IRC-Galleria

reipasta.Sunnuntai 30.12.2007 22:17

hele***** ku tuntuu ettei kädet toimi. ei suostu painamaan oikeaa kirjainta.
kolasinpas sitten pihan ja putsailin autot. mukavaa hommaa, raitista ilmaa. vähän kuitenki kypsytti kun naapurilla kävi traktori.
mutta olipa petollinen tuo piha, jäätä paksu kerros tuolla lumen alla. meinas heittää monet lipat.
siitä puheenollen, täällä meillä kotona on aika rampaa porukkaa, systerillä noidannuoli niskassa ja aivan avuttomana tuolla elbaa. isi veti lipat pihalla ja käsi paskana.
mä olen ilmeisesti hyvin jumissa huomenna tuon lumenluonnin jäljiltä. ei se mittään. aion muutenkin vaihtaa vuoden rennoissa tunnelmissa keskellä ei mitään sukulaisten kanssa.
mietittiin tuossa että järjestetään kunnon kohtaus, jokainen avautuu ja ollaan loppu illasta puukko hippaa. saa sitten alkuvuoden olla ihan rauhassa kun kukaan ei soita tai tule kylään. juhannuksena sitten voi taas juhlia yhdessä. eikä! meille ei kyllä saa aikaan sellaisia draamoja, ei niin millään.
nyt voisin palkita itseni pizzalla. vuoden viimeisellä. ja ensi vuonna jää pizzat historiaan minun kohdallani, vois koittaa vähän katsella mitä suuhunsa laittaa.
voi että, läskikään ei nyt lämmitä. paitsi harvemmin sitä varpaissa kovin on, varpaita tässä palelee.
mieltä lämmittää kun on saanut sovittua erään ihmisen kanssa välejä kiristäneet systeemit :)
ne on tätä vuotta ja niistä ei ensi vuonna hiiskutakaan.
"...tahdon oikeesti olla sinun, enkä vain leikisti rakastaa. kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa. tahdon syliisi painaa pääni, tahdon lämpöösi nukahtaa. olla kanssasi oikeesti onnellinen..." hyi kauhia mitä lässytystä!
voi että. jos nyt lähtis hakemaan haikein mielin sen pizzan ja söis itsensä onnelliseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.