IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Step back in timeSunnuntai 03.10.2010 06:33

Me (mie, Nems, Juho) käytiin metsässä tänään! Palelluttiin ja saatiin keuhkotaudit kun hypeltiin onnellisesti kivikossa ja puskissa cossit niskassa mut ei se mitään, oli kivaa ainakin..! Joskus puolenyön paikkeilla sit ajeltiin Lprään, heivattiin Nems kotiinsa, keksittiin et otetaan yhteyttä Joshiin ja Miiaan ja käytiin sit moikkaamassa niitä baarissa, sit palautin Juhon kotiin ja ajelin tänne ja kohtasin toista kertaa Kissan (sellainen ruskea, melko pitkäkarvainen ja ihan hirveän täynnä rakkautta, on kuljeskellut talon ympäristössä ja oon katellut sitä haikeasti ikkunasta ja jutellut nyt pari kertaa. Viimeks se saattoi miut kauppaan, käveli koko matkan siksakkia miun jaloissa. Tällä kohtaamisella se istui rapun edessä ja tuli vastaan kun kutsuin ja sit istuin sen kanssa vähän aikaa ja se koetti tulla syliin koko ajan äääää. ;_; <3) ja jouduin naapurirapun päihtyneiden herrasmiesten ahdistelemaksi (lähtivät kyl kun tein selväksi et eiku en lähe mihinkään). Jännä päivä oli jännä.

Loukkasin käteni omaan tonfaani (joka oli kyl Nemsin käsissä.. B<) ja sillä oli äsken taas joku epämääräinen tunnottomuustikutuskipuhetki... 8D; Ei vaikuta hyvältä, mie tarviin miun oikeaa kättäh.



Ps. Vittu mie haluan tuon Kissan itselleni. 8( Naapurin mukaan se on koditonkin, aarrrhgfjdgkhsfdhjgsdfgsdf.g jhbkdhg. tapan itteni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.