IRC-Galleria

tj 335Lauantai 07.02.2009 16:59

mahtavaa ginesta vaan joo..

[Ei aihetta]Perjantai 12.12.2008 13:07

hei, onko elokuva trilogia hyvä jos sen ensimmäinen osa on ihan jees, toinen perseestä ja kolmas hauska parodia ensimmäisestä? niin, nelonen esittää mission imbossible trilogian nyt viikonloppuna, että mukavia katseluhetkiä sitten vaan!

ja hei, onko elokuva trilogia hyvä jos sen ensimmäinen osa on aika hyvä, toinen osa myydään puoli vuotta myöhemmin suoraan dvd:lle koska se on uskomattoman paska ja aivan vitun törkeää kuraa. viitisen vuotta myöhemmin yritetään kolmannella osalla tavoitella ykkösen tasoa siinä kuitenkaan onnistumatta. niin, anttilasta saa nyt halvalla muumio trilogian..

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 09:52

<hiaou> päivitin mircin, hiuka muuttunu
<Renttutar> no kannattiko päivttää :D
<hiaou> emt, ei ainaka viel oo tullu ku nekatiivista
<Renttutar> ku mun mielestä on ihan turhaa alkaa mircii päivittelee, ku vanha hyvä on ihan toimiva kuitenki
<hiaou> no joo
<Renttutar> ja kaiken lisäks tottunu tähän vanhaan
<hiaou> vittuku notifyt näkyy nyt tos kanavien kans
<hiaou> ja sit tää näyttää joltain msn messengeriltä
<hiaou> taitaa tulla pian downgradea ellei asetuksista saa juttuja muutettua
<Renttutar> mikä versio sulla sit nyt on?
<hiaou> 6.35
<Renttutar> hmmh.. mikäköhän tää muuten on..
<Renttutar> oli muuten mullaki niin uus, ku 6.34 mut täs ei oo mitään valittamista
<hiaou> öh..
<hiaou> mul oli joku 4.8x ennen tätä
<Renttutar> nii :D
<Renttutar> no mut kuitenki
<hiaou> nii ja sit selität et mitä turhia päivittelee ku on tottunu vanhaan
<Renttutar> joo no.. mä oon kerenny jo tottuu tähän..

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.11.2008 21:31

kuuntelin judas priestiä.
nyt syön jotain ja katson salkkarit ja unelmoin omista nahkahousuista :)

tajusin myös että pian hiusten pituus on bout kaks millii :S

ja että mun yks korvakoruinen on hukassa ja se pitää löytää

JA että red alert ykkösen ai vastusten tekoäly ja omien joukkojen tekoäly ottaa mua pattiin, tyyliin "no älä siinä seiso YRITÄ EDES PUOLUSTAUTUA!"

etsein tänään kelluvaa keltaista laatikko vedestä turhaan melkein viisitoista minuuttia

normia taasPerjantai 21.11.2008 19:58

pahoittelut taas naapureille, juon täs vähä kaljaa

[Ei aihetta]Maanantai 17.11.2008 23:33

pitipä kirjoittaa siitä kuinka paska lehti seiska on, koko lehti on täynnä kirjoitus- ja taittovirheitä. asiavirheitä ja muita aivan amatöörimaisia virheitä. "toimittajien" taidottomuus edes tarkistaa omien kirjoituksiensa paikkansapitävyyttä on aivan vitun naurettavaa! voisin luetella esimerkkejä jos nyt saisin viime viikon seiskan, mutta en saa

[Ei aihetta]Perjantai 14.11.2008 12:33

jos minulta kysytään lempinäyttelijääni, niin vastaus on tietysti tom hanks.
tom hanks kun näyttelee seuraavissa elokuvissa:
Forrest Gump, The Green Mile, Cast Away, Road To Perdition, Catch Me If You Can, The Ladykillers, The Terminal..

the ladykillers on muuten aivan mahtava.. ja forrest gump on myös!

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 11:15

luin eilen iltalehteä ja sieltä luin hienon kolumnin. joku kolumnisti kolumnoi että häntä harmittaa joku brändi juttu ja että suomen kieltä ei enää edes käytetä, puhuttiin marimekosta ja nokiasta ja kuinka ne ovat nousseet maailmanlaajuisiksi nimiksi, ja ihan suomen kielellä. jutussa vertailtiin suomea saksaan (siemensin nousu ja tuho) ja neuvostoliittoon ( ). sitten jutussa sanottiin että "suomi on maailman johtaja tegnologiassa" "teknologian ihmemaa" ja sitten olin että >:|
täällä tuhansien sulojen maassa on ihan oikeasti valloillaan sellainen käsitys että suomi ihan oikeasti on hirveästi teknisesti edistyneempi kuin muu maailma, laajakaistankin saa lappiin!

minäkin sitten hieman vertailen, vaikka japaniin..:


suomessa kiinteän laajakaistan saa 2 megan vauhdilla noin 30 eurolla, 8 megaa maksa 40e. ihan sika hieno mokkula maksaa vain kympin kuussa ja siirtää huimat 0,3 mekaa (3G alueella)
japanissa sai vuonna 2003 100Mbps liittymän 40 eurolla..

mutta ei hätää, suomen hallitus on linjannut että 2015 loppuun mennessä lähes kaikkialla olisi nopea laajakaista, tämä tarkoittaa vähintään sataa mekaa! hui!
Japanin tavoitteena on 10 gigabitin laajakaistaliittymät vuoteen 2010 mennessä. 10 kikaa on siis kymmenen tuhatta mekaa

-

ylpeytemme nokia valmistaa mitä hienoimpia ja luotettavimpia puhelimia, niissä on digikamera, mp3 soitin, ne voivat toistaa videota laajakuvaruudultaan ja pystyvät käyttämään suurnopeksisia 3G verkkoja esim sähköpostin lukemiseen tai internetissä surffailuun.
japanilainen sony(ericcson) valmistaa puhelimia myös tänne kehitysmaahan, mutta japanilaiset itse käyttävät esim NTT docomon luureja, live videota, tv, radio, internet videot (esim youtube), gps, wlan, ja toki kamerat ja mp3 soittimet. nämä oli siis perusominaisuuksia.

-

mutta heei siinä jossain satelliitissahan oli suomalaisia osia! kyllä me osataan. noh, japanilla on ihan oma avaruusjärjestö josta laukoa ihan omia satelliitteja sinne. esim viime lauantaina yhdentoista aikaan ammuttiin joku langaton netti satelliitti joka mahdollistaa -hohhoijaa- säälittävän gigabitin langattoman internetin. -.-

-

tekstiviestien hinnoista. suomesta pulitetaan noin kuusi senttiä per viesti, lainaan:
"– Kaikissa japanilaiskännyköissä on sähköposti, ja he käyttävät sitä kuten me tekstiviestejä: lyhyitä ja tilanteeseen sidottuja viestejä, Saarikoski sanoo."
"Tekstiviestin lähettäminen maksaa käyttäjälle noin seitsemän senttiä kappale. Saman 160 merkin informaation siirtäminen sähköpostitse matkapuhelimesta maksaa gprs-verkossa tästä noin kymmenesosan ja Japanin 3g-verkoissa noin sadasosan.

– Lisäksi sähköpostin voi lähettää kännykästä yhtälailla pöytäkoneelle tai siihen voi sisällyttää linkkejä ja liitetiedostoja, toisin kuin tekstiviesteissä."
launaus oli päivätty 2005

-

mainittakoon vielä vaikka shinkansen junaverkko jossa kuljetaan kolmea sataa, valmisteilla olevalla chuo shinkansen junaverkolla olisi tarkoitus kulkea kuuttasataa.


ja ei, en ole japani friikki. mutta en halua enää lukea lehdestä tai nähdä telkkarista kuinka edistyksellisiä olemme. junalipunkin saa kännykkään tekstiviestinä vau

[Ei aihetta]Lauantai 01.11.2008 03:21

homot
muutin pari viikkoa sitten kerrostaloon ja jo ensimmäisenä yönä huomasin että täällä on vähän useampi langaton verkko.
tähän asuntoon tulee ilmeisesti seinänaapurilta hyvällä signaalilla nopea yhteys, jota käytän aina kun se ei ole salattu tai pois kytkettynä tms. se siis ei ole 24/7 salattuna, nyt on.
joudun siis turvautumaan viereisestä kerrostalosta kantautuvaan salaamattomaan yhteyteen. se taas toimii VAIN kun antennini saa "näköyhteyden" keittiön ikkunan kautta b-rapun alimpaan kerrokseen, jossa a-linkin valot aina vilkkuvat.
ergonomisesti työskennelläkseni istun tiskipöydällä, tietokone sylissä ikkunan kohdalla.

noh, nyt taisin jäädä kiinni, tai siltä se naapurin jätkä ainakin näytti kun oli parvekkeella tupakoimassa. eikä mulla ole edes housuja jalassa.