IRC-Galleria

ironmaiden88

ironmaiden88

Runokirjani Viisas pummi on ilmestynyt. Sitä saa tilattua mm. Adlibriksestä. :)

Hyvä tiedostaaLauantai 11.06.2016 17:21

"Ihminen haluaa saada osakseen rakkautta, sen puutteessa ihailua, sen puutteessa pelkoa, sen puutteessa inhoa ja halveksuntaa. Hän haluaa herättää toisissa ihmisissä jonkinlaista tunnetta. Sielu kavahtaa tyhjiötä ja haluaa kosketustamihin hintaan hyvänsä."

Lukemastani Kuinka tehtiin sarjamurhaaja -teoksesta.

Hätkähdyttävä,mutta kuitenkin järjellinen päätelmä. Rakkauden ja ihailun tavoittelussa nyt ei mitään pahaa ole, mutta ihminen joka ei edes minkäänlaista ihailua osakseen saa voi yhtä hyvin haluta herättää kanssaihmisissä pelkoa tai inhoa ja halveksuntaa. Se on reagointia hänen olemassaoloonsa! Minä olen elossa ja olemassa kerran onnistun herättämään muissa noita tunteita. Minä olen suuri ja mahtava!

Se voi kuulostaa äkkiseltään siltä että ihminen on sairas, psyykkisesti. Mutta kannattaa olla aika varovainen ennen kuin alkaa mitään tuollaista huudella, leimata ketään. Koska jokainen kaipaa ensisijaisesti kuitenkin sitä positiivista huomiota: rakkautta. Ellei sitä saa...no, se on surullista, valitettavaa. Sellaista ei toivoisi kellekään. Joten ollaanpas inhimillisiä. Ihmisiä ihmisille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.