IRC-Galleria

vitun vitun saatana!

saatanan skapparit ei osaa jonottaa normaalisti ne on et "minä minä minä nyt heti kaikki" IHAN KU MULLA EI OLIS JO VALMIIKS JOTAIN TEKEMISTÄ!

mul on tuhat asiaa muistettavana, kaikkia vitun papereita hoidettavana ja pitää pitää huolta laitoksesta ja varmistella että pojat on lähteny ajoihin oikeeseen paikkaan oikeeseen aikaan ja ohjeistaa apupäivystäjiä
JA SIT JOKU SAATANAN KIEROSILMÄNEN YLILUUTNANTTI VITTUILEE PUHELIMESSA ET "no ei voi olla noi vitun vaikeeta kattoa" HEI PUUPÄÄ tuu ite tänne koppiin istumaan viikoks ja ni mä soitan sit ja käsken kattoa jotain jota ei edes pysty katsomaan. "kyllä varmasti pystyt kattomaan et kuin monta uazia ja ategoa lähtee sunnuntaina, ja ketä on tilannu" "no ikävä kyllä tällä koneella voi hakea ainoastaan ajoneuvotyypin mukaan.." "no koitas nyt tehdä siellä jotai" HEI VITTU MULLA EI OLE TILAAJIEN KATSOMISEEN KÄYTTÖOIKEUKSIA, AINOASTAAN KULJETTAJAAN JA KÄYTTÄJÄÄN vittu. ja tosiaan oon käyttäny tota ohjelmaa jo hieman et tien kyl.

ja sitten nämä nuoremmat kuljettajat... kun kädestä pitäen pitää kaikki tehdä. niistäki hirvee huoli.
tänää oli yks ollu menemättä ajoon. syynä että ei tiennyt siitä. koska ei ollut katsonut ajolistoja.
nojoo.. emmä oo tällä viikolla kun joka ilta puol viidenaikoihin ilmottanu että uus ajolista on nyt nähtävillä yksikön ilmoitustaululla, päivystäjän pöydällä, keskuksen ilmoitustaululla ja vitun fläppitaululla. ja olen myös joka kerta muistuttanut että se pitää tarkistaa joka päivä. ja että ens viikolla siitä ei enää ilmoiteta vaan se pitää tarkistaa ihan itsenäisesti. siitä on myös kolme kertaa sanottu iltavahvarissaki. mitä vittua!?

no mutta, vaiks kaikki meneeki nyt vähän poskelleen ni ajosuunnittelija sano tänään et oon hoitanu hommani hyvin. että ei kaikkea voi muistaa kun samana päivänä loppuu sotaharjotus ja alkaa toinen heti perään, et ihan hyvin on menny ja kuskeista 99,5% on ollu siellä missä pitää silloin kun pitää. hyvä minä : )

sitä paitti, ens viikolla tuuraan toista päivystäjää torstai illan kun loppuu sotaharjotus. se nukkuu yksikössä sen aikaa. tää laitos siis ihan selvästi tarvitsee mua. ihan tosi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.