.
[x] Olen ainoa lapsi.
[ ] Minulla on villakoiria sänkyni alla
[x] Asun omassa kämpässä.
[ ] Asun opiskelija-asuntolassa.
[x] Olen ainakin yhden bändin suuri fani.
[ ] Olen lukenut kaikki Harry Potter -kirjat.
[ ] Mielestäni Johnny Depp on ihana.
[ ] Inhoan hernekeittoa.
[ ] Syvästi inhoan hernekeittoa.
[ ] Inhoan pinaattikeittoa.
[ ] Syvästi inhoan pinaattikeittoa.
[ ] Seuraan Kauniita ja rohkeita.
[ ] Olen mielestäsi kaunis.
[ ] Olen pitkävihainen.
[x] Olen lahjoittanut rahaa johonkin keräykseen viimeisen kuukauden aikana.
[ ] Omistan MicMacin tai Miss Sixtyn vaatteita.
[ ] Omistan lökäpöksyt.
[ ] Olen rokkari.
[x] Olen poppari.
[ ] Olen hoppari.
[ ] Olen punkkari.
[ ] Olen hippi.
[ ] Seuraan muotia.
[ ] Meikkaan.
[x] Olen vm. -87 tai vanhempi.
[ ] Minulla on lävistyksiä.
[ ] Minulla on tatuointi.
[ ] Pidän Antti Tuiskusta.
[x] Pidän lapsista.
[x] Tiedän, mikä minusta tulee isona.
[x] Olin viime kesänä kesätöissä
[x] Olen käynyt Hartwall-areenalla.
[ ] Asun pääkaupunkiseudulla.
[ ] Olen ratsastanut hevosella.
[x] Pidän saunomisesta
[x] Olen käynyt tänään suihkussa.
[ ] Mielestäni jätkän pitäisi käydä mieluummin armeija kuin sivari.
[x] Olen tyytyväinen nimeeni.
[ ] Osaan lasketella lumilaudalla.
[x] Minulla on ajokortti.
[x] Vanhempani ovat eronneet.
[ ] Kaikki isovanhempani ovat elossa.
[x] Siellä missä asun, on ainakin yksi R-kioski.
[x] Kaupungissani on vähintään 20 000 asukasta.
[x] Surffailen jonkun bändin fanisivuilla.
[ ] Kuuntelen nyt musiikkia.
[ ] Olen yksin kotona.
[x] Tunnen ainakin yhden homon.
[ ] Olin uutenavuotena selvinpäin.
[x] Olen käynyt discossa viimeisen puolen vuoden aikana. (eiköhän nuo ole yökerhoja nykyään?)
[x] Olen riidellyt viimeisen kuukauden aikana.
[x] Minulla on paljon kavereita.
[x] Olen onnellinen.
[ ] Olen itkenyt viimeisen 24 tunnin aikana.
[x] Tykkään jäätelöstä.
[ ] Olen lukiossa.
[ ] Onnennumeroni on 5.
[x] Olen ollut ihastunut opettajaani.
[ ] Minulla on sininen hiiri.
[ ] Minulla on musta koira.
[ ] En tiedä, onko minulla hiirtä tai koiraa.
[ ] En aina jaksa tehdä läksyjäni.
[ ] Todistuksessa minulla oli käytös 10.
[x] Juon monta litraa päivässä.
[x] Pidän maidosta.
[ ] Olen allerginen eläimille.
[ ] Olen allerginen ruoka-aineille.
[ ] Minun pitäisi olla nyt koulussa.
[x] Tämä on tyhmä.
[ ] Ulkona on pimeää.
[ ] Pelkään pimeää. !!!
[ ] Jompikumpi vanhemmistani on kuollut.
[x] Meillä ei ole akvaariota.
[ ] Meillä on iso talo.
[ ] Asun omakotitalossa.
[x] Asun kerrostalossa.
[ ] Asun rivitalossa.
[x] Juon kahvia.
[x] Pidän kahvista.
[x] Tiedän missä on Ähtäri.
[x] Olen käynyt Ähtärissä.
[x] Ähtäri on kiva paikka.
[ ] Asun Ähtärissä.
[ ] Joku tuttuni asuu Ähtärissä.
[ ] Minulla ei ole hölkäsen pöläystäkään missä on Ähtäri.
[ ] Meillä on kannettava tietokone.
[ ] Ja webkamera!
[ ] En osaa käyttää kahvia. (lieneekö pikemminkin "keittää"?)
[ ] Minulla on ankara kasvatus. (itseäni kohtaan nyt vai?)
[ ] Minulla on duffelitakki.
[ ] Ei ole kauniimpaa kuin myrskyn jälkeinen sää...
[ ] Elokuvien "The End"-tekstit ärsyttävät.
[x] Keittiömme kaapissa on lautasia.
[ ] Minulla on ulkomaalaiset sukujuuret.
[ ] Taulut ovat rumia.
[ ] En ole katsonut ikinä minkään elokuvan lopputekstejä alusta loppuun.
[ ] American Piet ovat hyviä.
[x] Tämä on pisin tekemäni rastikysely.
[x] Tämä on hölmöin tekemäni rastikysely.
[x] Minulla on digitaalikamera.
[x] Juon teetä.
[x] Vihreä tee on parasta.
[ ] Tykkään Sims-peleistä.
[ ] Minulla on Sims2.
[ ] Olen riippuvainen siitä - pelaan joka päivä.
[ ] Ostan jatkuvasti kaikkea rojua.
[ ] En ikinä laittaisi jalkaani toppahousuja.
[ ] Minulla on rotta.
[ ] Olen pitänyt rottaa sylissä.
[x] Rotat ovat inhottavia.
[x] Minulla on kiire.
[ ] Muut ovat nukkumassa.
[ ] Olen aamuvirkku.
[x] Eipäs kun iltavirkku.
[ ] Minusta ei saa kaunista tekemälläkään.
[ ] Minua on sanottu kauniiksi.
[ ] Vatsani on kipeä.
[ ] En aio mennä tänään kouluun.
[ ] Säälikää mua!
[ ] Minulla on veli ja sisko.
[ ] Olen keskimmäinen lapsi.
[ ] Hahaa, mulla on pikkusisko!
[ ] Serkkuja minulla on yli 20.
[x] En tiedä montako pikkuserkkua minulla on.
[ ] Mutta sen voin sanoa että paljon.
[ ] Minulla ei ole ystäviä, ei edes kavereita, olen onneton!
[x] Pidän äidinkielestä.
[x] Olen hyvä äidinkielessä.
[x] Huomasin tässä jo monta kieliopillista virhettä.
[x] Olen puhunut tänään puhelimessa.
[x] Olen kiva.
[x] Olen varmasti.
[x] Äläkä väitä vastaan

Olen:
[ ] Ala-Asteella
[ ] Ylä-Asteella
[ ] Lukiossa
[ ] Amiksessa
[ ] Ammattikorkeassa
[x] Yliopistossa
[x] Töissä
[ ] Jossain muussa

[ ] Blondi
[ ] Brunetti
[ ] Punapää
[ ] Kalju
[x] Jokin muu ("harmuri") (????)

[ ] Alle 150 cm
[ ] 150-160 cm
[ ] 160-170 cm
[ ] 170-180 cm
[x] 180-190 cm
[ ] yli 190cm

[ ] Pitkähiuksinen
[ ] Lyhythiuksinen
[x] Puolipitkähiuksinen
[ ] Kiharahiuksinen
[ ] Suorahiuksinen
[ ] Rastahiuksinen

[ ] Laiha
[x] Normaalipainoinen
[ ] Pullea

Omistan:
[x] Nokian kännykän
[ ] Siemensin kännykän
[ ] Jonkin muun kännykän

[ ] Poikaystävän
[ ] Tyttöystävän
[x] Avopuolison
[ ] Aviopuolison
[ ] Pikkuveljen
[ ] Pikkusiskon
[x] Isoveljen
[ ] Isosiskon
[ ] Äitipuolen
[x] Isäpuolen
[ ] Kaksoissisaren/veljen
[ ] Oman huoneen/vuokrakämpän
[ ] Oman talon
[x] Oman tietokoneen
[x] Oman teeveen
[ ] Oman auton

Pidän:
[ ] O.C:stä
[ ] Shieldistä
[ ] Lostista
[ ] Deadwoodista
[ ] 24:stä
[ ] C.S.I :stä
[ ] Huippumalli Haussa -ohjelmasta
[ ] Salkkareista
[ ] Diilistä
[ ] Selviytyjistä
[ ] Everwoodista
[ ] Mean Girlsistä
[ ] Titanicista
[x] Kaunasta
[ ] Nemoa etsimässä -elokuvasta
[ ] Notting Hillistä
[x] Kissoista
[x] Koirista
[ ] Hevosista
[ ] Liskoista
[ ] Papukaijoista
[x] Kaloista
[ ] Marsuista
[ ] Hamstereista
[ ] Hiiristä
[ ] Rotista
[x] Lähes kaikista eläimistä
[ ] Pojista
[x] Tytöistä
[x] Lapsista
[x] Keväästä
[ ] Talvesta
[ ] Syksystä
[x] Kesästä
[ ] Hiihtämisestä
[ ] Lentopallosta
[ ] Luistelusta
[ ] Jalkapallosta
[ ] Kilpajuoksusta
[ ] Pituushypystä
[x] Laulamisesta
[ ] Tanssimisesta
[x] Lukemisesta
[ ] Pianonsoitosta
[x] Kirjoittamisesta
[ ] Piirtämisestä

Mielestäni:
[ ] Paris Hilton on kauneuden perikuva
[x] Ei, vaan rumuuden
[ ] Green Dayn laulaja on söpö
[ ] Natasha Bedingfield on hyvä
[ ] Britney Spearsilla menee jo vähän yli
[x] Suomessa on ihana asua
[ ] Ranska on kaunis maa ja kieli
[ ] Lontoo on mahtava kaupunki
[x] Englanninkieli on helppoa
[ ] Ruotsi on hyvä maa
[x] Ruotsalaiset on ärsyttäviä
[ ] Musta väri vaatteissa tekee ihmisestä synkän ja surullisen näköisen
[x] Keltainen on ihanan pirteä väri
[x] Punainen on kaunein väri
[ ] Sininen väri antaa rauhallisen olon
[ ] Harmaa on ruma väri
[ ] Oranssi on kaikkein hienoin väri

Olen horoskoopiltani:
[ ] Kauris
[ ] Vesimies
[ ] Kalat
[ ] Oinas
[x] Härkä
[ ] Kaksonen
[ ] Rapu
[ ] Leijona
[ ] Neitsyt
[ ] Vaaka
[ ] Skorpioni
[ ] Jousimies

Luonteeltani olen:
[x] Puhelias
[x] Ujo
[x] Itsenäinen
[x] Seurallinen
[x] Tulinen
[ ] Rauhallinen
[ ] Optimisti
[x] Pessimisti
[x] Realisti
[x] Idealisti

Tällä hetkellä olen:
[x] Ihastunut
[x] Rakastunut
[ ] Sinkku
[x] Varattu

Lisää kyselyjä, osa IIIIIIILauantai 15.04.2006 16:45


Lisää kyselyitä, koska ihmisiä "kiinnostaa" aivan törkeesti. :D

Nimi: Pekka Hermanni Ruissalo
Lävistyksiä: Ei
Tatuointeja: Ei
Pituus: 182,5
Kengännumero: muistaakseni 43 tai 44 riittää
Hiustenväri: maantienharmaa
Sisarukset: isoveli Jouko isän aiemmasta avioliitosta

VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit?: Ostin? Öh, vuokrasin Koti-ikävän.
...Kappale, jonka kuuntelit?: Bloc Party - So here we are
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi?: riippuu mielentilasta
...CD, jonka ostit?: en ole pitkään aikaan ostanut cd:itä. Pokolta lähettivät Ville Leinosen
uutuuden arvosteluun jokunen aika sitten.
...Henkilö, jolle soitit?: Panu
...Henkilö, joka soitti sinulle?: Isoäiti
...TV-show, jonka katsoit?: eilen illalla jotain. Tais olla tuttu Urheiluruutu? :D
...Henkilö, jota ajattelit?: itseäni

VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet: Riippuu ihmisistä ja heidän elämänolosuhteistaan.
Itsemurha: Vaikkakin jokaisen oma päätös, niin helvetin itsekästä siitä huolimatta. En suosittele kenellekään enkä aio omaa elämääni tällä konstilla päättää.
Ihmisten tappaminen: Enpä tätäkään oikein kannata. Tosin, hätävarjeluna voi jossain tilanteessa olla ainoa vaihtoehto.
Teinitupakointi: En ole tupakoinut teininä.
Rattijuopumus: Helvetin vaarallinen asia, jossa voi sekunnin murto-osissa pilata oman ja muiden elämän aivan totaalisesti ja lopullisesti.
Homo- ja lesbosuhteet: Ihmisiä ei tulisi syrjiä oman seksuaalisen suuntautumisensa mukaan. Kun ihminen rakastaa toista ihmistä, niin sitä ei tule lailla kieltää.
Saippuasarjat: Tahatonta komiikkaa, mutta tässä iässä sekään ei riitä syyksi näiden sarjojen katsomiseen. Salatut Elämät on tänä päivänä jo niin kauheata harrastajanäyttelemistä, että ihmetyttää miksi suuri yleisökään jaksaa katsella tätä kesäteatteripossea minuuttiakaan kauempaa. Myös juonenkäänteet alkavat olla jo sitä osastoa, ettei oikein voi uskoa että sarjaa kirjoittavat aikuiset ihmiset.

OLETKO...
...Koskaan itkenyt tytön vuoksi?: Olen.
...Koskaan itkenyt pojan vuoksi?: Sitäkin, tosin tämä taitaa kuulua enemmän tuonne varhaisnuoruuteen kuin aivan tähän ikään.
...Koskaan ollut nyrkkitappelussa?: En muistaakseni.
...Koskaan joutunut pidätetyksi?: En.
...Rauhallinen? Rauhallisuus vaihtelee.

MITÄ...
...Shampoota käytät?: Ohuille & kuiville hiuksille sopivaa.
...Kenkiä käytät?: Sellaisia, jotka kestävät mahdollisimman pitkään.
...Pelkäät?: Kuolemaa.

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut?: Useamman kerran olen tällaista kokenut kyllä.
...Kertaa sydämesi on särkynyt?: Monta.
...Sydäntä olet särkenyt?: Taitaa olla muutama.
...Ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi, joiden käsiin voisit uskoa elämäsi?: Kyllä niitä muutama on. Vaikea kysymys.
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä?: Kymmeniä kertoja. Tällä viikolla määrä on entisestään kasvanut.
...Arpea on kehossasi?: Muistaakseni ei yhtään.
...Asiaa kadut menneisyydessäsi?: Menneisyyttä ei tule katua, koska sille ei voi mitään. Tätä asiaa ei tosin silti itsekään aina tahdo muistaa.

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma? Riippuu katsojasta.
...Hauska? Pakko olla perussynkän luonteenlaadun vuoksi.
...Kiihkeä? Aivan varmasti elämässä yleisesti olen kiihkeä.
...Ystävällinen? Liiankin ystävällinen, minkä on huomannut viimeksi kuluneella viikolla.
...Huvittava? Tarpeen vaatiessa.
...Rakastettava? Olen.
...Huolehtiva? Liika.
...Suloinen? Riippuu katsojasta. Toisille varmasti loppuun asti täysi mulkku, mutta tämän olen tiedostanut jo päiväkerhossa.

SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma: kyllä se tuo keskiketterä on maukasta. Drinkkiosastosta kossurussiani on pitkän linjan ehdoton suosikki, samoin valkovenäläinen.
...Nelikirjaiminen sana: PATA lienee ajankohtainen :D
...Karkki: en juurikaan syö karkkia, mutta tumma suklaa toimii.
...Sarjakuva / piirroselokuva: J. Tilsan sarjakuvat ovat lyömättömiä
...Aamiaismurot: mitä kaapista löytyy
...Purukumi: perinteinen Jenkki, tosin purkkaa en juurikaan syö
...Väri: Punainen \o/ sekä kaikki mahdolliset ns. murretut värit
...Kynsilakan väri: en harrasta :D
...Viikonpäivä: perjantai
...Inhokkipäiväsi: sunnuntai
...Kukka: ruusu on kestosuosikki
...Koru: kaulakoru

Erikoiskyvyt / -lahjat: Varmasti Porin paras mielikuvitus, josta on sekä haittaa että hyötyä. Lisäksi omaan ikäluokkaan suhteutettuna todella liiallinen kiltteys, josta koituu ihmisten kanssa harmiakin jos ei muista olla hereillä
Kesä / talvi? KESÄ! Talvi kesti jo liikaa.
Norja / Ruotsi?: Norja, vaikka onkin kallis. Luonto on kuulemma ihan käsittämätöntä.
Trampoliini vai uima-allas?: Uima-allas. Ties vaikka oppisi tänä vuonna uimaankin aivan kunnolla.

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi?: Minä ja Annahan siinä nukumme.
...Näki sinun itkevän?: enpäs muista. On aika kauan siitä, kun olen viimeksi itkenyt. Anna kait.
...Sai sinut itkemään?: en muista tätäkään
...Oli kanssasi elokuvissa?: porilaisia elokuva-arvostelijoita aika nippu. Tuurin Antti siellä oli ainakin joukossa. :D
...Huusi sinulle?: Anna
...Lähetti sinulle sähköpostia?: eräs järjestötuttava

OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä?: ehdottomasti
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa?: jos aatamin asu on yöpuku, niin kyllä...
...Pitänyt jonkun salaisuuden?: Näinkin varmasti on tapahtunut.
...Itkenyt elokuvan aikana?: Kyllä.
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella?: Jos on tullut jääkiekkoa, niin joskus on näinkin saattanut käydä. :D
...Ollut esiintymislavalla?: kymmeniä kertoja
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?: en koskaan. Peniksen ja ns. yksinkertaisen hormonitoiminnan kanssa on lopulta niin paljon yksinkertaisempaa elää, että tuskin pärjäisin naisena kuukautta pidempään.

Paljonko kello on?: 13:32
Omenat vai banaanit?: Omenat
Sininen vai punainen?: PUNAINEN \o/
Kevät vai syksy?: Kevät, ehdottomasti
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen?: Lähden pyörällä mummolaan lenkittämään koiraa ja nauttimaan yksinolosta. Sitä todella kaipaa tällaisen viikon jälkeen.

Minkä aterian söit viimeksi?: Ruisleipää ja maitorahkaa ja kahvia, eli aamupalan.
Lukio vai yliopisto?: Yliopisto, ehdottomasti \o/
Oletko tylsistynyt?: olisinpa joskus
Minkä äänen kuulit viimeksi?: Musiikkia
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi?: kissan turkkia. Eipä muuten tuoksu juuri miltään. Hengitys kyllä sitten selkeästi pahemmalta.

YSTÄVYYS/RAKKAUS:
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?: En.
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta?: Kyllä, jahka selkeä varmuus tulevaisuuden kuvioista on ensin saatu. Lapsia ei tule hankkia, jos vanhemmilla on vielä jonkin sorttinen menojalka vipattamassa elämän osalta. Kaksi-kolme lasta, koska silloin riskiä paapoa ainut lapsensa pilalle ei ole olemassa nimimerkillä "Ainoa lapsi".
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä?: Luottamus ja tunne siitä, että kuljetaan tiettyä polkua samansuuntaisesti, vaikkakin molemmilla onkin erilaiset tavat elää elämäänsä.

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri?: Ei ole.
Mitä kieliä osaat?: Suomea, ruotsia, englantia, saksaa
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi: sänky
Asia, josta pidät itsessäsi vähiten: hirveä stressaaminen saisi loppua
Ketä rakastat: itseään on pakko rakastaa. Samoin Annaa, kissoja, kavereita ja ystäviä, vanhempia ja elämää yleensä. Muuten ei jaksaisi, jos ei näkisi missään mitään mieltä.
Ketä kaipaat: enemmänkin "mitä" kuin "ketä"

SINÄ
Lempinimet?: Ruissi
Nimesi alkukirjaimet?: PHR
Kuinka vanhalta näytät?: kaiketi ikäiseltäni
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt?: suhteutettuna muiden ikäisteni tekemisiin käyttäydyn ikäistäni vanhemmin. Perkele, kyllä Pekkakin aikuistui! Tästä kehityksestä olen eniten viime vuosissa ylpeä.
Silmälasit / piilolinssit?: ei kumpaakaan
Onko sinulla lemmikkejä?: kissat ja mummolassa koira
Mikä saa sinut noloksi?: henkilökohtaiset mokat
Mikä saa sinut onnelliseksi?: omissa tavoitteissa ja omassa elämässä onnistuminen
Mikä huolestuttaa sinua: monet asiat

OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet?: Näinhän siinä joskus käy. Asia ei ole kuitenkaan pelon asteella, vaan suhtautuminen aiheeseen on ainakin toistaiseksi rauhallinen.
...Halunnut karata?: Minne? Minkä takia?
...Kokeillut huumeita?: Tupakin ja keskiketterän verran, joita molempia on tullut kiskottua niin kiitettävästi että se on riittänyt päänsekoittamiseksi oikein kivasti. Kiitos vaan.
...Harrastanut seksiä vieraan ihmisen kanssa?: Eivätkös kaikki ihmiset ole vieraita? Kyllä kyllä.
...Pinnannut koulusta?: Kyllä juu.

lisää kyselyjä, osa IIIPerjantai 07.04.2006 17:02


Koska tänään Ässät pistää kärppiä trupaan oikein isolla kädellä, on aika tehdä lisää kyselyjä. TÄSTÄ LÄHTEE:

- Nimesi?
Pekka Hermanni Ruissalo

-Ikäsi?
26

- Syntymäkuukautesi?
Toukokuu

- Missä asut ja kenen kanssa?
Kerrostalossa. Anna asuu kans ja kissat Verneri & Julia.

- Kuunteletko nyt jotakin musiikkia, mitä?
En nyt. Äsken kuuntelin jopa Manboyn vanhan levyn matskuva netistä.

- Mitä sinulla on päälläsi?
Paita, housut, kengät. Ja tietysti "vain hymy" kuuluu vastata tähänkin, sillä porilaiset hymyilevät nyt. Jahka SM-liiga päättyy, alkaa arki.

- Poltatko kynttilöitä?
Enpä liiemmin.

- Milloin olet viimeksi heilunut imurin varressa?
Tällä viikolla.

- Oletko koskaan seurustellut?
Kolme kertaa voidaan laskea tämmöisen määritteen alle. Neljäs kerta on ihmisen henkilökohtainen seurustelu itsensä kanssa, jota tapahtuu valitettavan tiiviisti jopa nukkuessa.

- Mikä on suosikkilomasi?
Kaikki lomat! Erityisesti kesäloma.

- Minkä kirjan olet lukenut viimeksi? Piditkö siitä?
Janne Seppäsen Katseen voima. Tenttikirja.

- Mikä väri kuvastaa sinua ja miksi?
Punainen. Tiedättehän, mistä työn orjat nousevat.

- Mitä näet edessäsi (tietokoneen lisäksi)?
Seinä, muovipulloja ja faksi-tulostinyhdistelmä.

- Oletko ollut tänään ulkona? Mitä teit?
Kaikenlaista. Oon matkannut kuntosalille, konttoritarvikeliikkeeseen, makkaramyymälään hakemaan allekirjoituksia pöytäkirjoihin (!), käynyt syömässä sekä ostamassa viikon päästä työnsä aloittaville siivoojille puhelimen ja pre paid -liittymän. Viimeksi kävin ulkona marssiessani autolta Kaanaan asukastuvan ovesta sisään.

- Kuinka usein matkustat bussilla?
En lainkaan. Porin hinnoilla ei ns. perse kestä, ja toisaalta autolla matkustaminen on välttämätöntä jotta pysyy joku rytmi kiireisessä arjessa. Vapaammat matkat voi taittaa pyörälläkin, koska Porissa on helevetin laadukas pyörätieverkosto varsinkin keskustasta Länsi-Poriin.

- Mistä ostat yleensä vaatteesi?
Milloin mistäkin. Kun on alkanut tulla toimeen paremmin, on merkkiliikkeissäkin kiva käydä. Elämässä on kuitenkin ollut ihan riittävän monen vuoden ajan verkkariosaston poikia, joten jos edes joskus yrittää vähän pukeutua, niin ei siinä ole mitään pahaa.

- Onko sinulla lemmikkieläintä? Jos on, minkä niminen? Jos ei, haluaisitko?
Kissat Julia ja Verneri. Mummolassa kultainen noutaja Venla.

- Oletko neulonut koskaan mitään?
3. luokalla peruskoulussa. Ei siitä sen enempää. :)

- Millainen lompakko sinulla on?
Musta, nahkainen. Pikku hiljaa ränsistymään päin.

- Mitä odotat elämältä?
Kuulostanpa porvarilta: akateemista loppututkintoa ja työpaikkaa omalla alalla, joko av-median tai perinteisen printtimedian parissa. Sanoisin, että siellä sektorilla minulla on paljon annettavaa. Muuten toivon jossain vaiheessa vakiintuvani ns. virallisestikin, ostavani omakotitalon rauhalliselta paikalta ja toimivani 2-3 lapsen isänä, joka on rehti eikä koita siirtää omia pelkojaan saman tien omaan jälkikasvuunsa. Jos isä murehtii, ei lasten tartte.

- Minkälaisen auton haluaisit vai haluaisitko ollenkaan?
Vanha Astra alkaa kohta hajota. Jaa-a. Merkillä ei ole väliä eikä ulkonäöllä, tärkeintä on luotettavuus ja pitkäikäisyys.

- Mitä aiot tehdä vuonna 2006?
Pelottaakin että mitä kaikkea TÄYTYY tehdä... ainakin syksyllä muutan Tampereelle opiskelujen merkeissä pysyvämmin, että saadaan joskus siitä hommasta valmista. Toivottavasti saamme myös levyn valmiiksi, teemme keikkoja ja sen sellaista. Henkilökohtaisella tasolla suuri projekti on tänä vuonna opetella uimaan paremmin sekä mahdollisesti kehittyä yhden nimeltämainitsemattoman harrastuksen parissa syksyllä... no, se on salaisuus.

- Mitä ikimuistoista teit vuonna 2005?
Pääsin yliopistoon lukemaan tiedotusoppia. Olin lapsuudenystävän polttareissa kolmena kauniina kesäpäivänä pääkaupunkiseudulla. Kalevan Kisojen tunnelma oli hieno kokea paikan päällä. Myös lapsuudenystävän häät olivat liikuttava kokemus, joihin liittyvää tunnetilaa on vaikea yksinkertaisesti sanoin kuvaillakaan.

- Kuka on rehellisin tuntemasi ihminen?
Itseni lisäksi työnantaja Aki, Panu ja Anna.

- Miltä kyntesi näyttävät?
Kynsiltä.

- Millainen sää ulkona on?
Loskaa ja jotain lumisotkua. Huhtikuussa! Voi saatana.

-Tärkeimmät ihmiset elämässäsi?
Anna, vanhemmat, isoäiti, ystävät ja kaverit.

- Oletko menettänyt ketään läheistäsi?
Isovanhemmista 3 / 4:stä on kuollut sinä aikana, kun olen jotain ymmärtänyt kuolemasta. Kalle-papan poismeno kesällä 2002 toi tipan linssiin hautajaisissa. Siinä on jotain käsittämätöntä, sanoinkuvaamatonta, kun veteraanit saattavat toisen hautaan. Finlandia-hymni kahden vanhan ukon tehdessä kunniaa arkun vieressä oli semmoinen kokemus, että kyyneleet tulivat väkisinkin silmiin. Nuoret miehet tulivat aikoinaan ihmiskunnan ehkä julmimmasta kokemuksesta elävänä pois ja rakensivat oman elämänsä kunniakkaasti siitä huolimatta: kovan luokan suoritus.

-Asia joka saa sinut surulliseksi?
Nykyaika.

- Asia joka saa sinut iloiseksi?
Hyvin pieni siivu nykyajasta. Hyvät ystävät, mielekäs keskustelu ja rauhallinen tunnetila. Sekään ei ole mikään itsestäänselvyys tätä nykyä.

- Mitä harrastat?
Musiikkia, kirjoittamista, kuntosalia, lenkkeilyä, eläimiä, järjestötoimintaa, politiikkaa ja elämää siinä määrin kuin se on mahdollista. Nykyisin myös uintia, tai uinnin parempaa opettelua.

- Biisi joka saa sut surulliseks ja miks?
Johnny Cashin "Hurt". Sopii ihan mihin tahansa menetykseen kahden ihmisen välillä. Toisaalta kokemus on myös kovin puhdistava. John Fruscianten "Going inside" on taas raaka kertomus ihmisen painimisesta oman itsensä kanssa. John tietää mistä puhuu: monivuotinen ahdistus oli huipentua siihen, että kaveri oli tappaa itsensä kovien huumeiden kanssa. Nyt mies on taas elävien kirjoissa, ja se todella kuuluu myös Red Hot Chili Peppersien uusilta levyiltä.

-Mitä pelkäät?
Yksinäisyyttä. Sen lisäksi sitä, että jonain päivänä vain huomaan etten enää jaksa.

-Hirvein muisto?
Lapsuuteen menee. Varmasti kokonaisuutena yli 10 vuotta kestänyt koulukiusaaminen on vaikuttanut allekirjoittaneeseen kaikkein eniten, ja ylipäätään se asia että on huomannut kuuluvansa loppuelämänsä jonkinlaiseen marginaaliin. Enää se ei haittaa, joskus haittasi. Toisaalta jonain päivänä voisin kuvitella elämäni olevan hyvin tavallista. Mutta ehkä tavallisuus on nykymaailmassa suurinta erilaisuutta, varsinkin kun kaikki yrittävät olla väkisin erilaisia ja erottua massasta?

-Ihanin muisto?
Monta ihanaa muistoa. Naisiin liittyviä muistoja on paljonkin. Epilogin viikon demo-voitto keväältä 2004, Jarkon polttarit & häät kesältä 2005 sekä yliopistoon pääseminen viime heinäkuussa ovat varmasti viime vuosien keskeisiä ihania muistoja. Kaikki ovat varmasti vaikuttaneet minuun ihmisenä erittäin paljon, etenkin siihen kuvaan minkälaisena itse itseni näen.

-Onko sulla mesee?
On, mutta en jaksa käyttää sitä. :P

-Kesä vai talvi?
Kesä. Talvi on kestänyt jo ihan liian kauan.

Syksy vai kevät?
Kevät! Syksyn ihminen kokee muutenkin, ainakin meillä Suomessa.

-Lempiohjelmasi?
Urheiluruutu. :D Kestosuosikki jo niiltä ajoilta, kun Juha Jokinen ilmestyi ruutuun Leevi & The Leavingsin säestämänä kolme kertaa viikossa.

Juu, saapi tehdä testin ittekin se kuka haluaapi...

lisää kyselyjäTorstai 06.04.2006 18:46


Tää varmaan kiinnostaa kaikkia ja kaikkea aivan sikana, mutta olkoon:

Päivitys. Enpäs kaikkia kohtia muistanut aikoinaan korjata, mutta tehdäänpä nyt paremmalla onnella.

Olen:
[x]Suudellut miestä
[x ]Suudellut naista
[ ]Ratsastanut kamelilla
[X]Harjannut kissaa
[x]Lyönyt kaveria
[ ]Halannut naapuria
[x]Juonut samppanjaa
[ ]Heittänyt televisiota ikkunasta
[x]Yöpynyt hotellissa
[ ]Käynyt Amerikassa
[x]Puhdistanut wc-pönttöä
[ ]Käynyt Puuhamaassa
[ ]Polskutellut Serenassa
[x]Valehdellut äidilleni
[ ]Kertonut vanhemmilleni olevani homo
[ ]Ollut musiikkivideossa
[ ]Tanssinut napatanssia
[x]Varastanut
[x]Kokeillut isäsi pitkiä kalsareita
[x]Valvonut koko yön
[ ]Rikkonut ikkunaa
[x]Sanonut "rakastan sinua"
[ ]Stripannut
[x]Ollut rippileirillä
[x]Nukkunut villasukat jalassa
[ ]Syönyt kuivattuja banaanilastuja
[x]Mokannut kotitalouden tunnilla
[x]Tehnyt yli 80e kännykkälaskun
[x]Leikannut koiran kynsiä
[ ]Pessyt vauvan pyllyä
[ ]Ollut päivän syömättä mitään
[ ]Ajanut traktorilla
[x]Tilannut taksia
[ ]Yrittänyt iskea itseäsi yli 7 vuotta vanhempaa ihmistä
[x]Ajanut viiksiä
[ ]Syönyt kynsiä
[x]Soittanut pilapuhelua
[ ]Ollut Ankkarockissa
[ ]Käyttänyt mikroshortseja
[x]Rikkonut lupaustasi
[ ]Ollut moottoripyörän kyydissä
[x]Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa
[x]Soittanut seksilinjalle
[x]Haukkunut hoppareita
[x]Soittanut bassoa
[ ]Kuullut kunnasta nimeltä Vesanto
[ ]Uinut vaatteet päällä
[x]Kuunnellut klassista musiikkia
[ ]Ajanut pyörällä laiturilta järveen
[ ]Koskenut sähkölankaan eli paimenpoikaan
[ ]Tippunut ponin selästä
[x]Haukkunut hevareita
[ ]Ollut vaahtobileissä
[x]Lähettänyt viestiä mtv3 chattiin
[x]Soittanut väärään numeroon
[ ]Oksentanut ruusupuskaan
[x]Vilautellut julkisilla paikoilla
[ ]Halannut julkkista
[x]Itkenyt ilman mitään syytä
[x]Ollut alaikäisenä baarissa
[ ]Laskenut pulkalla katolta
[ ]Nostanut lippua salkoon
[x]Ollut järjestämässä discoa
[ ]Saanut turpaan tuntemattomalta
[ ]Matkustanut peräkontissa
[x]Siivonnut lattialta oksennusta
[ ]Kävellyt yli 10cm koroilla
[ ]Käynyt eduskuntatalossa
[ ]Pelannut kännykällä kirkossa
[x]Vastannut seuranhakuilmoitukseen
[x]Nähnyt kaupassa julkkista
[ ]Pelännyt hämähäkkejä
[ ]Kirjoittanut Reginaan
[ ]Ihaillut gootteja
[ ]Hävennyt kilojasi
[x]ollut puolukassa
[x]Rakastunut
[x]Poistanut punkkia
[x]Pitänyt stringejä
[ ]Laulanut kun olet ollut kävelyllä ja kuvitellut ettei kukaan kuule...
[ ]Hypännyt 10 metristä pää edellä
[ ]Liftannut
[x]Kerännyt mansikoita
[ ]Ajanut mopolla päin seinää
[x]Käynyt navetassa
[ ]Kokeillut vanhusten vaippoja
[ ]Esittänyt Güntheria
[ ]Juonut pepsiä ja maitoa sekaisin
[x]Tuntenut mielisairaan
[ ]Hypännyt benjihyppyä
[ ]Ollut yksin lentokoneessa
[x] Eksynyt kaupungille
[ ]Hävittänyt laukun Linnanmäellä
[ ]Koulussa tiputtanut terveyssiteen lattialle
[x]Laulanut mikrofoniin
[ ]Laittanut metalliesinettä mikroon tai muuta mitä sinne ei saisi laittaa
[ ]Astunut lehmän paskaan
[x]Nielaissut purukumia
[x]Ostanut kondomeja
[ ]ollut/vieraillut vankilassa
[ ]Ajatellut itsemurhaa
[ ]Tykännyt The Rasmuksesta
[x]Täyttänyt 14 vuotta
[x]Seurustellut yli 23 vuotiaan kanssa
[x]Ollut alipainoinen
[ ]Käyttänyt narubikineitä
[ ]Laihduttanut
[ ]Keräillyt kaljapullojen korkkeja
[x]Juonut Hyla-maitoa
[x]Ollut krapulassa
[ ]Käyttänyt henkseleitä
[ ]Fanittanut RAW:ta
[ ]Ostanut e-pillereitä
[x]Hengittänyt heliumia
[]Käyttänyt ripsentaivutinta
[ ]Koskettanut käärmettä
[ ]Juonut venäläistä valkoviiniä
[x]Ollut tuhkarokossa
[x]Tehnyt heräteostoksia
[x]saanut kymppiä kokeesta
[x]juonut kännejä
[ ] käyttänyt minihametta
[x] jättänyt kokonaan lukematta kokeisiin
[ ] ajanut mopoa
[x] nukahtanut koulussa tunnilla..

Jos nyt olis sit niinQ oikein ja hei daa.

Tämmöne kyselyTiistai 21.03.2006 22:16

no viitttuu kun varmasti koko irkkaavaa nuorisoa kiinnostaa setän elämä. Sitä tulee täsä:

onko oletkö itee?

Suudellut serkkuasi: No enpä.
Karannut kotoa:
Ajatellut ihastustasi alastomana: Mitenkä muuten? :)
Lintsannut: Panun kanssa lintsattiin yläasteella, kun arkkiPIISKA Wikström kävi puhumassa. Tosin paikalta livahti myös puolet silloista 8F-luokkaa. Oi Länsi-Porin koulu... lukion aikana sitten tuli lintsattua enemmän - yleensä olin Suulotintien leikkipuistossa vetämässä tupakkia kun olisi ollut ruotsia abiturienttivuonna aamukasilta. Tosi järkevää yleensä edes lähteä, mutta olipa tunteellinen olokin vissiin.
Särkenyt jonkun sydämen: Näinkin taitaa olla käynyt joskus.
Halunnut jotakuta jota et voi saada: Monesti.
Tehnyt jotain tyhmää: Niin paljon tyhmyyksiä, ettei tekstikenttään mahdu. :)

THE LAST TIME YOU...

Kävit suihkussa: Alle tunti sitten
Olit ulkona: Koiran kanssa vajaan tunnin lenkki tuossa.

ABOUT YOU...

Romanttisin muisto: Jaaha... niitä on useita
Paras asia elämässäsi: Annahan se on ihan selkeästi. Elämä itsessään tosin lienee parasta asiaa elämässä, vrt. "elämä on ihmisen parasta aikaa". :D
Taustakuvasi : Uusis & Wille - nämä jätkät määrää edelleen!

FAVORITE...

Väri : Musta & Sininen
Bändi: Epilogi ja iso liuta muita. Sisältöön keskittyvät orkesterit ovat etusijalla, ovat he tai ne mitä hyvänsä.
Hiusmalli: Lyhyempi, perustylsä. "Niskatukan kasvamista odotellessa"...
Jäätelö: ei mitään tiettyä
Ruoka: kreikkalainen salaatti

WHO.. .
Saa sinut nauramaan: Hassuttelu
Saa sinut hymyilemään: Hauskat ja kipeät jutut
Saa sinut hyvälle tuulelle: Nykyaikana ei kovin moni asia, valitettavasti.
Olet ihastunut: elämään noin yleisesti

DO YOU EVER WANT TO...

Olla joku muu: En
Olla vastakkaista sukupuolta: Kuukautiset ei houkuttele. Edelleen kyseessä on maailman jotenkin hirveimpiä asioita, vaikka tää tietysti hedelmällisyyteen liittyvää juttua on ja sitä rataa. Ja pienillä maitorauhasilla on jotenkin kivempi lenkkeillä, kun ei tartte köyttää tissejä selkään ennen juoksuun pinkaisua. Joo, paheksukaa vaan rauhassa...

HAVE YOU EVER

Rakastunut ystävääsi joka on vastakkaista sukupuolta: Seksuaalisessa mielessä en, mutta miksei miestäkin voi rakastaa ihmisenä?
Säätänyt kaverin kanssa: Ehdottomasti, monesti ja monien kanssa. (Tosin nyt on silti kysyttävä, tarkoitetaanko tässä jotain hesalaista slangia tästä sanasta???)
Ollut torjuttu: Monesti.
Ollut rakastunut: Siitä oon ylpeä etten ole väittänyt tällaista vasten parempaa tietoa.
Jättänyt ketään: Kyllä (se on yllättävää).
Suudellut jotakuta: Annaa ja kissoja tulee pussailtua päivittäin.
Tehnyt jotain mitä kadut: Hmmm... miksi pitäisi katua? Yleensä kyllä ryyppäämisestä tulee kauhea morkkis - ehkä sitä ei ole enää niin nuori kuin pitäisi? Keski-ikä ei tule yksin...

WHO WAS THE LAST PERSON...

Jota halasit: Anna
Jonka kanssa puhuit: Anna
Jota suutelit: Anna
Jolle huusit: en muista koska olisin viimeksi varsinaisesti huutanut kenellekään
Jota ajattelit: elämää, stressiä. Lomaa... vaikka ne eivät olekaan ihmisiä.
Joka laittoi sinulle viestiä: Nummeliini...
Joka särki sydämesi: jotain pitkäaikaisia ystävyyshässäköitä. Ääh, turhan rankka sanamuoto.
No, kyllähän sitä nykymaailmassa ihminen pettyy ihmiseen - valitettavasti.

MORE ABOUT YOU...

Hiusten väri: maantienharmaa
Tatuointeja: Ei
Lävistyksiä: Ei
Sinkku/varattu: Annan kanssa ollaan seurusteltu jo maaliskuusta 2002. Pitäis kai mennä joskus naimisiinkin, mutta vielä ei jaksa? Noh, katsotaan mitä tapahtuu... heh.

10 ensimmäistä:

Ensimmäinen paras ystävä: kait se toi Panu oli
Ensimmäinen nettinimi: Ihminen ja sitten sellainen oikein vanha kuin Rude-90 :D Siihen aikaan en kyllä juuri netistä tiennyt...
Ensimmäinen suudelma: Huhtikuu 1998, Seinäjoen rautatieasema. Terveisiä vaan Katrille.
Ensimmäinen lemmikki: Hupi, labradorinnoutaja (1991 - 2002)
Ensimmäinen lävistys: ei
Ensimmäinen ihastus: Taisi olla Mirva-niminen tyttö päiväkerhosta. Elettiin kevättä 1985 Porin Liinaharjantiellä. Mirva muutti Espooseen samana vuonna, se oli surullista. Sittemmin en ole löytänyt koko tyypistä mitään infoa. Se on semmoista. :)
Ensimmäinen lempimusiikki: Enpäs muista. Tenho Saurenia kuuntelin kun olin pieni poika, mutta se on jo enemmän käsitetaidetta kuin mitään muuta. Vinyyliltä mummo pisti vanhaa synkkää suomalaista, mm. Rautavaaran Tapsaa, jonka Korttipakka oli vitun kovaa materiaalia aikoinansa sekä Junkkarisen Erkkiä, jonka Ruusuja Hopeamaljassa on myös kova teos sekin. Dingokin tuli tutuksi jossain kohtaa, koska serkkutyttö fanitti sitä hullun lailla etenkin klassisena kesänä 1985 (Kerjäläisten Valtakunta julkaistiin tuona vuonna).
Ensimmäinen auto: Isän vanha Lada. Se oli enemmän kuin auto - hattu pois päästä kun puhutaan ison mittakaavan käsitetaiteesta!
Ensimmäinen rakkaus: Mahdoton vastata, kun ei kysytä että mihin. Jos puhutaan ihmisistä, niin todennäköisesti omat vanhemmat. Tyttösistä varmasti kaikki tyttöystäväni ovat vastanneet senhetkiseen käsitykseeni rakkaudesta. Terveisiä vaan o/, heh heh.
Ensimmäinen pehmoeläin: Lasse-jänis. Äiti toi sen Helsingin MM-kisoista 1983. Lasse oli noiden kisojen kisamaskotti. Kun Lasse oli tukenani tyräleikkauksessa syksyllä 1987, tuli siitä valvottuina öinä niin tiukka tuki että nukun edelleen (!) tämän otuksen kanssa. Olen ollut jopa kyseisen otuksen kanssa Satakunnan Kansassakin, kiitos vaan Partasen Inkalle jutusta...

9 viimeisintä:

Viimeisin tupakka: Jaaha... mahtoikohan viikonvaihteessa olla jotain viinamäen touhuja? Siihen liittyi varmasti aktiivista ja passiivista tupakointia. Muut saa selittää-osaston hommia...
Viimeisin alkoholijuoma: ks. edellinen
Viimeisin autoajelu: Tulin 30 min sitten mummolasta.
Viimeisin suudelma: Annaa taisin pussata juu
Viimeisin nähty elokuva: Johnny English
Viimeisin puhelinsoitto: Nummeliinille...
Viimeisin soitettu cd: Enpä muista kun kuuntelen jotain mp-kolmosia vaan koko ajan...
Viimeisin vaahtokylpy: Kotona joskus kun oli kylpyvaahtoa.

8 oletko koskaan -juttua:

Oletko koskaan deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi? Kun on hetero eikä omaa naispuolisia ystäviä, niin vähän vaikeaa. :D
Oletko koskaan ollut pidätettynä? En. Maaliskuussa 1999 Jyväskylässä istuin hetken aikaa mustassamaijassa jäätyäni kiinni "veden heittämisestä julkisella paikalla".
Oletko koskaan uinut alastomana? Viime kesänä Jarkon polttareissa miehen yllyttämänä. Kiitos Jarkko, se oli mukavaa vaikka en uida varsinaisesti osaakaan.
Oletko koskaan ollut TV:ssä? Joskus Karhukanavan aikoihin olin montakin kertaa. Joskus luin runoja, joskus kävelin tupakki suussa Musan metsässä (tämäkin liittyi runoihin) ja joskus pidettiin jotain propistilaisuutta Porin Eetunaukiolla.
Oletko koskaan suudellut jotakuta ja katunut sitä? Kyllä.
Oletko koskaan nähnyt eroottista unta jostain tuntemastasi tyypistä? Ööö... enpäs muista. Eroottisissa unissa on yleensä ollut jotain TODELLA eksoottisia tyyppejä, joita on ollut vaikea keneksikään tunnistaa.
Oletko koskaan lemmiskellyt pyörremyrskyn keskellä? Jaa Porissa vai? Puhutaanko kirjaimellisesta vai metaforisesta pyörremyrskystä? Jos paskainen kämppä riittää pyörremyrskyksi, niin siinä tapauksessa monesti.
Oletko koskaan kirjoittanut päiväkirjaa? Harvemmin. Tänne kirjoittaisin, jos jotain kiinnostaisi. Itseterapiaan on muut keinot olemassa.

7. uraa, joita olet harkinnut:

(2.-7. ei missään järjestyksessä)
1. TOIMITTAJA
(tämä on nyt ehdottomasti se juttu elämässä)
2. kirjailija / runoilija
3. muusikko
4. matemaatikko
5. filosofi
6. hiihtäjä...
7. yleisurheilija...

6 asiaa, jotka olet tehnyt tänään:

1. Juonut kahvia
2. Ollut töissä
3. Käynyt lenkillä
4. Puhunut puhelimessa
5. Soittanut kitaraa
6. Vastannut sähköpostiin

5 ihmistä, joille voit kertoa kaiken (ei järjestyksessä):

Kaiken? Aivan kaiken? Tuskinpa sellaista ihmistä on KENELLÄKÄÄN olemassa, jos mietitte. Vai puhutteko isällenne seksielämästänne, vaikka suhteenne olisi miten hyvä vain? Entä kertomuksia siitä, miltä tuntui tänään istua paskalla? Hyvä kun itsekään käsittää itsestään aivan "kaikkea"...

4 parasta leffaa

1. Kellopeli Appelsiini
2. Veljeni Leijonamieli
3. Koirankynnen leikkaaja
4. Terminator 2

3 valintaa

1. Kuuma vai kylmä: kuuma! Vituttaa tämä talvi ihan oikeasti.
2. Suklaa vai vanilja: Suklaa
3. musta vai valkoinen: Musta
4. suora vai kihara: Suora

1 asia jota kadut eniten: Hirveää stressaamista. Jos sen saisi pois, niin elämähän olisi oikeastaan aika mukavaa. Tosin en tiedä, onko siinä mitään katumista - pikemmin kaipuu antistressaavaan elämään on se, mistä tässä voitaisiin ehkä puhua. Ehkä mahdollisesti voisi uskoa melkein todeksi...

Seuraava: saa ilmoittautua!
« Uudemmat -