IRC-Galleria

Uutta vuotta 2006Perjantai 13.01.2006 16:48


Täällä sitä ollaan taas Tampereella, uusi vuosikin on alkanut jo parisen viikkoa sitten. On hienoa katsoa taaksepäin vuotta 2005: siinä muuten elämäni yksi parhaista vuosista. Aika paljon kaikkia hyviä tähtihetkiä ja erittäin elämyksellisiä tapahtumia lähipiirin kanssa. Kovaa meininkiä ilmeni erityisesti kesäkuussa: eka viikonloppu Tampereella pääsykokeiden yhteydessä, toinen Espoo-Kerava-Tuusula-Helsinki-Espoo -akselilla Spedemiähen polttareissa, kolmas Tampere-Toijala-Tampere -akselilla Spedemiähen häissä ja neljäs Viikinäisissä juhannuksen vietossa. Pääsykokeet hyväksytysti läpi. Palkkatöitä. Edelleenkin hyvin kasassa oleva parisuhde, vaikka jatkuukin jo neljättä vuotta. Parin kuukauden päästä neljä vuotta on jo täynnä. Kyllä se aika vaan menee joutuisasti, sano. Komiaa oli kuitata vanha vuosi ja siirtyä uuteen Viialassa, tuolla taajamassa Tampereen takana. Alkoholia oli monenlaista ja lopulta kuntokin uuden vuoden edellyttämänä ns. vivahteikas.

Tämä vuosikin on isännällä alkanut värikkäästi: katsokaa vaikka oletuskuvaa. :D Epilogi oli tosiaan Serpicon kanssa viime lauantaina Club 19:n lavalla. Suosio oli jopa huikea, 110 katsojaa ja siihen todennäköisesti vielä ns. artistikorttilaiset päälle. Tosin rehellisyyden nimissä on sanottava, että iso osa oli tullut ilmaislipulla. Väliäkö sillä: alternatiivipoprock taisi mennä hyvin jakeluun ja paikalla havaittiin myös pahamaineisia MEEEEDIAN edustajia... perästä kuuluu, sanoi tortuntekijä, ehhehe. No, lättyä kannattaa ainakin odottaa, sillä semmoinen on syntymäisillään meidän suunnastamme jo ennemmin kuin arvaattekaan. Kun kevät tulee, älä juokse levykaupan ohi...

Mutta, nyt on aika painua kuntosalille huhkimaan. Sitten syömään ja idlaamaan yleisellä tasolla ja ihmettelemään ja jossain kohtaa Porin junaan. Pori kyllä rulettaa, vai mitä? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.