IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hei.Torstai 19.01.2006 20:53

Minä olen Jenny.

Tänään oli kaksi palohälytystä koulussa. Takki ja laukku kouraan ja pihalle palelemaan ja sitten enemmän tai vähemmän seksikkään palomiehet paikalle. Pii Paa.

Sitten taas pakollinen "itsensä nolaus"-sessio, vaikka no ei se erityisen noloa ollut, harmitti vain kun eivät peruskoululaiset tuntuneet viihtyvän. Tai sitten viihtyivät mutta eihän sitä vielä yläasteella uskaltanut vapaasti nauraa. Piti olla niin kovaa jätkää: hmpf mitä tyhmää höhö ei oo hauskaa ja plöö. Plöö itelles kerta! Ja tässähän oli kyse yhdeksäsluokkalaisille järjestetystä Kuusiluodon eli tulevan Oulun Suomalaisen Yhteislukion esittelytilaisuudesta, jossa muutaman vuosikurssilaiseni kera esitimme improvisaatioteatteria. Höhö.

Nii ja vuosikirjakurssi on vähän mua edellä. Tai siis niin joo... Että muut jo alottaa tai pohjustaa tai tekee (tai ovat jo tehneet) ekaa juttua mutta mege tänään vasta löin lukkoon ensimmäisen juttuni aiheen. Ja penkkareihin mennessä pitäs olla kaksi valmiina. Tähtään sitte siihen vaikka sosiaalinen elämäni tulisikin kuolemaan heti täysi-ikäisyyteni kynnyksellä.

Ulla-Maijalla on huomenna synttärit, jeijipii ja on pirskeet, mutta teitäpä ei oo kutsuttu! Hähä! Ellei henk. koht. toisin ilmoiteta. Ja mikäli sikäli niin se olisi jo tehty. Ehkä.

Over the hills and far away - Nightwish. Tätä ei pitkään aikaan kuullutkaan ole. Ei sillä että olisi pitänyt.

Kai sitä pitäisi tappaa sosiaalista elämäänsä lisää ja alkaa pakertamaan kouluhommia. En kyllä ymmärrä mitä sosiaalista tässäkään on, mutta olkoon tai sitten ei.

Ajattelin karata päiväksi jonnekin! Ja tarvitsen kuvaajan jotta kyseinen voitaisiin ikuistaa. Älkää kysykö. (Kyllä juu, juoksen pakoon maailman pahuutta ja Sauli Niinistöä.) Ajattelin muuttaa Ruotsiin jos Niinistöstä tulee presidentti, mutta eilisen vaalikeskustelun perusteella tilanne tulee olemaan lähes yhtä paha jos Tarjasta presidentti tulee. Eli sama jäädä Suomeen ja muuttaa Ruotsiin vaikka sitten... Tuohikuussa?

Olen erityisen finninaamainen.

Oli kiva tavata!
Heippa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.