IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

yhteiskunnan edelläkävijä.Lauantai 21.01.2006 20:42

krapulaisen päiväkirjasta: "on niin huono olo"

eikä etes ole! Hähää!

Ummalle vielä joo tosiaan kertaalleen onnea jee ja serkkupoika abay täyttää maanantaina seittemän. ihkuu! juu... ja väsäsin sille kortinkin. jep jep jeppis jee.

mansikoita syön

viikko aikaa:
-tehdä kaksi artikkelia vuosikirjaan
-toimittaa kuvansa vuosikirjan toimitukseen sekä luonnehdintalappu
-kunnostautua newbie-media-assistentin hommissa, ajaa valot koulun näytelmään. O.o
-kirjoittaa saksan tiivistelmä, en muista mistä aiheesta
-tehdä kurssivalinnat ensi vuotta varten
-repiä rastat veke ettei tuu ihan oikeita rastoja
-kirja-analyysi kirjoittaa
-mitä vittua ko ei teitä kiinnosta... ohasitä hommaa kumminki.

Joo ja kertoa voisin tarinan kissasta jonka häntä olikin käsinukke. Niin... Voisin kertoa. En kerro.

Kävin kaupassa ja ostin hedelmää, jauhoja ja spriteä. Ette ikinä arvaa mitä varten!

Mutta kerronpa teille tarinan... vaikka... nenästä! (Tämän päivän futurama käsitteli neniä hyvin läheisesti niin ei tullu muuta mieleen. Niin ja oli muuten harvinaisen "ah! parannamme maailmaa ja olemme kovin piilo-filosofisia"-jakso.)
Olipa kerran nenä. Se oli kovin paikalleen jämähtänyt nenä. Sen maailmankuva rajoittui paskaan ja kukkasiin sekä vähän moneen muuhunkin niiden väliltä. Paskaksihan ne kukatkin ennen pitkää menevät, tietyissä tilanteissa. Oletan. Riippuu siitä minkä katsotaan olevan paskaa ja minkä muuten vain jätöstä.

Nenä ei tuntenut etenevänsä mihinkään. Se olisi järjestänyt mielenosoituksen, jos sillä olisi ollut kädet, joilla väsätä plakaatti: "Nenät ovat aliarvostettuja!" tai "Nenille äänioikeus!". (Nenien äänioikeuksiin minulla on sanottavana vain kolme sanaa: Aivastus ja Niisto.)

Nenä mietti miettimistään. Vaikka nenä ei itsessään etene mihinkään, sitä kantava voima, eli olento, työntää sen aina ensimmäisenä minne onkaan ikinä menossa, ellei peruuta hän.

Nenät ovat yhteiskunnan edelläkävijöitä. Ja nännit sekä pömppömahat sekä seisovaiset.

Ihmiset valittavat usein nenästään, aina siinä on jotain vikaa. Ihmiset ovat vain kateellisia nenilleen, sillä ne ovat aina heitä noin 1-5cm edellä, ja sehän nyt ei sovi.

Nenä... Nenä kuitenkin koki olevansa hyödytön. Miltä tuntuisi oksentaa räkää nuhan aikaan, jos nenää ei olisi?! Nenä, maailman kuulu tuulenhalkoja! Klyyvari! Mustapäiden luvattu maa! Eliittien eliittiä tai maanviljelijöiden kateuden kohde (nyt puhumme perunain viljelijöistä). Miksi nenä sitten näyttää isolta? Kai se on lähempänä kuin muut osat naamasta niin tottakai se näkyy suhteessa isompana kuin muut. Jollei se ole pikkiriikkinen.

Nenä on hämmentynyt. Kun nenä on hämmentynyt, se kutisee. Tai sitten on allergia.

Kuten sanoin... Nenä on hämmentynyt.Ylpeät ihmiset pitävät arvossa leukaansa ja väheksyvät nenäänsä ajamalla sen taka-alalle puskemalla leukansa eteen. Nöyrät ihmiset taas syrjäyttävät nenänsä otsan avulla. Sallikaamme siis nenillemme sen luonnollinen asema osoittaa eteen päin. Ylpeille ja liian nöyrille ihmisille tulee niskakipujakin...

Nenä on omalla tavallaan hyvin naiivi. Se kummastelee asioita ja katselee niitä hyvin lapsen omaisesta asemasta. Se on tyytyväinen omalla tavallaan ja sen pitäisi saada kokea kaikki omasta korkesta asemastaan. Nenä on perikuva vanhurskaudesta. Se haluaa tietää, muttei ole koskaan tehnyt mitään väärää. Miettikää maailmaa nenän näkökulmasta. Se on hieman kuin Le Petit Prince. Oman planeettansa (päänsä) valtias. Yhtä yksinkertainen ja lapsen tavalla niin oikeudenmukainen ja suorasukainen. Ehkä miellyttämishaluinen mutta surussaan suuri.

Nenän verenkierto on huono. Se haluaisi harrastaa liikuntaa. Liikunta ratkaisee kaikki ongelmat.

NYT KAIKKI KANSSAELÄJÄT! IHMISET! TEHDÄÄN PALVELUS MAAN MAINIOLLE YHTEISKUNNAN VANHIMMALLE EDELLÄKÄVIJÄLLE JA NYRPISTELLÄÄN SITÄ!

Ehkä meissä kaikissa asuu pieni nenä. Se on vain löydettävä ja sitä täytyy niistää hellästi ja peitellä kovilla pakkasilla kaulaliinan suojiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.