IRC-Galleria

itkupisara

itkupisara

Perustulo nyt!!!!!! vitu

Selaa blogimerkintöjä

we take x to common factor.Keskiviikko 16.09.2009 23:53

Älä tee noin
Älä tee noin
Älä tee noin
Tee näin
Älä tee noin
Tee näin, jooko,
näin,
Tanssi kuin discossa,
liikuta lannetta
----

Eilen oli kiva vesisota <3

Me vaan kastuttiin ja muslut meni kanssa ihan märäksi. Tai siis, me kaadettiin niiden päälle vettä ja ne kaatoi meidän päälle vettä.. ja se oli vaan juoksemista järveen, muovipussin/ämpärin/vesipyssyn täyttöä, juoksemista taistelutantereelle, taktikoimista, 10 vesilitran niskaan saamista, pakenemista ja jalkapohjien tappamista. Mitään kenkiä siellä. Kastuneet olisivat. Juoksin nokkosiin vain kerran, muslulaisten attackin seurauksena. Karkuun.

Ensi kerralla otan vaihtovaatekerraston. Paino sanalla vaatekerraston. You could literally feel Lake Kallavesi on your skin 8D Ewww. Hiukset ei ehtinyt edes kuivua siinä ajassa, kun käytiin jäähallilla viemässä mun pelipaidat ja Citymarketissa ostoksilla. Vaihtohousut mulla sentään oli ollut, mutta paita oli litimärkä kotiin pääsyyn asti. Sitten pääsi saunaan.

Tänään vammatti matikan tunnilla. Kysyin mister opettajalta, miten pääsee kurssin läpi. Se sanoi, että ei auta vaikka olis tehnyt hienon portfolion ja ollut 3h long lessonissa lauantaina, pitää saada kokeesta ainakin 5- D: Olin itkeä. Se varmaan rupes räkänauruun heti kun olin päässyt luokasta, tyhmä täytyis olla jos kuvittelis miss uuksulaisen läpäisevän sen vitun kokeen.. Tai no ehkä jos luen tositositosi kovasti vielä x:n factoroimista ja tiedän mihin must be:t sijoitetaan, ehkä on vielä hiukan toivoa. Noo joillekin matikka on niin leikkiä vaan että hahahahahaha.

Hihihihistoriaa ---
"Ei mennä vielä orgioihin", *opettaja juoksee sammuttamaan filmin*, "Katsotaan ne sitten ensi kerralla." *luokka goes 'nooo..'*
Huomenna orgiat BD Yeah X
D
Siinä ehkä yks potentiaalinen HL-oppiaine... MATIKAN JA FYSIIKAN LISÄKSI

NOT
otan enkun, äikän, bilsan tai kemian, ja historian. Jos jaksan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.