IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kesä 2009Keskiviikko 19.08.2009 07:39

1. Kesän parhaat bändit? – girugamesh, Clazziquai Project,
Arashi, MUCC, The Cardigans.
2. Kesän parhaat artistit? – Gackt? 8> Tori Amos.
3. Kesän parhaat biisit? – Gorillaz – Feeling Good Inc. ja DARE / Clazziquai Project – Salesman / girugameshin koko MUSIC-levy ja ALIVE ja GAMBLE jaja.. / Shoji Meguro – Burn My Dread ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin ed-...
4. Kesän parhaat albumit? – ...tuota.
5. Paras kesähitti? – En harrasta kesähittejä.
6. Huonoin kesähitti? - ^
7. Näitkö lempibändejäsi livenä? – Näin!
8. Paras Tv-sarja? – En katsonut televisiota.
10. Näyttelijä? – En minä tiedä näyttelijöistä mitään. ,_; David Tennant?
11. Kirja? – Robin Hobbin Salamurhaaja-trilogia ja Lordi Kultainen-trigolia ovat omistaneet minut koko kesän ajan.

IHMISET
1. Kenen kanssa vietit aikaa eniten? – Ihan tälleen fyysisesti varmaan Nemsin, riippuu kyllä ihan siitä, missä kohtaa katson kesän loppuneen. Tai Laan, Laa kävi meillä monesti (ja oli aina uskollisesti seuranani mesessä aamuun asti, katseltiin auringonnousua yhdessä).
2. Keiden kanssa parhaat kesämuistot? – Oman porukan, kaikessa kokonaisuudessaan. Tänä kesänä siihen kyllä lukeutui enemmän porukkaa kuin viime vuonna. Pidin photoshoot-viikostamme täällä Lappeenrannassa ihan mielettömästi, toivottavasti muillakin oli yhtä mukavaa kuin minulla. ...Josh, Mins, Laa, Nems, Aura, Julia, Juho ja Miiakin, kiitos teille~! Ja kaikille muille siisteille, joiden kanssa olen ollut tekemisissä.
3. Tapasitko uusia? – Ihmisiä? Tapasin uusia ja puoliuusia melko reippaasti.
4. Riitelitkö usein? - En tainnut onnistua kehittämään kunnon riitaa kenenkään kanssa. Onpas kummallista. Pitäähän sitä aina äidin kanssa yhteen ottaa, mutta siihen ollaan jo totuttu.
5. Ihastuitko/rakastuitko? – En. Olisin voinut, mutta en.
6. Petyitkö ihmisiin? – No, jotain pientä kitinää pitää aina kuulua, tai ihmiset luulevat, että olen sairas. Ehkä ihan pikkuisen aina välillä, siis.
7. Olisitko halunnut viettää enemmän aikaa kenenkään kanssa? – En minä saa noista yksistä tarpeekseni.
8. Vietitkö liikaa aikaa jonkun kanssa? – En. Mikä on hyvin hassua.

ITSE
1. Mitkä asiat kesässä olivat tärkeitä? – Hienot ihmiset, hikiset kesäpäivät, pienet osoitukset kiintymyksestä.
2. Oletko muuttunut jotenkin, miten? – Olen varmaan vähän avoimempi ja herkempi tarjoamaan apuani niille, jotka sen ansaitsevat. Ja lihoin. ;_;
3. Haluaisitko muuttaa jotain? – Hmmmhmmm... En.
4. Oletko oppinut uutta? – Ei pidä tarttua rattiin, jos on sairas. Tai väsynyt. Tai molempia. Ei enää ikinä.
5. Kadutko jotain? - Joo, pariin otteeseen olisin voinut edes harkita pitäväni suuni kiinni. Ja pariin otteeseen olisin voinut olla jännempi ja kivempi ja seurallisempi ja puhua sen sijaan, että nyhvötin tuppisuuna.
6. Olisitko jättänyt jotain tekemättä? – En kai, kyllä ne kaikki olivat sen arvoisia.
7. Olisitko tahtonut tehdä jotain mitä et tehnyt? – Olisin kyllä voinut käydä useammallakin festarilla tai keikalla tai millä vaan, jos olisi ollut aikaa ja rahaa ja seuraa, jolla olisi niitä myös. Ja olisin voinut olla vaikka miten paljon enemmän Hannen kanssa, olen hirveä ja laiminlyön. >_>
8. Tahtoisitko elää jonkun päivän uudestaan? – Tuskan sunnuntai oli kyllä aika uskomattoman mahtava. Ja conit. Mutta ne ovat aina ihan ainutkertaisia kokemuksia. Niiden pitää antaa olla. Kyllä ja en, siis.
9. Olisitko tahtonut jättää jonkun päivän elämättä? – Jonkun niistä, joiden läpi sairastin. Tai vaikka kaikki.

MUISTOJA
1. Matkustelitko? – Ihan pikkuisen vain... 8> (PALJON. Hirveän paljon minun mittapuullani, kotona kun on niin mukavaa.)
2. Ulkomailla vai kotimaassa? – Pitkin Suomea ihan miten sattuu.
3. Kävitkö festareilla? – Tuskassa vain.
4. Jos et, mihin olisit tahtonut? – Ja olisin tahtonut vaikka minne. 8''<
5. Bileissä? – En harrasta biletystä. En.
6. Mökillä? - Taisin yöpyä mökillä vain yhden yön, ohohoi. Mutta kyllä minä siellä kävin pari kertaa kääntymässä, kun pidin toista autoa itselläni ja porukat tarvitsivat kyytejä.
7. Rannalla? – Ihan kunnon hiekkarannalle en eksynyt kertaakaan. Järvenrannalle kyllä, kiikaroin lintuja ja mökkinaapureita.
8. Parhaat muistot? – Voi, niitä riittää. Desucon, Tuska, Animecon, Animeconin jälkeinen photoshoot-viikko Lpr:ssä... 8>> Muistelen sitten pimeinä ja kylminä ja tylsinä talviöinä tarkemmin.
9. Parhaat päivämäärät? - ^ Ja olihan niitä tietenkin muitakin hienoja päiviä, mutta en nyt viitsi vaivata päätäni liikaa. On niin myöhäkin jo.
10. Paskimmat päivät? – Coneja edeltäneet viimeiset illat hajottivat aika perusteellisesti.

MATERIALISTI
1. Shoppailitko usein? – En. Enkä ole tainnut ostaa kesän aikana yhtäkään vaatetta, hmmm...
2. Parhaat ostokset? – T-tuota...
3. Turhimmat ostokset? - ...EI PUHUTA TÄSTÄ. 8> Jooko?
4. Päihteitä/ruokaa/levyjä/vaatteita/meikkejä/matkalippuja/jotain muuta? – Tupakkaa aina silloin tällöin, ruokaa ihan liikaa, muutama levy, ei vaatteita, kajaali ja meikkivoide, matkalippuja vaikka muille jakaa.
5. Paras ruoka/juoma/jäätelö? – Pielaveden Laivurin minttujäätelö.... ;___; Ja näin ruuista puheen ollen, en ole syönyt kesän aikana mitenkään kovin terveellisesti, kun olen ollut niin pitkiä aikoja talon valtias ja osaan kokata NIIN HYVIN että (jaksan yrittää NIIN PALJON). 8D; Juomina palvelivat Coca-Cola Zero ja nappolimu.

LOPUKSI
1. Oletko tyytyväinen tähän kesään? – Äärimmäisen. Todella! Joskus viime kesän jälkeen pelkäsin, että tästä tulisi ihan sdfhhsudfg siihen verrattuna, mutta tämähän oli kokonaisuudessaan ihan mielettömän hieno. Olen tyytyväinen.
2. Oliko paras kesä? – En ala laittamaan paremmuusjärjestykseen, kesiä on mennyt ihan liikaa muistettavaksi asti. Oikein hieno oli.
3. Jos ei, miksi? – 8<
4. Millainen tulee ensi kesästä? – Se jää koettavaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.