IRC-Galleria

I see you.Sunnuntai 07.02.2010 00:53

Siis öh tota ootas nyt vähän.

Joo.
Jos sitä elokuvaa pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, sanoisin amazing.
Se oli mun ensimmäinen 3D elokuva ja huh. Se oli kyllä aika mahtavaa! Kaikki maisemat ja paikat ja kaikki! En yhtään kyllä ihmettele miks kaikki sanoo että se on visuaalisesti mieletön.

Välillä ei huvittanut katsella jotain takaa-ajo kohtauksia missä oli niin paljon keskityttävää eri tasoilla, niin nostin laseja silmiltä. Samoin kun oli joku jakesully lähikuvassa. Ei mitään anaamoja 3Dnä. Juu ei kiitos. Ygh.

Juu siis no olihan se juoni vähän ennalta-arvattava, mutta ei se mun mielestä ainakaan ollut liian paha. Ainoa asia mikä jäi pännimään, on se, että kun niin monta tärkeää henkilöä kuoli, olisi voinut pitää jonkun pienen muistelu hetken tai hautajaiset yms. Ja muutenkin sitä porukkaa kaatu ihan turkasesti.

En kyllä yhtään ihmettele että meni Titanikin ohi. Vou. Se oli kyl upea. Vau.

Upea paikka se Pandorra. Ne puut. Metsät. Otukset. Siis kaikki. Vau.
Mäkin haluan oman pitkän ja kauniin sinisen kropan! Pimeässä hohtavia "pisamia", yhteys otuksiin (se oli kyllä ihan sika hieno systeemi vaikka tosin vähän outo) ja täysin lauta.
Jep. Sopis mulle. Todellakin!
Mun epälautuus ((hei kato, keksin uuden sanan!) siis niin joo rinnat) oli kyllä niin tiellä. Saakeli vieköön. Ja minkä takia niitä penkkien välisiä käsinojia ei missään tapauksessa pysty siirtämään. Kylkiluut menee kun vieruskaveri puristaa mua itseään vasten ja siinä on käsinoja juuri siinä ärsyttävässä kohdassa.

Eikun ai niin, mähän olen pätkä!
Niinhän se oli. Argh.

Huokaus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.