IRC-Galleria

The Personal 21st CenturyTorstai 12.10.2006 05:35

Jotenkin aina kun on syntymäpäivä, kuvittelee päivän olevan jotenkin maaginen, tai aina tuntuu ainakin että tää on mun päivä! Kerronpa jotain eilisestä, 21. vuosipäivästäni.

Lähdin kovin myöhään töihin yöllä. Tai pitäisikö sanoa aikaisin kun kyse on Aamujakelusta? Tein uuden ennätyksenkin toisella piirillä lehdenjaossa, kun tuli vähän kiire jakaa. No joka tapauksessa kyseiseen piiriin kului 45 minuuttia ja palkkaa sain 99 minuutilta. Koko 3 tunnin ja 37 minuutin urakan sain hoidettua n. 1 tunnissa ja 50 minuutissa. Hyvin mielin pääsin kotiin aamulenkin onnistuneesti suorittaneena!

Sitten jotain aamusäätöö ja kahdeksalta nukkuun. Puolilevollisen, noin kuuden tunnin unen jälkeen päätin herätä asioita hoitamaan. Kävin Hulluilla Päivilläkin, jossa oli muuten hullun kuuma! Vaatteita ei tullu vielä ostettua vaikkakin katottua, mutta tuollaisen ulkoisen 250GB kovalevyn nappasin mukaani. Kassalla tuli vähän ongelmia kun Visa Electronissani lienee päivän ostoraja 100€ ja ostos maksoi 109€. Onneksi käteistä löytyi 10€ ja niin saatiin lisää tilaa koneeseen. Toisaalta yks CD ja DVD, sekä paristot jäivät ostamatta. Mutta ei se haittaa. Yllättävän ystävällinen ja rauhallinen myyjä oli, vaikka Stockmannilla oli hullu ryysis.

Rahaa sain siitä huolimatta myöhemmin nostettua ja ostin Herkusta konvehtiherkkuja synttäreiden kunniaksi ja muuta naposteltavaa soluani varten. Sitten vähän mättöö ja Ankkuroitumaan. Solu sujui ihan mukavasti, niin myös sen jälkeinen WE-palaveri.

Kävästiin Anttilan Keskusvaraston Tyhjennyksessäkin pyörähtääs, mutta ei siellä pahemmin mitään ollut. Sain Juhiksen kokeileen taas pikkukiinalaista ja tällä kertaa Juhis tykkäs, kun osattiin valita Kanananas. Itse söin KÄÄGkiä ja hikoilin, mut ihan jees.

Myös Numminen tuli meille vähän syömään ja ziikaa leffaa loppuillaksi. Teknisistä syistä leffan laitossa meni varmaan 45 minuuttia ja lopulta katottiin Scary Movie 4. Oli se ihan katottava ja välillä jopa hauska. Muuta vähän pelkäsin.

Siinä se päivä meni, ihan hyvä päivä. Ei mitään yliluonnollista tapahtunut, mutta olen ihan tyytyväinen kahdenteenkymmenenteenensimmäiseen vuosipäivääni. En tiedä sitten pitäisikö Ventin kunniaksi jopa juhlat järjestää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.