IRC-Galleria

ironmaiden88

ironmaiden88

Runokirjani Viisas pummi on ilmestynyt. Sitä saa tilattua mm. Adlibriksestä. :)

Pönttö ei enää vuoda!Tiistai 07.06.2016 10:46

Hellurei ja huomenta!

Päivä alkoi aika mainiosti kun täällä kävi ukko, joka korjasi vuotavan vessanpönttöni - nyt ei enää pitäis vuotaa, tiputella vettä lattialle! En oo vielä itse testannu mutta uskoin kun sanoi että ei vuoda. Jotain kittiä se sinne suihkutti.
Niin ja johan tuo ehti about vuoden vuotaa... jossain kohtaa huomasin asian ja laitoin ämpärin alle. Sen enempää en jaksanut/kyennyt tekemään. Mua vituttaa suunnattomasti kaikki tuollaiset asiat ja niiden hoitaminen. Kun pitäis soittaa jonnekin, huoltoyhtiöön, korjaajalle, ihan minne vaan oikeastaan ja valittaa jostain niin mulla nousee muurit eteen ja huudahdan kuin uhmaikäinen, että EN! EN VARMANA TEE! LÄLLÄSLÄÄ, ÄHÄKUTTI - MÄ EN ALA! :P
Melko kypsää näin aikamieheltä, mutta tällainen oon!

Kuitenkin sitä on niin pirun tyytyväinen sitten kun saa asiat hoidettua. Sitä kelaa että oliko tuo nyt niin vaikeaa, häh? Ei ollut. Ja vuosi piti lykätä. Sitten eilen sain soitettua asiasta ja tänään tuli korjaaja ja siinä meni alle 10 minuuttia kun homma oli reilassa! Häh?! Kaippa sitä pelkää jotain helvetin isoa projektia ja siksi mieluummin koittaa pärjäillä hieman puutteellisella kalustolla... Mä en mielelläni tänne kämppääni vieraita ihmisiä laske! No, en sen puoleen tuttujakaan, mitä nyt siskoni on aina tervetullut. :) No jaa, ei täällä sen puoleen kävijöitä ole ollutkaan. Naistakaan kolmeen vuoteen - hups! Nyt mä sit senkin menin möläyttämään - lörppö!

Jaah, jos tää oli nyt tässä. Päivän eka merkintä, joka keskittyi liki ainoastaan pönttöön! Pönttö ku pönttö, pytty, pytylle plöts! Moro! Jatkoa luultavasti vielä tänään, jostain ihan muusta aiheesta ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.