IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 14.07.2009 16:51

Piti tulla ihan erikseen tässä ennen photoshoottiin lähtöä sanomaan, että
KIITOS sinä ystävällinen ihminen, joka pelastit elämäni kiikuttamalla tärkeääkin tärkeämmän pussukkani (nuoren Hibarin peruukki, Chromen peruukki, nuoren Hibarin takki...) löytötavaroihin.

Huomattiin siis conin jälkeen majoitukseen palattuamme, että oltiin unohdettu mun tavaroita conipaikalle ja alettiin epätoivoisesti ilman internettiä etsimä jotain keinoa saada jotain infoa jostain, mistään ei löytynyt mitään numeroa johon voisi soittaa että APUA tai mitään, lievä paniikki siinä ja näin. Jumitettiin muutama tunti neuvottomina, sitten Nemsin äiti meni tehtaalle katselemaan ja kyselemään, ja lopulta ne sieltä löytyivät~! Ajettiin aution Helsingin läpi, haettiin kamani ja lähdettiin matkaamaan kohti Lappeenrantaa. Jossain vaiheessa nukuin tunnin huoltsikalla ja sitten taas matka jatkui, oltiin perillä joskus neljältä aamulla.

Kun viesti kamojen löytymisestä tuli, kerrostalo raikui riemuhuudoista hetken ajan. Onneksi lähdettiin sieltä, saatiin jo ekan yön jälkeen valitukset, en edes halua tietää mitä tuosta olisi kuulunut...

---

Acon oli mahtava, oli hirveän hauskaa ja omankin porukan kesken meininki oli jäätösunnuntaita lukuunottamatta loistava. Cossit eivät hajonneet hirveän pahasti eikä ollut kovin tukalaa, vähän kuuma vaan. Ihmiset olivat ihania ja oli mukava hengata, kiitos seurasta~!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.